• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

HTC One Sense 6 Güncellemesi

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öğlen saatlerinde güncelleme geldi. Sense 6 harika olmuş, çok beğendim. Pil performansı ilk gün olmasına rağmen oldukça iyi görünüyor. Yeni temalar, BlinkFeed, Kamera, Galeri, Zoe ve menü tasarımı çok güzel. Telefon yeni alınmış gibi oldu. Amerikadan bir hafta sonra güncellemenin gelmesi de oldukça iyi bir gelişme.

merhaba bir şey soracam htc one a sense 6 güncellemesi geldi ben yüklemeye çalıştım 590 mb a kadar yüklenip orda duruyor ilerlemiyor bilgin varsa yardım edebilir misin?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok mu Yardım edecek??

Şarj durumun %50 nin altındaysa ondandır..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

güncellemeyi yapmalı mıyız?
bu sanal tuşlar yüzünden hiç yapasım gelmiyor..

Sanal tuş derken ? :D Yok öyle bir şey hiç bekleme hemen yükle telefon harikalade oldu gerçekten renkler telefonu açtı yeni telefonuna merhaba demelisin :D

Sanal tuş derken ? :D Yok öyle bir şey hiç bekleme hemen yükle telefon harikalade oldu gerçekten renkler telefonu açtı yeni telefonuna merhaba demelisin :D

avrupa sense 6 yüklenmiş m7 in resimleri paylaşılmış,resimlerde sanal tuşlar vardıda,neyse hemen yüklüyorum..

11 : 53 'te Güncellemenin Farkına Vardım Öncelıkle Sens6 Süper Stabil Ve Çok dolgun Galeri Kamera Müzik Arama Menüsü Çok Güzel Olmuş Şarj Sıkıntısı Güncellemeye % 81 Ken Başladım Şu Anda % 44 Te 30 dk kadar Oyun oynayıp Şarkı Dinledim Birazda Menüleri Gezdim Kısacası Süper Herşey :)

saat 12 gibi sarjdan aldım tüm gün whatsapp sadece 2 saat kullanmadım whatsapp uygulamasını yaklaşık olarak 50 dakikalık görüşme yaklaşık olarak 30 dakika oyun yaklaşık olarakta 15 dakika kadar kamerayı kullandım şuan için çok çok çok çok iyi diyebilirim

Pili çok mu harcıyo acaba? Abim kullanıyo da normalde günde 50% şarj harcarken güncellemeden sonra eve giremedi

kameranın gece pembeleşme sorunu halen çözülememiş, demek ki yazılımsal bir hata yok sorun donanımda

"Güncellemeden sonra eve giremedi" kısmını kastetmiştim. :)

saat 12 gibi sarjdan aldım tüm gün whatsapp sadece 2 saat kullanmadım whatsapp uygulamasını yaklaşık olarak 50 dakikalık görüşme yaklaşık olarak 30 dakika oyun yaklaşık olarakta 15 dakika kadar kamerayı kullandım şuan için çok çok çok çok iyi diyebilirim

Hocam Yazı Tipi Değiştirme Sense 6 İle mi Geldi Yoksa Programmı ? Eğer sense 6 ile Geldiyse nereden değiştiriyoruz o kadar kurcaladım gözden kaçırmam imkansız ama :)

Hocam Yazı Tipi Değiştirme Sense 6 İle mi Geldi Yoksa Programmı ? Eğer sense 6 ile Geldiyse nereden değiştiriyoruz o kadar kurcaladım gözden kaçırmam imkansız ama :)

Sense 6 ile geldi :) Ayarlar-Ekran Ayarları-Yazı tipi stili diyerek seçebiliyoruz :)

süper olmuş güncellemeler hemen çıkıyor bravo HTC

Sense 6 yükledikten sonra bildirim ışığının mesajlarda ve aramlarda yanıp sönmesi kayboldu ayarlardan bildirim ışığı seçili olmasına rağmen. Aynı sorunu yaşayan var mı?

merhabalar
bir soru sormak istiyorum blinkfeed kapatılabiliyormu acaba?

merhaba arkadaslar ya bana hala sense 6 guncellemesı gelmedı hala beklıcem mı ben...

Zil sesi gercekten de biraz yetersiz kalmış. Aslında benim asıl sorum klavye teması yok galiba. Sadece tek renk siyah klavyesi mevcut. Dogru mu ? Yardımcı olursanız sevinirim...

Bu problem donanımsaldır telefonu 10dk kadar buz dolabında bekletip denersen normale dönecektır ısıdan kaynaklı bir problem maalesef :((

bendede htc dual sim var güncelleme daha gelmedi üstelik taiwan modeli çok beklermiyiz :(

Sende bu kadar iyi olmasının nedeni ne ? Ben alalı 1 hafta olmadı senin kadar belki kullanmıyorum. Güncellemeyi de yaptım ancak gene de bu kadar çok gitmiyo ? Sizce telefonda mı bir sıkıntı var yoksa bu arkadaşın dediği çok çok mu abartı ???

Şimdiden teşekkürler