CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Sağol. Mavisini ben beğenmedim ama kişisel tercih sonuçta.Hayırlı olsun.
Bende mavisini sipariş vereyim.
Sağol. Mavisini ben beğenmedim ama kişisel tercih sonuçta.Hayırlı olsun.
Bende mavisini sipariş vereyim.
Fiyat aynı mı oluyor yoksa değişiyor mu?Sağol. Mavisini ben beğenmedim ama kişisel tercih sonuçta.
Fiyat değişmiyor.Fiyat aynı mı oluyor yoksa değişiyor mu?
Hemen sipariş veriyorum.Fiyat değişmiyor.
Teşekkürler. Sizde.Haberim olsa bende kırmızı alırdımGüle güle kullanın
[MENTION=416984]CorvoAttano[/MENTION]
Dostlar htc'nin yeni satisa cikan E8 adlı bir modeli var fiyati ise çok uygun 1699 tl bu cihazın m8 e göre ne eksisi var soyleyebilecek var mı
Duo Kamera yok ama 13 MP'lik kamera var.Dostlar htc'nin yeni satisa cikan E8 adlı bir modeli var fiyati ise çok uygun 1699 tl bu cihazın m8 e göre ne eksisi var soyleyebilecek var mı
merhaba sizden bir konuda yardım alabilir miyim, ben m8 kapalı olarak şarj ediyorum dediğiniz şekilde tam dolunca da alıyorum şarjdan ama şöyle bir durum var %100 den %90 a acayip çabuk tükeniyor %90 dan sonra sanki biraz daha normal gibi ... ama yani telefonu şarjdan alıp açtığımda 3-4 dk geçmeden 99 oluyor %100 de hiç durmuyor neredeyse anlamadım gitti. telefonda oyun falan yüklü değil hatta sadece facebook ve twitter var diğer bütün her şey orjinal aldığım gibi. telefondan memnunum başka hiç bir problemim yok sadece pil deki bu dengesizlik var. şimdiden teşekkürler yardımınız için.
O bende de var. [emoji4] kırmızı kullanıyorum. Genel birşey sanırım.ses tuşları sallanıyor. sankı biraz daha sallarsam teli düşecekmiş gibi yerinden. m8 gold kullanıyorum
Ee benim her şey dediğiniz gibi2 saat kapali sarj edin gencler ne az ne cok 2 saat 15 dakika en fazlasi hizli acilisi acin guc tasarrufunuz acik olsun ekran parlakliginiz otomatik sorun yasamazsiniz.![]()
dediğin gibi deneyeceğim... hızlı açılış ve güç tasarrufu açık şekilde parlaklık otomatik olacak ok. (zaten kapalı şarj ediyorum ama anlamadığım şarj ledi turuncuda ne zaman yeşil olursa hemen çıkartıyorum)... 2 saat olayını anlamadım ???2 saat kapali sarj edin gencler ne az ne cok 2 saat 15 dakika en fazlasi hizli acilisi acin guc tasarrufunuz acik olsun ekran parlakliginiz otomatik sorun yasamazsiniz.![]()
2 saat kapali sarj edin gencler ne az ne cok 2 saat 15 dakika en fazlasi hizli acilisi acin guc tasarrufunuz acik olsun ekran parlakliginiz otomatik sorun yasamazsiniz.![]()
merhaba sizden bir konuda yardım alabilir miyim, ben m8 kapalı olarak şarj ediyorum dediğiniz şekilde tam dolunca da alıyorum şarjdan ama şöyle bir durum var %100 den %90 a acayip çabuk tükeniyor %90 dan sonra sanki biraz daha normal gibi ... ama yani telefonu şarjdan alıp açtığımda 3-4 dk geçmeden 99 oluyor %100 de hiç durmuyor neredeyse anlamadım gitti. telefonda oyun falan yüklü değil hatta sadece facebook ve twitter var diğer bütün her şey orjinal aldığım gibi. telefondan memnunum başka hiç bir problemim yok sadece pil deki bu dengesizlik var. şimdiden teşekkürler yardımınız için.
yorumlarınız için teşekkürler... belkide bu durum normaldir bilmiyorum, sadece diğer akıllı telefonlarım da böyle değildi, daha bir dengeli düşüş oluyordu şarj yüzdesinde... acaba herkeste böylemi diye merak ettim açıkçası...Nedir bu bilginin kaynağı?
Deep charge'ın pilin ömrünü ve performansını azalttığını sağır sultan bile duydu zannediyorduk ama.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şimdi baktım ses tuşları oynuyor benimkinde de, dert edecek bişey mi bilmiyorum açıkçası.Telefonu salladığımda göremiyorum tabii de, elimle oynatabiliyorum.
Bu %100'den sonraki ilk 4dk telefonu kullanarak ise normal. 4dk'da %1 gitmesi demek çok dümdüz ve basit bir matematikle 400dk screen time demek, bu da 6 saatin üzerinde muazzam bi rakam.
Yaptığım bu hesap mantıklı mı, hayır kesinlikle değil. Sebebi de böyle 3-4dk'lık %1-2 oranda oynamaların ciddiye alıacak şeyler olmaması. Pil doluluk hesbaı böyle hatalara teşnedir.
yorumlarınız için teşekkürler... belkide bu durum normaldir bilmiyorum, sadece diğer akıllı telefonlarım da böyle değildi, daha bir dengeli düşüş oluyordu şarj yüzdesinde... acaba herkeste böylemi diye merak ettim açıkçası...
Güç menüsündeki hızli başlatma oluyor.Bu fastboot nedir acaba?
TesekkurlerGüç menüsündeki hızli başlatma oluyor.