Idm Sorun

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bı İDM güzel program hoş programda özellikle Facebook'ta beni ayar etti ne denediysem kapatamadım şu meleti.yoksayılanlar listesine ekledim vs vs aam ynie olmadı bunu nasıl kaldırabilrim bu younda yoksayabilirim allah aşkına yardım edin deli oldum :@ :cursing:

r87ayh.jpg

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Seçenekler/genel sekmesinde en altta "Tarayıcılardaki IDM indirme panelini düzenle/
Açılan yeni sayfada "seçili dosyalar için" sekmesi bölümünde paneli kapatabilirsin veya sadece belirli sitelerde gözükmesini sağlayabilirsin.
yalnız bir site için gösterme seçeneği var mı bilmiyorum.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
inen dosyalar mp3 uzantılı hani onu kapatırsam başka yerlerede dokunacak ucu deli oldm durmadan bişler indir diyo :@

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Seçeneklerde gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kaldırıp dene,tam emin değilim ama bu kutucukdaki işareti kaldırınca düzelmesi lazım.Yani herşeye indir demiyecek,indirme yapacağın zaman işaretlersin tekrar.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tamam sinirlenme...Zaten tıklayamıyodur heraldi dedik...

Seçeneklerde gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kaldırıp dene,tam emin değilim ama bu kutucukdaki işareti kaldırınca düzelmesi lazım.Yani herşeye indir demiyecek,indirme yapacağın zaman işaretlersin tekrar.

Öyle yapacağına oyuna girerken kapatır işi bitince tekrar açar...:)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
ilk mesajında söylediğin gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi için sistemi yeniden başlatmak gerekiyor. Benim söylediğim ise çıkış der işi bitince tekrar çalıştırır programı...

Not: çıkış dese de o panel gene çıkıyormuş. Bilmiyordum öğrenmiş oldum...

Neyse o zaman ilk dediğim yoldan paneli gösterme dersin işin bitince tekrar açarsın.