HTC One M8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Haberim olsa bende kırmızı alırdım :( Güle güle kullanın :) [MENTION=416984]CorvoAttano[/MENTION]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
Çok sevdiğim telefonumda, son güncellemeden sonra kilitlenme var. Telefon görüşmeleri sonrasında, kapamaya basınca konuşma sonlandırma gerçekleşmiyor ve bir süre hat açık kalıyor. Telefon garip tepkiler veriyor. benzer sorun yaşayan var mı?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Pembesi bile var :) hardreset yapmanizi tavsiye ederim bende de uygulamarda sorun var kapaniyor kendiliginden ama cihaz full useniyorum hard reset atmaya :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dostlar htc'nin yeni satisa cikan E8 adlı bir modeli var fiyati ise çok uygun 1699 tl bu cihazın m8 e göre ne eksisi var soyleyebilecek var mı

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Dostlar htc'nin yeni satisa cikan E8 adlı bir modeli var fiyati ise çok uygun 1699 tl bu cihazın m8 e göre ne eksisi var soyleyebilecek var mı

Bildigim kadariyla duo camera yok 13mp'lik kamera var donanim ayni.Asya'da hTC'yi kara geciren telefondur kendileri.Malzeme kalitesine bakarsak hTC'nin parlak plastigi.Dayaniklidir yani legen Samsung gibi dagilmaz.One m8'le birkac farki var o kadar yani.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Duo Kamera yok ama 13 MP'lik kamera var.
Parlak plastik ve bazı kamera yazılımları.
Butterfly 2'de var aynı mantık yine plastik ama Duo Kamera bu sefer var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses tuşları sallanıyor. sankı biraz daha sallarsam teli düşecekmiş gibi yerinden. m8 gold kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

Amerikadan bir arkadaşıma Htc M8 getirttim. Fakat sim kartı taktığımda sim kart takılı değil uyarısı veriyor. Telefon unlock olarak alındı. Bu sıkıntı ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba size bir konu danışmak istiyorum m8 telefonum kapalı olarak şarj ediyorum tam dolduktan sonra %100 den %90 a çok hızlı bir şekilde şarjım iniyor %90 dan sonra ise biraz daha normal gibi telefonda oyun yüklü değil hatta sadece facebook ve twetter yüklü. sizde de bu şekilde mi bu benim kafama takılıyor. ne önerirsiniz.şimdiden teşekkürler.

Jimmy77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba sizden bir konuda yardım alabilir miyim, ben m8 kapalı olarak şarj ediyorum dediğiniz şekilde tam dolunca da alıyorum şarjdan ama şöyle bir durum var %100 den %90 a acayip çabuk tükeniyor %90 dan sonra sanki biraz daha normal gibi ... ama yani telefonu şarjdan alıp açtığımda 3-4 dk geçmeden 99 oluyor %100 de hiç durmuyor neredeyse anlamadım gitti. telefonda oyun falan yüklü değil hatta sadece facebook ve twitter var diğer bütün her şey orjinal aldığım gibi. telefondan memnunum başka hiç bir problemim yok sadece pil deki bu dengesizlik var. şimdiden teşekkürler yardımınız için.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
merhaba sizden bir konuda yardım alabilir miyim, ben m8 kapalı olarak şarj ediyorum dediğiniz şekilde tam dolunca da alıyorum şarjdan ama şöyle bir durum var %100 den %90 a acayip çabuk tükeniyor %90 dan sonra sanki biraz daha normal gibi ... ama yani telefonu şarjdan alıp açtığımda 3-4 dk geçmeden 99 oluyor %100 de hiç durmuyor neredeyse anlamadım gitti. telefonda oyun falan yüklü değil hatta sadece facebook ve twitter var diğer bütün her şey orjinal aldığım gibi. telefondan memnunum başka hiç bir problemim yok sadece pil deki bu dengesizlik var. şimdiden teşekkürler yardımınız için.

Ya o sorun bende de var. Sarjdan alınca ilk çok çabuk gidiyor ve neden bilmiyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler. 4.4.4 güncellemesi hala gelmiş değil nedeni ne acaba bi ben miyim almayan

Jimmy77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka bu problemi yaşayan var mı acaba yada bunun nedenini çözebilen ???

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2 saat kapali sarj edin gencler ne az ne cok 2 saat 15 dakika en fazlasi hizli acilisi acin guc tasarrufunuz acik olsun ekran parlakliginiz otomatik sorun yasamazsiniz. ;)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
2 saat kapali sarj edin gencler ne az ne cok 2 saat 15 dakika en fazlasi hizli acilisi acin guc tasarrufunuz acik olsun ekran parlakliginiz otomatik sorun yasamazsiniz. ;)
Ee benim her şey dediğiniz gibi :( Bu aralar sarjim hep hızlı bitiyor :( Sabah 80 mi neydi şimdi 67 Oyun falan da oynamıyorum sadece whatsapp ve instagram kullanıyorum :(

Jimmy77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğin gibi deneyeceğim... hızlı açılış ve güç tasarrufu açık şekilde parlaklık otomatik olacak ok. (zaten kapalı şarj ediyorum ama anlamadığım şarj ledi turuncuda ne zaman yeşil olursa hemen çıkartıyorum)... 2 saat olayını anlamadım ???

