HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Arkadaşlar, M8 için Microsonic marka Dot View kılıf almayı düşünüyorum. Nette 50 Liraya Hepsiburada, Teknosa, morhipo gibi sitelerde satılıyor. Kullanan arkadaşlar var mı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One M8 kullanıcıları, bu başlık altında deneyimlerini paylaşırsa harika olur arkadaşlar.

Bende de bir tane var. Merak ettikleriniz olursa sorun lütfen ;)
Kardeş Android Sürümü 4.4 Ne Oluyor O Anlamadım Ben normalde 4.4.2 yada 4.4.4 olur Htc Nin Android Sürümü Düşük mü ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar m8 mi desire eye mı nedenleriyle açıklar mısınız çok arada kaldım

mehmetonge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar m8 mi desire eye mı nedenleriyle açıklar mısınız çok arada kaldım

Kardeşim ikisinin teknik özellikleri yakın yalnız birisi neredeyse tamamen metal kasa diğeri ise tamamen plastik.Sanki yere 1 kere düşsün telefon parçalanacak gibi duruyor.Şu an aralarında pek fiyat farkı yok 300 tl gibi fark var metal hem havası var hem dayanıklı hem de masaya koyduğunda havası var bi düşün derim :D

philoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar son bir haftadır telefon android olduğunu hissettirmeye başladı. Yani şöyle canavar böyle süper dediğimiz cihaz. Yavaşlamaya başladı.

Özellikle rehber açılırken çok yavaş. İnternettenten ne kadar hesabım varsa, o hesaba ait kişiler rehbere eklenmiş otomatik olarak. Sadece linkedinden 1229 tane rehber ismi oluşmuş, ki benim toplasan 200 arkadaşım var bu platformda. Bunları toplu halde nasıl dileriz ya da engelleriz?
Rehberde bazı tikler var onları kaldırdığınızda muhtemelen kişilerin kalabalık görüntüsü gider ama formatlamafan telefonun rehberini nasıl temizleriz? Bilgisi ya da fikri olan var mı?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhaba arkadaşlar son bir haftadır telefon android olduğunu hissettirmeye başladı. Yani şöyle canavar böyle süper dediğimiz cihaz. Yavaşlamaya başladı.

Özellikle rehber açılırken çok yavaş. İnternettenten ne kadar hesabım varsa, o hesaba ait kişiler rehbere eklenmiş otomatik olarak. Sadece linkedinden 1229 tane rehber ismi oluşmuş, ki benim toplasan 200 arkadaşım var bu platformda. Bunları toplu halde nasıl dileriz ya da engelleriz?
Rehberde bazı tikler var onları kaldırdığınızda muhtemelen kişilerin kalabalık görüntüsü gider ama formatlamafan telefonun rehberini nasıl temizleriz? Bilgisi ya da fikri olan var mı?
Sadece bunlar işaretli kalsın. Diğerleri otomatik olarak gidecektir.
e7283db59447e5978629ce46fd0a9a1f.jpg

philoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim rehberde sadece linkedinden (26015) yazıyor. Hemen kaldırıyorum [emoji106] teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar geçtiğimiz sene temmuz ayında htc one-m8 aldım ve yakın zamana kadar gayet memnun kullanıyordum.
bir sure önce orijinal sarj aleti saçma bir şekilde bozuldu. Neyse, adaptörü orijinal ancak ara kablosunu spot olarak kullanmak durumunda kaldım. Ancak bu süre zarfında bir şekilde sarj girişinde de deformasyona neden oluşum, belirli bir açıda tutmadığım sürece şarj olmuyordu.
biraz ihmalkarlıkla beraber sarjını değiştireceğim diye dolanırken bu hafta sonu ekranda bazı hatalar almaya başladım. durup dururken 'hiç fotoğraf seçilmedi' notu ile ekranı kapatıyordu.(telefon masa üzerinde kendi halindeyken de yaptı) sonra kilitli ana ekrana dönüyor. tekrar tekrar. otomatik ekran döndürme kapalı ancak sürekli telefon ile birlikte ekranı döndürürdu. ende olmama rağmen araç içeçrisinde bluetooth arayları ile ilgili onay ekranı çıkarıyordu fln fln. iki gundur hafta başı servise veririm diye geçirirken bugun tamamen kapandı ve sarj edip açamıyorum. 3 saattir fln şarda ancak açılmıyor.
Telefonu düşürmüş değilimm son birkaç gunde yavaş sarj problemi yaşarken yazılımına yada donanımına zarar mı verdim bilemiyorum :(

benzer sıkıntı yaşayan yada serviste başıma çıkacak masraflar konusunda fikri olan var mı? :(:helpsmilie::crying:

