Sanırım buydu.
Merhabalar sevgili SDN ailesi, sizlere hostinger.web.tr ile ilgili bir sorum olacak. Bu konularda gerçekten acemiyim. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Konu şu; benim daha önceden aldığım bir alan adım var ve wordpress kullanarak bir blog yapmak istiyorum. Dün hostinger.web.tr isimli sitenin ücretsiz hosting özelliklerinin çok iyi olduğunu gördüm ve oradan ücretsiz bir hesap açtım. Alan adımı sunucunun nameserver'larına yönlendirdim ve daha sonra wordpress'in en son sürümünü indirip sunucudaki public_html klasörüne filezilla ile gönderdim.
Daha sonra hostinger'daki kontrol paneline girerek bir veritabanı oluşturdum. MYSQL veritabanı adı ve MYSQL kullanıcı adını aynı yaptım.
Daha sonra wordpress'i kurmak için browser'ın adres çubuğuna sitemin adresini yazdım ve karşıma şu ekran çıktı.
"Bir ayar dosyası oluştur" a tıkladım, daha sonra gelen ekrandan "Başlayalım!" a tıkladım ve gelen ekranda istenilen tüm bilgileri girdim.
Fakat karşıma aşağıdaki ekran çıktı, ne kadar denediysem hep aynı hatayı veriyor. Kullanıcı adı, Veritabanı adı ve Parola kısmında yanlışlık yok. Sizce nerede hata yapıyorum? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.