HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Merhaba Nilgün Hnm.
Gerek HTC ile yapmış olduğum online yazışmamda gerekse telefonda destek birimiyle yapmış olduğum görüşmemde telefonda böyle bir sorun olmadığını çünkü telefonda böyle bir özellik olmadığını söylediler.Yani HTC'nin kendiside çıkarmış olduğu telefondan bihaber.Maalesef soırun bu derece traji komik.....
Allah allah cok entesan ya.note 3 tede vardi o olay.ben kurcalaya kurcalaya bulup kapatmistm onu.oyuzden söylemistim.suan g3var ama note 3te. Kapanabilyordu

onat81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben maalesef bulamadım.Durumun en komik olan tarafı ise eğer gece yatmadan önce RAHATSIZ ETME moduna almayı unutursanız gece o kadar ses çıkarıyorki illaki uyanıp kapatıyorsunuz ve bu da uykunuzdan feragat etmenize neden oluyor maalesef.....

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Ben maalesef bulamadım.Durumun en komik olan tarafı ise eğer gece yatmadan önce RAHATSIZ ETME moduna almayı unutursanız gece o kadar ses çıkarıyorki illaki uyanıp kapatıyorsunuz ve bu da uykunuzdan feragat etmenize neden oluyor maalesef.....
Cok ilgnc ya.enteresan geldi banada

onat81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun dışında telefondan başka hiçbir şikayetim yok :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bende yakın zaman içinde HTC One M8 aldım.Telefonu incelediğimde ise gerek hız gerekse ergonomik olarak oldukça memnun kaldım.Herhangi bir sorun bulamamakla birlikte gözüme çarpan tek noksanlık;telefona kullanmış olduğum programlardan bildirim veya cevapsız bir arama geldiğinde telefon 3-5 sn.de bir titreşim+ses yoluyla siz bildirime veya cevapsız çağrıya bakana kadar uyarı veriyor.Ayarlar sekmesinden sadece bildirim sesini kapattığımda ise telefon buseferde sadece titreşimle sizi uyarıyor.Bu sorunun şimdilik tek çözümü ise RAHATSIZ ETME moduna almakta buldum fakat bununda en önemli dezavantajı telefon eğer önünüzde değilse dışardan arama ya da mesaj geldiğinde bakmadığınız sürece katiyen haberiniz olmuyor.Bu sorundan sadece ben mi muzdaribim yoksa aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mıdır?
Bende öyle bir Problem yok muhtemelen cihazda sıkıntı var gönderin garantiye baksınlar..

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba birkaç aydır em 8 kullanıyorum3g bağlantısı ile ilgili bir problemim varbağlantı neredeyse her 30 saniyede bir kopuyor üstteki iki ok sönüyor ve internete bağlanmıyor telefon. 5 10 saniye bu şekilde kalıyor sonra tekrar bağlantı geliyor bazen de otomatik olarak kendi kendine 3g yi kapatıp açıyor.internette dolaşırken benim için çok sinir bozucu bir durum bu sorunları belirterek servise yolladım telefonun güncellemesinin yapılıp testlerden başarıyla geçtiğini söyleyip geri yolladılar ama sorunum hala devam ediyor. garip bir durum var ki geçen hafta ankara'ya gittim ankarada bir hafta kaldım hiç böyle bir kopukluk yapmadı.

şuan telefonu tekrar garantiye yollayıp değişim istemeyi düşünüyorum em 8 gold kullanıyorum acaba farklı bir renk vermezler değil mi ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
merhaba birkaç aydır em 8 kullanıyorum3g bağlantısı ile ilgili bir problemim varbağlantı neredeyse her 30 saniyede bir kopuyor üstteki iki ok sönüyor ve internete bağlanmıyor telefon. 5 10 saniye bu şekilde kalıyor sonra tekrar bağlantı geliyor bazen de otomatik olarak kendi kendine 3g yi kapatıp açıyor.internette dolaşırken benim için çok sinir bozucu bir durum bu sorunları belirterek servise yolladım telefonun güncellemesinin yapılıp testlerden başarıyla geçtiğini söyleyip geri yolladılar ama sorunum hala devam ediyor. garip bir durum var ki geçen hafta ankara'ya gittim ankarada bir hafta kaldım hiç böyle bir kopukluk yapmadı.

