Yiğit Onat Nazlıoğlu
Öğrenci
HTC ONE M7 kullanıyorum her yerde cihazın lte desteği olduğu yazıyo ancak bağlantı ayarlarına girdiğimde lte veya benzeri seçenekler yok ve öperatörümde cihazın uyumsuz diyor ne yapmalıyım...
Cihazda bu özellik yoksa operatörün doğruyu söylemiş o zaman yapacak bir şeyin yok 3g ile devam edeceksiniz yada bu özelliği olan telefon alacaksınız.HTC ONE M7 kullanıyorum her yerde cihazın lte desteği olduğu yazıyo ancak bağlantı ayarlarına girdiğimde lte veya benzeri seçenekler yok ve öperatörümde cihazın uyumsuz diyor ne yapmalıyım...
Ama htc'nin sitesinde bile cihazda lte desteği olduğu söyleniyor buna rağmen cihazda ayar yok acaba başka bir rom yüklesem olur mu Türkiye romunda gizlenmiş olabilir miCihazda bu özellik yoksa operatörün doğruyu söylemiş o zaman yapacak bir şeyin yok 3g ile devam edeceksiniz yada bu özelliği olan telefon alacaksınız.
Yani elinizdeki telefonun desteği yok öylemi.Hocam sorunu buldum telefonun sonunda ki t eklentisi...
Var dedikleri telefonda t uzantısı yokmuş her zamanki Türkiye farkı...
Operatörler bu konuda çok yanılıyor. Maalesef durum vahim.Abi operatör de destekliyor diyor. Hatta ttden 1 gb interneti aldım paşa paşa da kullandım. 1 Nisan tarihinde de LTE ayarınızı yaparak 4.5g hızında bağlantıya başlayabilirsiniz şeklinde mesaj geldi. Çok ilginç bir durum. Yani desteklemiyorsa desteklemiyor demesi lazım değil mi?