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
merhabalar geçtiğimiz sene temmuz ayında htc one-m8 aldım ve yakın zamana kadar gayet memnun kullanıyordum.
bir sure önce orijinal sarj aleti saçma bir şekilde bozuldu. Neyse, adaptörü orijinal ancak ara kablosunu spot olarak kullanmak durumunda kaldım. Ancak bu süre zarfında bir şekilde sarj girişinde de deformasyona neden oluşum, belirli bir açıda tutmadığım sürece şarj olmuyordu.
biraz ihmalkarlıkla beraber sarjını değiştireceğim diye dolanırken bu hafta sonu ekranda bazı hatalar almaya başladım. durup dururken 'hiç fotoğraf seçilmedi' notu ile ekranı kapatıyordu.(telefon masa üzerinde kendi halindeyken de yaptı) sonra kilitli ana ekrana dönüyor. tekrar tekrar. otomatik ekran döndürme kapalı ancak sürekli telefon ile birlikte ekranı döndürürdu. ende olmama rağmen araç içeçrisinde bluetooth arayları ile ilgili onay ekranı çıkarıyordu fln fln. iki gundur hafta başı servise veririm diye geçirirken bugun tamamen kapandı ve sarj edip açamıyorum. 3 saattir fln şarda ancak açılmıyor.
Telefonu düşürmüş değilimm son birkaç gunde yavaş sarj problemi yaşarken yazılımına yada donanımına zarar mı verdim bilemiyorum :(

benzer sıkıntı yaşayan yada serviste başıma çıkacak masraflar konusunda fikri olan var mı? :(:helpsmilie::crying:
Benzer sorun hiç yaşamadım yaşayan biri ile de hiç karşılaşmadım. Fabrika reset dene düzelmezse tek çare servis gibi duruyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Millet dün one m8 alcaktim baktim mağazada kaldirmişlar. telde one m8s yazıyodu one m8s mi daha iyi m8 mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mrb arkadaslar bende m8 kulanicisiyim yeni katiliyorum araniza cihazi ikinci el aldim orginal sarj aleti yok alicam 2 3 gun samsung sarj aletiyle sarj yapsam birshey olurmu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mrb arkadaslar bende m8 kulanicisiyim yeni katiliyorum araniza cihazi ikinci el aldim orginal sarj aleti yok alicam 2 3 gun samsung sarj aletiyle sarj yapsam birshey olurmu?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662

Orjinalinin üzerinde 5V - 1.5A akım ve gerilim değerleri verilmiş.

Samsung şarj cihazının üzerine bak. Aynı değerlere sahipse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Arkadaşlar, M8 için Microsonic marka Dot View kılıf almayı düşünüyorum. Nette 50 Liraya Hepsiburada, Teknosa, morhipo gibi sitelerde satılıyor. Kullanan arkadaşlar var mı acaba ?

Bende var dot view kılıfı çok güzel özellikli bir kılıf almanı tavsiye ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir şey olmaz fakat bazen uyarı veriyor başka şarj aleti taktığın zaman en iyisi kendi şarj aletini kullanmak

xroute

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android m güncellemesi ne zaman gelecek bilen var mı..
ben lolipop güncellmesi yapmadım..şarj sorunu vs yüzünden..sürekli erteliyorum.
güncelleme gelince direk android m güncellemesi yapabiliryim..