şuan telefonu tekrar garantiye yollayıp değişim istemeyi düşünüyorum em 8 gold kullanıyorum acaba farklı bir renk vermezler değil mi ?
Durum operatörün ile alakalı olabilir müşteri hizmetlerini arayıp bildirirsen bu konuda sana bilgi verebilirler.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Durum operatörün ile alakalı olabilir müşteri hizmetlerini arayıp bildirirsen bu konuda sana bilgi verebilirler.

aradığım dostum 3 4 defa ayar yaptılar yine olmadı hattını yanlış kesmişler dediler tekrar yeni hat aldım yine olmadı

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
aradığım dostum 3 4 defa ayar yaptılar yine olmadı hattını yanlış kesmişler dediler tekrar yeni hat aldım yine olmadı
Benzer durumu bir arkadaşım yaşamıştı. Onda, arama yaptıktan sonra görüşmeyi sonlandırdığı zaman internet bağlantısı 7-8 saniyeliğine kesiliyordu. Garantiye gönderdi antenini değiştirmişler sorun çözüldü daha problem yaşamıyor.
Yani senin anlayacağın garantinin peşini bırakmamak gerekiyor.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende ayni sorunu yasadim turkcell hat kullanirken kiracaktim cihazi nerdeyse, sim kart degistirdim, ayarlarda problem yok ama ayni sorun devam ediyordu neyseki avea ya gecince hic bir problem kalmadi cihazim mukemmel sekilde veri baglantisi sagliyor :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Samsung ve lg kullandim.ve htc ye gecmek istiyorum.ama hic kullanmadigm icin cokta cesaret edemiyorum.
Bu htc seruvenime baslamam m8 ile dogru bi karar olurmu.benim icin foto kalitesi ve internet hizli olsun yeter.
Birde desire eye yi beklemem gerekirmi,ayni özellikler eye dedemi olur.yoksa daha özelliklimi olur acaba

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Samsung ve lg kullandim.ve htc ye gecmek istiyorum.ama hic kullanmadigm icin cokta cesaret edemiyorum.
Bu htc seruvenime baslamam m8 ile dogru bi karar olurmu.benim icin foto kalitesi ve internet hizli olsun yeter.
Birde desire eye yi beklemem gerekirmi,ayni özellikler eye dedemi olur.yoksa daha özelliklimi olur acaba
Seni her konuda tatmin eder ama fotoğraf kalitesini biraz eleştirebilirsin. Çoğu kesim gibi..

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Ya ben netten arastrmakla tatmin olamiyorum.illa tecrube etmis birnden alcam yorumlari.aksi beni ikna etmiyor.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Bende ayni sorunu yasadim turkcell hat kullanirken kiracaktim cihazi nerdeyse, sim kart degistirdim, ayarlarda problem yok ama ayni sorun devam ediyordu neyseki avea ya gecince hic bir problem kalmadi cihazim mukemmel sekilde veri baglantisi sagliyor :)

Turkcell Turbo 3G kullanıyorsunuz değil mi? :)

Turkcell 3.5G'de FastDormancy desteklemiyor, zeka paçalardan akıyor Turkcell'in. Avea'da bu problem yok, Vodafone ile ilgili bir kaç farklı yorum geldi net bir şey diyemiyorum.

Ankara'da 3.5G çok daha az yerde vardır, ondan denk gelmemiştir. Ben de Bağcılar Sancaktepe falan :p yerlere gidersem çok nadiren oluyor, Fenerbahçe'de Suadiye'de falan ölüm..

