HTC One Kullanıcıları Kulübü

Cgtyy90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
offf offffff o kadar istiyorum ki bende HTC One almayı o kadar araştırıyorum ki rüyama girecek heralde yakında :)) Allahım nolur bana da nasip et :(((((

Herkese yorumları ve bilgilendirmeleri için çok çok teşekkür ederim. Rom ile ilgili (Daha teli almadım ama) araştırırken bu sitede M7 için bölüm açılmış rom kernel gibi gerekli bilgiler veriliyor ve sürekli güncel paylaşımlarda yapılıyor bakmanızı önerebilirim:)) Umarım faydalı olur...
http://www.trandroidev.com/htc-one-m7/

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar selam tekrar c840 kılıf aldım bugün buda telefon gibi çok sağlam aliminyun galiba ben plastik sanıyodum ama telefonu içine sokuyosun çizme ihtimali olur mu acaba

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefon dün akşam geldi pek kurcalayamadım ama bugün biraz kurcaladım ve birkaç sorum vardı
1-home tuşu bugün beni deli etti basıyorum basıyorum ama olmuyo arada bir gidiyo bu güncellemeyle düzeltilirmi ?
2-samsung galaxy'lerdeki gibi görev yöneticisi varmı yoksa bi tane önerirmisiniz ?
şuanki sorunlarım bunlar ama kullandıkça artacaktır

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefon dün akşam geldi pek kurcalayamadım ama bugün biraz kurcaladım ve birkaç sorum vardı
1-home tuşu bugün beni deli etti basıyorum basıyorum ama olmuyo arada bir gidiyo bu güncellemeyle düzeltilirmi ?
2-samsung galaxy'lerdeki gibi görev yöneticisi varmı yoksa bi tane önerirmisiniz ?
şuanki sorunlarım bunlar ama kullandıkça artacaktır

home tuşu biraz hassas alışmak lazım ama bende her hiç sorun çıkarmadı sorun var ise göstermenizde fayda var.

home tuşuna 2 kere basınca arkada calısnlar cıkıyo odan kolayca sonlandırabilirsiniz.

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O telefon o açıklık yüzünden bırak kendi kendine ayrılmayı, güç ve kuvvet uygulayarak bile ayrılmaz. o kasayı presle basıyorlar. O açıklıklar kesimlerden kaynaklanan ufak hatalar. Mesela benim ses tuşunun üstü düz değil hafif eğik. Tuş dikdörtgen değil yani. Biraz açıklık var bazı yerlerinde eğiklik var. Olabilecek şeyler. Ne gözüme ne elime takılıyor.
Dostum milleti yanıltma istersen kasanın presle flan basıldığı yok
ayrıca kesimlerden hata olmaz tamamen montaj hatası plastikle alüminyum birleşmini en iyi iphone da gördük demekki bi kalitesizlik mevcut telefonların çoğu aceleden yapılıp millete dayatılmış
savunduğun şey basit bişey değil sadece açıklıklarda değil ekran kilidi tuşunun etrafındaki plastik kesimden kaynaklanan talaşlar aynı şey sim kart girişindede mevcut

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
home tuşu biraz hassas alışmak lazım ama bende her hiç sorun çıkarmadı sorun var ise göstermenizde fayda var.

home tuşuna 2 kere basınca arkada calısnlar cıkıyo odan kolayca sonlandırabilirsiniz.

Home tuşunun hassaslığı değil benim sorunum bazen ne kadar basarsanız basın çalışmıyor

Uygulamaları kapatmayı biliyorum ram temizlemek gibi işlemleri yapabiliyormuyum :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Htc one almak için kuzun süredir bekliyorum, bildiğim kadarıyla 2. seride ülkemize ulaştı (prensip olarak hiç bir zaman ilk seri malların alış verişini yapmam) fakat 2. seri telefonlardada hala kasa açıklığı ve ölü pikselden bahsediliyor.