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302

Android m güncellemesi ağustos gibi gelecek denildi ilk başta sonra salkmalar oldu eylül ekime atıldı umarım bu aylar içinde gelir.Direk android m yapabilirmisin hiç bilmiyorum denemedim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Android m güncellemesi ağustos gibi gelecek denildi ilk başta sonra salkmalar oldu eylül ekime atıldı umarım bu aylar içinde gelir.Direk android m yapabilirmisin hiç bilmiyorum denemedim
M8 Sense 7 güncellemesini Android 5.1 ile değil Android M ile alacak bu yüzden Android 5.1 güncellemesi atlanabilir. M ise 2016 ilk çeyrek en iyi ihtimalle Kasım Aralık gibi dağıtılacak.
Direkt Android M ye güncelleyemezsin. Aradaki güncellemeleri yüklemen gerekiyor.

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar one m8'in kamerası nasıl ona göre alacağım çok yorum yapılıyor lütfen kullanan biri söylesin eğer m8 almayacaksam desire eye alacağım ???

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
M8 Sense 7 güncellemesini Android 5.1 ile değil Android M ile alacak bu yüzden Android 5.1 güncellemesi atlanabilir. M ise 2016 ilk çeyrek en iyi ihtimalle Kasım Aralık gibi dağıtılacak.
Direkt Android M ye güncelleyemezsin. Aradaki güncellemeleri yüklemen gerekiyor.

Hocam benim kafam karışmış o zaman bu eylüle salkan 5.1 güncellemesimiydi yoksa sense 7 mi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar one m8'in kamerası nasıl ona göre alacağım çok yorum yapılıyor lütfen kullanan biri söylesin eğer m8 almayacaksam desire eye alacağım ???

Bence gayet güzel kamerası var hani kötü değil arkadaşlarım bile beğendi kamerayı

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bende var dot view kılıfı çok güzel özellikli bir kılıf almanı tavsiye ederim

Aliexpress'den sipariş ettim çakmalarından. Video ve fotoğraflarda çok hoş duruyor. Birde elimize alıp bakalım nasılmış.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
5.1 olabilir çünkü Sense 7 kesin olarak Android M ile gelecek. Yani yakında değil.
Muhtemelen M8 in alacağı son Android güncellemesi olacak..

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ön kamera iyi de arka için aynı şeyi söylemek pek doğru olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonumda müzik çalar bölümünde müzik süre kısmı 445.5455 gibi sayılar var

brtptb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, benim bir sorunum var; telefonum daha önce kayıtlı olarak bağlandığı wi-fi adresine bağlanmiyor. Şifre doğru fakat kimlik doğrulama sorunu yazıyor. Diğer wi-fi ağlarını görüyor ve de bağlanıyor, sadece bu ağa bağlanmiyor. Sebebi ne olabilir? Modem açma kapatma, ağı unut tekrar bağlanma, teli açma kapama herşeyi denedim. Wi-fi bozuk olur hiçbirine baglanmaz anlarim da sadece o ağa bağlanma sebebi nedir sizce arkadaşlar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonla ilgili olmasa daha iyi olur dediğim iki sorun var. önceden belirteyim telefon rootsuz. root ile çok basitçe çözülebilecek bu iki olayı rootsuz nasıl hallederim ya da hallolur mu sormak istiyorum. ilki açılış sesinden rahatsızım. bunu kapamanın bir yolu var mı? ikincisi ise usb belleği çıkartırken ille ayarlar menüsünden unmount seçeneğine gitmek istemiyorum. xperia z2 de üst bardaki usb bildirimine dokununca unmaount ediyor. bizde de böyle kolay bir yöntemi var mı?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Arkadaşlar merhaba, benim bir sorunum var; telefonum daha önce kayıtlı olarak bağlandığı wi-fi adresine bağlanmiyor. Şifre doğru fakat kimlik doğrulama sorunu yazıyor. Diğer wi-fi ağlarını görüyor ve de bağlanıyor, sadece bu ağa bağlanmiyor. Sebebi ne olabilir? Modem açma kapatma, ağı unut tekrar bağlanma, teli açma kapama herşeyi denedim. Wi-fi bozuk olur hiçbirine baglanmaz anlarim da sadece o ağa bağlanma sebebi nedir sizce arkadaşlar ?

Şifreyi modem arayüzünden bak iyice teyit et. Yok kesin doğru diyorsan MAC adresi engellenmiş olabilir modem arayüzden. O da olmazsa modemi fabrika ayarlarına çekip tekrar kur.