İçimi dökmek istedim sadece sizlere

nebahattaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar bugün uyandım yemek filan yedim meyve yedim ve moralim boz<uk dün sevgilimden ayrıldım ilişkimiz yürümedi zaten çok sağlıksız yürüyordu ilişkimiz ben teklif ettim ayrılalımmı bu ilişki yürüyemez dedim oda yazdı bizim sonumuz olamaz kop şu anda biz arkadaşız dedi bende olayın şokuyla ve olayın üzüntüsüyle msnden sildim onu ve arkasından çok ağladım hayla toparlayabilmiş değilim kendimi çöktüm üzüntüden ve bütün gece ve bugün de onu düşündüm bana iftira atıyordu hep bahane hep yalan dolan diye ama yalan söylemiyordum ve televizyon izledim dışarı çıktım annemin cep telefonu benim yanımdaydı ve kendimi nasıl toparlıcam bilmiyorum dün gözlerimden yaşlar çok aktı bu şey bende psikolajik travma yaşattı resmen psikolajik travma yaşadım her şey güzel gidiyordu ben buluşmaya gelemediğim için annemde o gün geç gelmişti alışverişe gitmişti ve adam o gün bana dedi bugün gelirim senin yanına dedi bugün çık dışarı buluşalım dedi bende ok dedim ama annem çok geç saatte geldi bende çok geç çıktım dışarı annemin yüzünden sonra bizim sitenin altında bir çocuk parkı var ve adamı aramak için çocuk parkına gittim site dışarısına çıktım ve yokuşları tırmandım yürüyerek hızlı hızlı ve bizim sitenin olduğu yerde bir tepe var tepedede bir çocuk parkı var orayada çıktım ama bulamadım biraz tur attım sitenin etrafında ve sitenin içerisinde sonra eve geldim eve gelince msnyi açtım ve adamda açmıştı msnyi ve selam dedi orda mısın dedi bende selam burdayım dedim ve sonra adam bana dediki hep yalan dolan hep bahane dedi bende adama dedimki hayır yalan söylemiyorum yalan söylemedim bahane üretmedim bahane üretmiyorum bu ilişkinin bitmesinide asla istemiyorum dedim adam beni dinlemedi ayrıldık ve artık hiç konuşmuyorum adamla bende dedimki adama seni çok sevicem seni çok sevdim dedi adam bana dediki sen çok iyi bir insansın dedi bende ona dedim sende çok iyi bir insansın dedim ama yürüyemedi iki kere buluştuk sadece ilk o adamla öpüştüm ilk o adamla yaşadım öpüşmeyi ve adam dediki bana benden daha iyi insanlarda var dedi bende seni istiyorum dedim ve çok üzüldüm ve hayla üzgünüm kalbim yanıyor içim yanıyor içimden bir parçayı koparttılar sanki allah sabırlar versin banada allah dayanma gücüde versin bana ve hiç aldatmadık birbirimizi çok iyi anlaşıyorduk ve çok seviyorduk birbirimizi buluşmaya gelmediğim için ayrıldı adam çok kötü bir şey ve ben ağlarken kıskançlık krizlerine girip daha da ağladım ve o adamı başka bir kızın ve başka bir kadının elinden tuttuğunu hayal edince bu sefer dahada ağladım dahada üzüldüm hiç birbirimize yalan söylemedik ve hiç kötülük etmedik birbirimize ve çok güveniyorduk ama bitti yürüyemedi ilişkimiz ve bugün kötü bir haberle daha sarsıldım kuzenim var öykü diye 17 yaşında ve trafik kazası geçirmiş bugün beyin kanaması geçiriyormuş beyninin loblarında kanamalar baloncuklar varmış ve akciğer kafesi akciğerlerinin üstüne çökmüş nefes alamıyormuş solunum cihazına bağlamışlar ameliyat oldu oda bugünde ve öyküye hızlı bir araba çarpmış öykü yola bakmadan yürüyormuş araba hızlı geliyormuş araba hızlı bir şekilde çarpmış öykünün bitkisel hayata girmesi büyük olasılıkmış nolursunuz benim için de öykü içinde allaha dua eder misiniz öykünün kolları ezilmiş bacakları ezilmiş

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Kaza geçiren kuzenine Allah şifa versin.
Sana akıl fikir versin.
Türkçe öğretmenine de sabır versin.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oku oku bitmiyo özet öğrenmedin mi hiç dostum valla destan yazmışın .

Reaksiyon puanı
189
Bir de noktalama işaretleri kullansaydın da okuması daha kolay olsaydı ya. Neyse, kuzenin için geçmiş olsun diyorum. Bu devirde aşklar zaten yalan dolan. Takma kafana her şey düzelir.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sana tek tavsiyem var.Bol bol kitap oku.

Allah şifalar versin kuzenine.

FourZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kötü olan olay sonuna doğru dahada kötüleşmiş. Neyse benim yaşadığımı yaşamadığın sürece delirmezsin korkma belkide delirmişimdir haberim yok...

Sana tavsiyem ağla geçer ama geçmeyecek... Kuzenine de Allah acil şifalar versin...

nebahattaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana seni seviyorum seni hiç bir zaman bırakmıcam diyordu hep seni beklicem diyordu ve ailemden gizli gizli adamla buluştum ailemin bundan haberi yok nasıl böyle bir riske attım kendimi aklım almıyor o adam için risk almayı göze almıştım ve ailem asla erkeklerle adamlarla buluşmama izin vermez ve bu adam internetten tanıştığım bir adamdı ve bana ilk buluşmada dediki eğer gelmezsen senin evine çıkarım dedi beni böyle tehdit etti bende bu riski göze alarak ve adam için göze alarak gittim ve ev adresimi verdim adama nerde oturduğumuda verdim

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
İnternetten tanıştığın adama nasıl güveneniyorsun, hele bu devirde.
Maddi manevi sömürmeye faydalanmaya çalışan tipler yığınla, haberlerini de görüyoruz.
Ne diyelim geçmiş olsun.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bende yaşını merak ettim açıkçası

FourZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir de ciddiye aldık cevap verdik geçmez dedim ya onu unut geçer internetten tanıştığın birini sevmen yalnızca kendini kandırmandır diye düşünüyorum...

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tüm yazdıklarının en sonuna nokta koysaydın bari sanki hepsini tek nefeste söylemeye çalıştığını düşündüm. Gına geldi yarısını zor okudum.

Reaksiyon puanı
189
Senin hatan iyi tanımadığın insana güvenmen. Umarım aynı hataları bir daha yapmazsın ve de noktalama işaretlerine dikkat edersin :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Birincisi ben senin fake yani sahte bir üye olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bu yazıların senaryo.

İkincisi eğer doğruysa kuzenin için ALLAH acil şifa versin. Sana tavsiyem yok, kendin bul.

Üçüncüsü de gerçekte olsan sahte de olsan nokta koymayı bir dene ha! Klavyendeki nokta tuşu mu basmıyor nedir ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
vazgeçtim. yazdığımdan

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bu cinsel açlık nedir ya 18 yaşında hayatı yeni öğrenen ister erkek ister bayan olsun,ister Türk ister Alman ister İtalyan olsun isterse Rus olsun hep bu yaşlarda cinsel açlık diz boyu.Her gün binlerce bu tür olay okuyoruz hep sonu facia yada hüsranla sona eriyor yine de bu tür işlerden vazgeçmiyoruz.Bence okullara tablet gibi son teknoloji ürünü cihazlar verileceğine bu ve benzer yaştaki erkek yada kız tüm öğrencilere psikolojik yardım şart.Bunun özel bir dersi olmalı ve mecburi olmalı.Yoksa bu kafayla cinsel açlıkla yetişen nesillerden bir fayda gelmeyeceği kanaatindeyim.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ne yazmış bu arkadaş diye okumaya başladım.Üçüncü satıra gelince içimden dedim "yahu arkadaş bu ne geveliyor yaaa!".18 yaşında noktalama işaretlerinden bir haber herşeyden önce DÜNYADAN bir haber bir insan evladı olduğun için sana verecek tavsiye bulamadım.Namaza başla.Allah'la iletişim kurmaya çalış.Allah'a yakın ol ! SDN'den de uzak ol ! Boş zamanlarında kendini odaya kapat ve içindeki sesi dinle ! Tabi içinde bi ses varsa ...

Rinkushici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bundan kurtulmanın tek yolu bir psikolojik tedaviye başvur ve SDN'den uzak ol

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Konuyu zor da olsa okudum, aklımdan geçen tek şey;

Allah belamı versin, nasıl bi hata yaptım da konuya girdim :D:D:D

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eger konu gerçekse o adam seni gelmedin diye bırakmamış başkasını buldugu için bırakmıştır muhtemelen bahane arıyormuş. daha 18 yaşındasın sıkıntı yok ergen aşkı bu geçer. kuzeninede geçmiş olsun.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir de noktalama işaretleri kullansaydın da okuması daha kolay olsaydı ya. Neyse, kuzenin için geçmiş olsun diyorum. Bu devirde aşklar zaten yalan dolan. Takma kafana her şey düzelir.

Arkadaşı okutan türkçe öğretmeni mezun ettikten sonra kör olmuş

Reaksiyon puanı
10,315
Siz ailenizden ve çevrenizden gizli tuttuğunuz bir saklınızı, gelip bir sanal ortamda açık isminiz ile mi paylaştınız, hayıflanmak adına...
Bir kişinin kendini bu derece afişe etmemesi gerekirdi...

yazdığı onca sitelerden birinde bir üyenin verdiği cevabı yazmakla iktifa edeceğim ben.