Acaba bahsettiğim sorunları yaşayan varmı? eğer varsa 2 seri mi ? bilgilendirme yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one almak için kuzun süredir bekliyorum, bildiğim kadarıyla 2. seride ülkemize ulaştı (prensip olarak hiç bir zaman ilk seri malların alış verişini yapmam) fakat 2. seri telefonlardada hala kasa açıklığı ve ölü pikselden bahsediliyor.

Acaba bahsettiğim sorunları yaşayan varmı? eğer varsa 2 seri mi ? bilgilendirme yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

valla ben ilk seriden aldım 0 hata telefon şans işi sanırım

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar az önce telefonumun sağ üst köşesinde ölü piksel olduğunu fark ettim hemen htc'yi aradım değişimin üç piksel ve üstü olduğunu söylediler

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Dostum milleti yanıltma istersen kasanın presle flan basıldığı yok
ayrıca kesimlerden hata olmaz tamamen montaj hatası plastikle alüminyum birleşmini en iyi iphone da gördük demekki bi kalitesizlik mevcut telefonların çoğu aceleden yapılıp millete dayatılmış
savunduğun şey basit bişey değil sadece açıklıklarda değil ekran kilidi tuşunun etrafındaki plastik kesimden kaynaklanan talaşlar aynı şey sim kart girişindede mevcut

Tamam kardeşim en iyisini sen bilirsin, ben ilk sızan bilgilerden beri boşuna takip ediyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

FA34WW galiba benimki, minik açıklıklar var. Biraz daha beklerseniz HDR mikrofonu kaçıracaksınız :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
FA34WW galiba benimki, minik açıklıklar var. Biraz daha beklerseniz HDR mikrofonu kaçıracaksınız
001_smile.gif

Aslında çok takıntılı değilimdir çok minik şeyleri görmem, ama yinede olmasa daha iyi olur, bakalım artık hayırlısı, olmazsa bir müddet daha one x'imle devam edeceğim. :)

valla ben ilk seriden aldım 0 hata telefon şans işi sanırım

Evet Elektronik birazda şans işi katılıyorum, ama acelem yok biraz daha bekleyebilirim.
Bakalım artık hayırlısı.

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam kardeşim en iyisini sen bilirsin, ben ilk sızan bilgilerden beri boşuna takip ediyorum.

FA34WW galiba benimki, minik açıklıklar var. Biraz daha beklerseniz HDR mikrofonu kaçıracaksınız :)

Ben sana gördüğümü söylüyorum dostum senin gbi kulaktan dolma bilgiyle konusmuyorum
Neymis presle kasa basiyolarmis nerde duydun sen bunu hangi sizintiymis bu
cok cok saglammis Sen bi ekran kilidinin hemen önünü tırnagınla ez bak ne oluyo
İnanlari yanlis yönlendiriyosun

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aslında çok takıntılı değilimdir çok minik şeyleri görmem, ama yinede olmasa daha iyi olur, bakalım artık hayırlısı, olmazsa bir müddet daha one x'imle devam edeceğim. :)

One X çok güzel cihaz ama One X+ daha çok hoşuma gidiyor açıkçası.

Ben sana gördüğümü söylüyorum dostum senin gbi kulaktan dolma bilgiyle konusmuyorum
Neymis presle kasa basiyolarmis nerde duydun sen bunu hangi sizintiymis bu
cok cok saglammis Sen bi ekran kilidinin hemen önünü tırnagınla ez bak ne oluyo
İnanlari yanlis yönlendiriyosun

Aramızda HTC çalışanı varmış arkadaşlar, memnun oldum :) Benim kasanın orası hafif çıkıntılı, ekran kilidi tulunu diyorsun sanırım. Şimdi sorumuz şu: Bu 3 parça halindeki kasayı presle basmıyorlarsa neyle tutturuyorlar? 502? Çok çok sağlam demedim ama piyasadaki çoğu telefondan sağlam bunu bilenler bilir. Eline bir tane hatalı ve ya normal telefon geçirince üstad kesilenlerdensin sen de.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one fiyat düşmesine bekliyorsan çok beklersin samsung deil 1 kaç ayda fiyatı geri çeksin samsung galaxy s4 tr ye 1 ay oldu satış şimdi migros a git 1700 liraya la internete aç 1250 1500 lira al

golgeoyunlari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben mi bulamadım yoksa şebeke üzerinden görüntülü arama yapamıyor muyuz.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu değişim için servise verdim başka bi işlem gerekir mi htc müşteri hizmetleri çok kötü servisdekilerde bi okadar suratsız

