İçimi dökmek istedim sadece sizlere

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Dil Bilgisi dersinin hep gereksiz olduğunu düşünürdüm, meğerse gerekliymiş.
a701958d.png

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
adam dediği 30 yaşındaymış

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiç mi akıl fikir yok hiç mi gerçekten sevmediniz de abiniz babanız yaşındaki ' adam ' sıfatı taşıyan kişilere aşık oluyorsunuz bağ kuruyorsunuz. bu kadar mı umutsuzsunuz kendinizden birazcık olsun yaşananlardan, yaşadıklarımızdan ders çıkarın ya .

bir kaç siteye daha aynı yazıyı kopyaladığını gördüm, sana bi tavsiye şahsiyetine hakaret gibi algılama ama git bir doktora görün büyük bir boşluktasın sen..

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin Sorunlarin Baya Büyük Bu yaşta Bu sorunlar Seni yemiş Bitirmiş Yazık :D

Türk toplumundaki En feçi Bi durum yaşindan Büyük insanlari Sevmek Tanimadan İnternetten 2 Söhbet 1 Gir Gir yaparak Yine Yirtmişsin Bak yoluna Tanıdığin Bildiğin Biriyle Cık Başka Sefer Durum Senin için içler acisi Olabilir.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sazan.avi anlayacağınız.

--- Mesaj Güncellendi ---

Konuyu zor da olsa okudum, aklımdan
geçen tek şey; Allah belamı versin, nasıl bi hata
yaptım da konuya girdim sonuna kadar katılıyorum sana

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bana seni seviyorum seni hiç bir zaman bırakmıcam diyordu hep seni beklicem diyordu ve ailemden gizli gizli adamla buluştum ailemin bundan haberi yok nasıl böyle bir riske attım kendimi aklım almıyor o adam için risk almayı göze almıştım ve ailem asla erkeklerle adamlarla buluşmama izin vermez ve bu adam internetten tanıştığım bir adamdı ve bana ilk buluşmada dediki eğer gelmezsen senin evine çıkarım dedi beni böyle tehdit etti bende bu riski göze alarak ve adam için göze alarak gittim ve ev adresimi verdim adama nerde oturduğumuda verdim

Lütfen yanlış anlama ama şuanda bile bizleri tanımıyorsun internetten yaşadığın hiçbir olaya inanma etkisinde kalma o kadar güvenme yani ilk önce bi tanısaydın keşke erkek arkadaşını sonra ilişki başlatsaydınız. Düşünmeden yapılan hatalar daima önüne çıkar .
Kuzenine de ALLAH ŞİFALAR VERSİN.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
okurken bir an gözlerimin önünden şu video geçti yalçın abi ve melek subaşı.dedi bana 3 mılyarr 750 mılyonn :D neyse geçmiş olsun arkadaşım kuzeninede Allah şifa versin inş