İlkokul Aşkım Evleniyor Iyi Mi...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ah ah.. bnde daha dün gece ayrıldım.. ilk aşkım değildi ama en çok sewdiğim bağlandığım dı diyebilirim.. onu başkasıyla düşünürken bile kötü oluyorum görsem ne olur bilemiyorum.. bu arada gitmemekde fayda var abi :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
evet bende unutamıyorum o şarkıyı klibini izle bence

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İlk aşkım mıydı yoksa ikinci mi çıkaramadım şimdi, belkide üçüncü olandı neyse işte o kızın ufak oğlu geldi tamir etmeye çalıştığım uydunun kumandasını emmeye başladı.Sonra kumanda çalışmadı tabi:D
Uleyn dedim iyiki benden değilsin yoksa yapıştırmıştım bitane:D
Hayatıma giren tüm kızlar evlensin mutlu olsunlar, düğünlerinde seve seve göbek atardım ama pek oynamayı sevmem :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
İlk aşkım mıydı yoksa ikinci mi çıkaramadım şimdi, belkide üçüncü olandı neyse işte o kızın ufak oğlu geldi tamir etmeye çalıştığım uydunun kumandasını emmeye başladı.Sonra kumanda çalışmadı tabi:D
Hayatıma giren tüm kızlar evlensin mutlu olsunlar, düğünlerinde seve seve göbek atardım ama pek oynamayı sevmem :)

:D:D

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
kardeş bende de seninkine benzer bir dert var ama bir türlü açılamıyorum..Kız istanbulda bense Trabzondayım...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

nihahaha kalpsizz:mrgreen::laugh:

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Benim ilk aşkım netti acaba gerçi oda bilmiyo benim ona aşık olduğumu gerçi kimse bilmiyo bi ben :) şimdi bile yolda görsem altıma s*carım herlde gerçi kaç yıldır görmüyorum :) belki de o zmanlarda açılamadğm için böyle oldum gerçi niye açılmadıysam neyse bence gitme hocam gerçi gitsen de bişe olmaz yani o evlenio sen nişanlı :) :) gerçi :)

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ya böyle konuları görünce yarama tuz basılıyor sanki. Unuttum dediğim olayları hatırlıyorum.

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ilkokul bitti aşkta bitti bence takma kafana belkide böylesi senin için daha iyidir

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
hayirdir hala sen ilk okulami gidiyon :) kocaman adam olmussundur ne diyon :)