Htc ultrapixel hakkında sorular

Hangi telefonu genel olarak sevdiniz

• Kullanılan toplam oy
    48

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar one ile en çok karşılaştırılan (kamerası ile) nokia lumia 920 oluyor ancak lumia kaç mp onu bilmiyorum size ne yalan söyleyeyim ancak one nın kamera özelliklerine baktığım zaman 4 mp olduğunu gördüğümde şok oldum ancak yanında ultra pixel gibi bişey yazıyordu araştırdım ama saçmasapan şeyler çıktı bana yardımcı olursanız benim gibi arkadaşlarada yardımcı olursunuz teşekkürler

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ilk kez sunulacak Ultrapixel kamera teknolojisi üç adet 4.3MP çözünürlükte sensörün, çekilen fotoğrafltaki pikselleri birleştirerek tek bir 4.3MP çözünürlükte görüntü haline getirmesini ve kayıpsız zoom ile düşük ışık koşullarında en iyi performans vermesini sağlıyor.

kayhankaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia 920 nin kamersı HTC ONE nın kamerasından iyi ama işletim sistemi yeni olduğu için şimdilik uzak duruyorum ben bu seneki tercihimi HTC ONE dan yana kullanacağım.

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
KAmera dısında Her özellikte hTC one EZER ;)
ama kamera olarak lumia nın hakkını vermek lazım :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
x ezer, y hertürlü alır, z den başkasını tanımam tarzı yapıcı olmayan yorumları neden yapıyorsunuz anlamış değilim. böyle bir cevapla adamın kafasındaki hangi soruya cevap vermiş olabilirsiniz ki.
Biliyorsan paylaş bilmiyorsan öğren yazılmamış boşun

htc one 'ın 4.3 mp olmasının bir dezavantajı yok. fotoğraf kalitesininde asıl belirleyici olan stabilizer, lens, işelmci gücü ve tabiki sensör. htc oldukça kaliteli bir fotoğraf performansı sunuyor.
fakat yinede çeşitli karşılaştırmalarda lumia 920 daha güzel fotoğraf çektiği görülmekte.
sonuç olarak htc'nin 4 mp gözükmesi tamamen teknik bir detay. pratikte iki telefon arasında 13 ile 4 kadar fark yok.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
aynen bende takıldım kamerasına pek aklım yatmadı tabi görmek gerekiyor

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkiye'de bu nedenle satamayacak bu telefon. :D

Lumia'nın kamerası daha iyi. One'ın en zayıf noktası ideal ışık koşullarında ortaya çıkıyor. Yanınızdaki arkadaşınızın iPhone 5'i Galaxy S4'ü daha güzel fotoğraflar çekecek o sırada. Ama akşam bir konsere giderseniz iş tamamen değişecek. veya çok ideal/aydınlık olmayan bir ortamda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ıphone 5 ,s4 , lumia ve htc one arasında kaldım yorumlarınız bekliyorum????

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ne gibi bir ihtiyacin olcak ona bagli kardes
Uygulama oyun diyorsan iphone 5 ve s4 iyi
Kliteli olsun ses isterim film izlerim dersen htc one
Kamera drsen yada daha farkli arayuz isterim dersen lumia 920 al derim ama alacaksan 2 ay kadar daha bekle ki yeni nesil telefonlar ciksin biraz fiyatlari düsecektir bu modelerin
Iphone 5s cikacak
Samsung galaxy note 3
Htc one max
Nokia dan bi bilgim yok ama 4 cekirdekli icin calisiyormus die duydum bence bekle yeni modelleri

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
one gündüzleri güzel foto cekemıyor bu bi gercek i5 ve s4 ün yanında daha kötü duruyor gündüz fotolarında güneş ışınlarını fotografın iyi olmasını engelliyor bu kötü bir durum o kadar para verıyoruz aldıgımız kamera hizmetine bak bunlar birşeyide 4x4 yapamayacaklar mı yaw