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selamlar. Z3 compact ve m8 arasında kalmıştım. Yılbaşında m8 alacağım kararım bu yönde. Almadan evvel veya aldıktan sonrası ıcın ne önerirsiniz?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
M8 için üretilmiş aptalca bir kılıf zamanında 120 TL verip almıştım sadece görüntüsü var kullanımı o kadar engelliyor ki 2 gün sonra çöpe attım alışamadım

Ben halen kılıf kullanacağım zaman DotView kullanıyorum, neden bu kadar rahatsız oldun ki? :)
Pratikliği azaltıyor mu, elbette ekran açık durumdaki bir koşulla karşılaştırılamaz derece evet. Ama son derece şık ve basit işler için de son derece kullanışlı.
100TL eder mi etmez mi (ben Turkcell'den 90'a almıştım sanırım Temmuz gibi), Türkiye'deki vergilendirme paha biçilemez. :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben halen kılıf kullanacağım zaman DotView kullanıyorum, neden bu kadar rahatsız oldun ki? :)
Pratikliği azaltıyor mu, elbette ekran açık durumdaki bir koşulla karşılaştırılamaz derece evet. Ama son derece şık ve basit işler için de son derece kullanışlı.
100TL eder mi etmez mi (ben Turkcell'den 90'a almıştım sanırım Temmuz gibi), Türkiye'deki vergilendirme paha biçilemez. :)
Kapağı arkaya katladığın zaman cihazın dairesel gövdesi yüzünden tam kapanmıyor hal böyle iken yazı yazmak çok zor hale geliyor.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kapağı arkaya katladığın zaman cihazın dairesel gövdesi yüzünden tam kapanmıyor hal böyle iken yazı yazmak çok zor hale geliyor.

Sağ el işaret parmağını kılıfın arkası ile (katlanmış durumdaki) ön bölümün arkasına sok? =) Aynen normal tutuyor gibi oluyor, hatta iki farklı baskı noktasından tuttuğun için de çok sağlam oluyor. =)
Araba kullanırkenki kullanımımı engelliyor ki bunun için teşekkür ediyorum ben, bir de daha az telefonla haşır neşir olmamı sağlıyor. Kafayı yedik artık bunlardan medet umuyoruz. =)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sağ el işaret parmağını kılıfın arkası ile (katlanmış durumdaki) ön bölümün arkasına sok? =) Aynen normal tutuyor gibi oluyor, hatta iki farklı baskı noktasından tuttuğun için de çok sağlam oluyor. =)
Araba kullanırkenki kullanımımı engelliyor ki bunun için teşekkür ediyorum ben, bir de daha az telefonla haşır neşir olmamı sağlıyor. Kafayı yedik artık bunlardan medet umuyoruz. =)
Öylede kullandım ama ne bileyim tatmin olamadım ben attım gitti zaten. Kamera kullanırken falanda zorluk çıkarıyordu tak çıkar yapa yapa en sonunda telefonu aşındıracaktım.
Kırılmaz cam taktırdım birde kutusundan çıkan silikon kılıf ohh miss.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Öylede kullandım ama ne bileyim tatmin olamadım ben attım gitti zaten. Kamera kullanırken falanda zorluk çıkarıyordu tak çıkar yapa yapa en sonunda telefonu aşındıracaktım.
Kırılmaz cam taktırdım birde kutusundan çıkan silikon kılıf ohh miss.

Evet fotoğrafta biraz zulüm ona katılmadan edemeyeceğim. =)
Ben de aksine yanında verdikleri kılıftan tiksindim. Sağı solu soyulur gibi oldu, köşe bölümlerde özellikle. USB ve 3.5mm girişlerini kapatan bölüm nefret ettiğim bir özellik zaten, tek kelimeyle nefret, bir de üstüne yalama oldu tabii esnek malzeme olunca, kapanmayıp sürekli sarkmaya başladı, attım gitti.
ebay'den 4-5 tane kapak aldım, StarWars, Jack Daniel's falan, tasarımları çok tatlı ama arkası düz olsun diye cins bir malzemeden yapmışlar ve çok sert kaplıyor telefonu. Çıkartmak istediğimde resmen telefonu kıracaktım (iyi ki iP6 Plus değil ekieki:p) ben de takmadım bir daha.

Çıplak takılıyoruz.=)