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc ile irtibata geçtim çok çabuk cevap yazdılar ve bilgi verdiler bakalım sözlerini tutacaklar mı

"Ugur bey, dosyaniz olusturularak ust mercilere iletilmistir. Kendileri teknik servisle irtibata gecerek gereken islemleri saglayacaklardir"

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
One X çok güzel cihaz ama One X+ daha çok hoşuma gidiyor açıkçası.

Aramızda HTC çalışanı varmış arkadaşlar, memnun oldum :) Benim kasanın orası hafif çıkıntılı, ekran kilidi tulunu diyorsun sanırım. Şimdi sorumuz şu: Bu 3 parça halindeki kasayı presle basmıyorlarsa neyle tutturuyorlar? 502? Çok çok sağlam demedim ama piyasadaki çoğu telefondan sağlam bunu bilenler bilir. Eline bir tane hatalı ve ya normal telefon geçirince üstad kesilenlerdensin sen de.

Şu mizah anlayışını tekrar bi elden geçir istersen
Pres ile montaj yapmıyolar . önce Pres nedir ne işe yarar ne için nasıl malzemelerde ne tür montajlarda kullanılır öğren sora gel iddalı konuşmaya devam et
sanırsam burdaki yorumlarınla 1 telefonla üstad kesilen sen olmussun baya bi savunmalar he ayrıca elime bi tane değil 2 tane ilk gelen seriden 2 tanede ikinci seriden telefon geçti nedense 4 telefondada aynı sorun vardı üstadım anladın gerçi anlaman için sana bi 100 adet telfon lazm
kasa imalat hatalarıyla dolu sadece aralıklar değil bu hatalar bu da şahsi düşüncem değil biraz yabancı kaynaklı sitelerde araştır ufkun açılır belki
Son bişey daha kasanın nasıl söküldüğünü anlatan resimler de var iFixit de belki montajın nasıl yapıldığına dair bi kaç fikir doğar kafanda

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şu mizah anlayışını tekrar bi elden geçir istersen
Pres ile montaj yapmıyolar . önce Pres nedir ne işe yarar ne için nasıl malzemelerde ne tür montajlarda kullanılır öğren sora gel iddalı konuşmaya devam et
sanırsam burdaki yorumlarınla 1 telefonla üstad kesilen sen olmussun baya bi savunmalar he ayrıca elime bi tane değil 2 tane ilk gelen seriden 2 tanede ikinci seriden telefon geçti nedense 4 telefondada aynı sorun vardı üstadım anladın gerçi anlaman için sana bi 100 adet telfon lazm
kasa imalat hatalarıyla dolu sadece aralıklar değil bu hatalar bu da şahsi düşüncem değil biraz yabancı kaynaklı sitelerde araştır ufkun açılır belki
Son bişey daha kasanın nasıl söküldüğünü anlatan resimler de var iFixit de belki montajın nasıl yapıldığına dair bi kaç fikir doğar kafanda

Tamam dedik ya en mükemmel sensin, her şeyi sen biliyorsun diye. Ben her şeyi yanlış biliyormuşum işte. Kasa presle basılmıyormuş, ah hatta alüminyum bile değilmiş. Servise gelen robot da zaten kasayı basarken pres gibi değil de zemine ayakkabıyla basar gibi basıyormuş. Ben sorunun yokluğundan bahsetmiyorum zaten sen kafayı takmışsın oraya. Benim cihazımda da var sorun, bu oturmamanın sebebi de kesimlerin kapatma esnasında tam oturmaması. ifixit o kadar başarılı şekilde açsaydı kasayı geri toplamayı başarırdı. Demek ki kasa onların açtığı gibi kapatılmamış. İçeriden vida sıkma ihtimalleri de yok. Dolayısıyla tek yol presle kapatmak kalıyor. Bizim bijuteri atölyesinde pres de kasanın kesildiği CNC (Farklı işlevi olanı tabi) mevcut. Hepsinin ne işe yaradığını biliyorum.

