• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İlkokul Aşkım Evleniyor Iyi Mi...

ah ah.. bnde daha dün gece ayrıldım.. ilk aşkım değildi ama en çok sewdiğim bağlandığım dı diyebilirim.. onu başkasıyla düşünürken bile kötü oluyorum görsem ne olur bilemiyorum.. bu arada gitmemekde fayda var abi :D

evet bende unutamıyorum o şarkıyı klibini izle bence

İlk aşkım mıydı yoksa ikinci mi çıkaramadım şimdi, belkide üçüncü olandı neyse işte o kızın ufak oğlu geldi tamir etmeye çalıştığım uydunun kumandasını emmeye başladı.Sonra kumanda çalışmadı tabi:D
Uleyn dedim iyiki benden değilsin yoksa yapıştırmıştım bitane:D
Hayatıma giren tüm kızlar evlensin mutlu olsunlar, düğünlerinde seve seve göbek atardım ama pek oynamayı sevmem :)

İlk aşkım mıydı yoksa ikinci mi çıkaramadım şimdi, belkide üçüncü olandı neyse işte o kızın ufak oğlu geldi tamir etmeye çalıştığım uydunun kumandasını emmeye başladı.Sonra kumanda çalışmadı tabi:D
Hayatıma giren tüm kızlar evlensin mutlu olsunlar, düğünlerinde seve seve göbek atardım ama pek oynamayı sevmem :)

:D:D

kardeş bende de seninkine benzer bir dert var ama bir türlü açılamıyorum..Kız istanbulda bense Trabzondayım...

nihahaha kalpsizz:mrgreen::laugh:

Benim ilk aşkım netti acaba gerçi oda bilmiyo benim ona aşık olduğumu gerçi kimse bilmiyo bi ben :) şimdi bile yolda görsem altıma s*carım herlde gerçi kaç yıldır görmüyorum :) belki de o zmanlarda açılamadğm için böyle oldum gerçi niye açılmadıysam neyse bence gitme hocam gerçi gitsen de bişe olmaz yani o evlenio sen nişanlı :) :) gerçi :)

Ya böyle konuları görünce yarama tuz basılıyor sanki. Unuttum dediğim olayları hatırlıyorum.

ilkokul bitti aşkta bitti bence takma kafana belkide böylesi senin için daha iyidir

hayirdir hala sen ilk okulami gidiyon :) kocaman adam olmussundur ne diyon :)