İçimde Garip Bir His Var !!

Hsayathiya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@karcx
sevgilim öyle birisi değil eğer o şekilde seviyorsa zaten hemen şimdi terketsin isterim, beni kavga ettiğim için sevmesin, bu olayda kavga etmediğim içinde sevgilimi korumadığım anlamına gelmez bu her ne pahasına olursa olsun sevgilimi korurum ben !!!
@adrasa
Karabük ??

Güzel kardeşim bak :)

Sen şimdi, olayın peşine düşme. O güzel aklınıdanda kötü şeyler geçirme.
Doğru duvar asla yıkılmaz. Doğru ol. Zaten yarası olan gocunur.
Elinden geldiğince kavga'dan uzak dur. Kavga insanın işi değildir.

Sen şimdi şu hayatta kendine hiçbirşeyi dert etme. herşeyi oluruna bırak.
Eğer tekrar böyle bir durum olursa, korkma sakın.

Dilini kullan, sözlerin ile gereken cevabı ver. Belirli bir seviye çerçevesinde.
Sen iyi başla konuşmaya, seviyeni bozma hiçbir zaman, baktın ki olmuyor, artık son çaredir kavga.

Ve şunuda unutma, "İt ulur kervan yürür." Köpek, köpektir. Havlar. Sen köpek havladı diye bunu kendine dert etmeyeceksin.
Köpek'i susturmak içinde seviyesine inmeyeceksin.

Çoğu kez insanlar etrafına bakarlar. Yanındaki kişilere ne niyetle baktıklarını bilemezsin.
Eğer kastı bir hareket seziyorsan, yada ne bileyim kelime ile sataşma var ise, işte o anda düşünecek şey yok.
İki yol var karşında, Ya görmezden geleceksin, yarın öbürgün yine karşına çıkacak.
Yada şimdi önünden kaldırıp atacaksın. Tepkini göstereceksin. İlla yumruklarınla değil. Sözlerinle, Üzerine gideceksin. Ürkmeyeceksin.

Dediğim gibi son çaredir kavga.
Oraya kadar geldiğindede geri dönüp gitmeyeceksin.
Bu tamamen senin kişiliğinle ilgili bir şey. Hayat her an karşımıza geçilebilecek kapılar çıkarır, ve biz kendi irademiz ile seçip geçeriz kapılardan.

Önemli olan doğru kapıdan geçmek. Sonradan Arkaya bakıpta pişman olmamak.

Name

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O arkadaşıyla geliyor , senin adamların var yanında, ne bu arkadaş çete gibi ! kusura bakma ama bileğine güvenen kavga eder, taşıma suyla değirmen dönmez..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
@adrasa
Karabük ??[/QUOTE]

ankarada olsan yardım ederdik onun için sormuştum

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
İte dolanmaktansa çalıyı dolaşmak iyidir.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bırakın Allahaşkına.Dalaşmayacaksın bu tür tiplerle.Kendine güvenirsin, 2-3 kişi gelse indirecek yapıda olursun ama şerefsiz çıkarır emaneti deşerse karnını geberdiğinle kalırsın orada.
Bizim başımıza gelmiyor mu sanki.Evli olan arkadaşımla birlikte üstelik eşide varken benzeri durumlar olabiliyor.Delikanlı gibi gelseler rahat haşat ederizde işte..
İçinde bulunduğumuz zaman dilimini unutmamak gerek.Ve nerede olduğumuzu.Allah o tiplerin bi şekilde belasını veriyor.Geçen bizim burda birine araba çarpmış,bi diğeride asmış kendini.
Bunlar tamda bahsi geçen tiplerden.Zaman kötü çevirin kafanızı ve devam edin...

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eline ingiliz anahtarı gibi büyük demir bişey al kaç kişi gelirse gelsinler elinde o oldukça vuramazlar patlat birkaçının azını yüzünü sonra kimse sana yaklaşamazlar saygı duyarlar korkudan :D:D:D::D:D:D:D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
mesele kız meselesi sonrası onur gurur meselesi olmuş durumda sen adamı uyardın o gurur yaptı sana geldi gider yaptı sen bişe yapamadın şimdi sen gurur yaptın içini rahatlatmak istiyorsun kız arkadaşınla ne boyuttasınız bilemem eğer gerçekten uzun süreli ve sonu güzel biticek bir ilişkiyse o sarkıntılık yapan elemanı ara abi nerdeyse git yanına yalnız teke tek erkek gibi dikil karşısına sor derdi neymiş bir kızı 1000 sever 1 alır öğren derdini söyle deki kardeşim biz birlikteyiz böyleyken böyle araya girme de.Baktın güzel arkadaş iyilikten anlamıyor işi kavgaya götürmeye çalışıyor gitme çünkü sen oraya gidecegın ıcın hazırlık yapmıstır o yuzden onu uygun bıanda tek basına yakala agzına yüzüne vurma masaj yaparcasına kibarca dokun :D ben olsam böyle yapardım ama emin ol kendinden emin bi şekilde çocugun karsısına gectıgınde o bi adım geri atacaktır.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Erkekliğin 10da 9u kaçmak derler...(Belalardan uzak durmak manasında...:):))
Ancak bazen 10'da 1' i kullanmak her zaman fayda getirir...:glare::glare:
Fizikte:İmpuls ve Momentum bu konu yararlı olacaktır:):9