Soruyorum sana nasıl kapatıldı o zaman diye cevap vermek yerine hala saldırmayı seçiyorsun. Ya açıkla ya da boş boş saldırmayı bırak.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aaron Baker, HTC One 30 Day Challenge'ın ardından yaptığı Galaxy S IV 30 Day Challenge sonunda, kişisel cihazı olarak One'ı kullanacağını söyledi. Bayatladı haber ama buraya yazmak anca aklıma geldi.

sf.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende htc one alma düşüncesindeyim ama bazı yazılarda android telefonlarda bir süre sonra kasmaların başladığı belirtiliyo o yüzden iphone 5 alın deniliyo. Peki sizin görüşleriniz neler htc one bu sorunu yaşatır mı ?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar bende htc one alma düşüncesindeyim ama bazı yazılarda android telefonlarda bir süre sonra kasmaların başladığı belirtiliyo o yüzden iphone 5 alın deniliyo. Peki sizin görüşleriniz neler htc one bu sorunu yaşatır mı ?

Bir süre sonra kasmalar yapmasının sebebi cache bellek birikmesi. Temizliğini yaparsanız sıkıntı olmaz. Android içi bilgisayar gibi bilinçli kullanıcı olmak gerekiyor. Ben 1 aydır kullanıyorum One'ı ama hala dikkate değer bir ağırlaşma görmedim. iPhone stabil evet ama şişirme kısmı da çok var. Cihazı olduğu gibi değil de olmasını istedikleri gibi gösteriyorlar.

sf.60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir süre sonra kasmalar yapmasının sebebi cache bellek birikmesi. Temizliğini yaparsanız sıkıntı olmaz. Android içi bilgisayar gibi bilinçli kullanıcı olmak gerekiyor. Ben 1 aydır kullanıyorum One'ı ama hala dikkate değer bir ağırlaşma görmedim. iPhone stabil evet ama şişirme kısmı da çok var. Cihazı olduğu gibi değil de olmasını istedikleri gibi gösteriyorlar.

anladım. Kafamın tek takıldığı kısım buydu sanırım en kısa zamanda bir htc one da ben alacağım gibi gözüküyor :) teşekkürler cevap için :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
burada takılyorum ama htc one ile acılan sayfalara bakmamıştım bigün magazanın önünden gecerken o anlık one aldım sonran eve geldim buradan bi bakayım kım ne yazmış diye sonra kasa sorununu gördüm ve kızdım bugun gittim garantiye gönderdik. magazadaki cihazlara baktım hepsi öyle miillete kasa sorunu olan cihazları satıyorlar personele dedim rapor tutun kasa sorunu olanlar satılmasın milleti mahcup etmeyin ya adam gibi birşey yapmıyorlar var ya. 10 güne felan sonuclanır dediler bakalım bana nasıl dönecekler değişim mi veya başka birşey mi fikri olan varmı arkadaşlar...

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende aldım baktım kasa sorunu var bugn gittim gerı verdım garantıye gonderdık. 10 gune geri dnerız dedıler sizde nasıl bi geri dönüşüm yapılır değişim mi veya ürünü geri mi gönderirler fikri olan varsa yardımcı olursa sevınırım

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Siz de 4.2.2 güncellemesiyle neler gelecek diye merak ediyor musunuz? Buyurun videomuza.

[video=youtube;Bm_bh5u8tv4]http://www.youtube.com/watch?v=Bm_bh5u8tv4[/video]