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Nedir bu bilginin kaynağı?
Deep charge'ın pilin ömrünü ve performansını azalttığını sağır sultan bile duydu zannediyorduk ama.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi baktım ses tuşları oynuyor benimkinde de, dert edecek bişey mi bilmiyorum açıkçası. :) Telefonu salladığımda göremiyorum tabii de, elimle oynatabiliyorum.

Bu %100'den sonraki ilk 4dk telefonu kullanarak ise normal. 4dk'da %1 gitmesi demek çok dümdüz ve basit bir matematikle 400dk screen time demek, bu da 6 saatin üzerinde muazzam bi rakam. :)
Yaptığım bu hesap mantıklı mı, hayır kesinlikle değil. Sebebi de böyle 3-4dk'lık %1-2 oranda oynamaların ciddiye alıacak şeyler olmaması. Pil doluluk hesbaı böyle hatalara teşnedir.

Jimmy77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nedir bu bilginin kaynağı?
Deep charge'ın pilin ömrünü ve performansını azalttığını sağır sultan bile duydu zannediyorduk ama.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi baktım ses tuşları oynuyor benimkinde de, dert edecek bişey mi bilmiyorum açıkçası. :) Telefonu salladığımda göremiyorum tabii de, elimle oynatabiliyorum.

Bu %100'den sonraki ilk 4dk telefonu kullanarak ise normal. 4dk'da %1 gitmesi demek çok dümdüz ve basit bir matematikle 400dk screen time demek, bu da 6 saatin üzerinde muazzam bi rakam. :)
Yaptığım bu hesap mantıklı mı, hayır kesinlikle değil. Sebebi de böyle 3-4dk'lık %1-2 oranda oynamaların ciddiye alıacak şeyler olmaması. Pil doluluk hesbaı böyle hatalara teşnedir.
yorumlarınız için teşekkürler... belkide bu durum normaldir bilmiyorum, sadece diğer akıllı telefonlarım da böyle değildi, daha bir dengeli düşüş oluyordu şarj yüzdesinde... acaba herkeste böylemi diye merak ettim açıkçası...

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yorumlarınız için teşekkürler... belkide bu durum normaldir bilmiyorum, sadece diğer akıllı telefonlarım da böyle değildi, daha bir dengeli düşüş oluyordu şarj yüzdesinde... acaba herkeste böylemi diye merak ettim açıkçası...

Açıkçası eskiden HTC'nin pil ölçüm işlemi daha başarısızdı. HD2 ve One X'ten olan tecrübelerim bilhassa biraz sinir bozucuydu, One X'te zamanla daha da kötü oldu. Çok dengesizce düşüyordu, çok sık kalibrasyon yapmak gerekiyordu ve hemen de kaybediyordu bu kalibrasyonu. Desire S nispeten daha iyi idi, One Max ve Sensation'ın da çok sorunlu olmadığnı söyleyebilirim. Ancak benim gözlemim, elbette buradan bir genelleme yapılamaz, M8'in hepsinden daha stabil olduğu şeklinde, ve pilimin ne kadar gidebileceğini çok doğru şekilde kestirebiliyorum. Evden %15 şarj ile çıkıp, arabada %40'a kadar şarj edip akşam Taksim'e çıkabiliyorum mesela, genelde böyle yaptığımda da %15 ile falan dönüyorum eve.

Pilin tamamen kapanmak değl ama %1e kadar gelmesini bekleyip (%3'ten itibaren ışığı tamamen kapat, datayı kapat vs az harcar konuma gelsin ki bir anda kapanmasın, tamamen şarjsız kalmak iyi değil pil için, telefon buna karşı korumalı olsa da) ondan sonra telefonu kapatıp (mümkünse fastboot kapalı şekilde kapatıp) tamamen şarj olana kadar açma. Bir kere bu yapılınca pil kalibrasyonu sağlanmış olur. Ancak ondan sonra en azından 1-2 ayda bir sadece bunu yap, onun dışında sürekli mümkün olduğunca kısa kısa şarj et. İlk kalibrasyonu pilin daha stabil olmasını sağlar ama bu da garanti edilemez, ilk saat %3 gitti diye ikinci saat de %3 gitmez. Telefonun hangi zaman aralıklarında ne kadar güçlü bir sinyal alıp neyi güncellediği falan hep detay konular.

Jimmy77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
monster isimli arkadaşta şarj ederken fastboot açık olsun diyordu ???