HTC One Kullanıcıları Kulübü

Cgtyy90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba htc one ı dün aldım ancak telefona şuanda ne ekran filmi bulabiliyorum nede bu çok aradığı double dip flip(çift taraflı kılıf) yardımcı olabilecek varmı özellikle internette hiç bulamadım htc yi aradım onlarda uluslararası aksesuar mağazasına yönlendirdiler açıkcası 24.90 € ödemek baya zor geldi.

Parçaların orjinallerini arıyorum. Ekran filminde sebep arkadaşım yaşadı tel bir süre güneşte kalmış ve film resmen ekrana yapıştı şuan orjinalini aldı ama tele olan oldu.
Yardımcı olabilecek varsa eğer çok sevinirim....

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz de 4.2.2 güncellemesiyle neler gelecek diye merak ediyor musunuz? Buyurun videomuza.

[video=youtube;Bm_bh5u8tv4]http://www.youtube.com/watch?v=Bm_bh5u8tv4[/video]

Daydream ne işe yarıyor? Ve sizce Romanya'dan alınan hTC one larda da kasa acikligi sorunu olur mu?

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siz de 4.2.2 güncellemesiyle neler gelecek diye merak ediyor musunuz? Buyurun videomuza.

[video=youtube;Bm_bh5u8tv4]http://www.youtube.com/watch?v=Bm_bh5u8tv4[/video]
Menü barının gitmesi harika olmuş çok gıcık oluyodum ama daydream ne işe yarıyo anlamadım. Bilgisi olan var mı?

caghan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bu ürünü öneririm biraz pahalı ama şok ve darbeye dayanıklı menşei USA marka buff bende bugün taktım yüzeyi silikonlu gibi ama herhangi bir renk veya hassaslık kaybı yaşamıyorsun.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...-buff-ultimate-ekran-koruma-jelatini-87246033

Arkadaşlar merhaba htc one ı dün aldım ancak telefona şuanda ne ekran filmi bulabiliyorum nede bu çok aradığı double dip flip(çift taraflı kılıf) yardımcı olabilecek varmı özellikle internette hiç bulamadım htc yi aradım onlarda uluslararası aksesuar mağazasına yönlendirdiler açıkcası 24.90 € ödemek baya zor geldi.

Parçaların orjinallerini arıyorum. Ekran filminde sebep arkadaşım yaşadı tel bir süre güneşte kalmış ve film resmen ekrana yapıştı şuan orjinalini aldı ama tele olan oldu.
Yardımcı olabilecek varsa eğer çok sevinirim....

tecno_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar buradan kullandığımız costum romları ve kernelleri paylaşır en azından adlarını yazıp stabil olup olmadıklarını söylersek birbirimize çok yardımımız dokunur diye düşünüyorum . Eğer telefonu root etmede sorun yaşayan arkadaşlar varsa onlarada burdan yardım edebiliriz.

Cgtyy90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Menü barının gitmesi harika olmuş çok gıcık oluyodum ama daydream ne işe yarıyo anlamadım. Bilgisi olan var mı?

Daydream ne işe yarıyor? Ve sizce Romanya'dan alınan hTC one larda da kasa acikligi sorunu olur mu?

Detaylı bilgim yok daydream hakkında, internetten araştırabilirsiniz ben de araştırıp aynı şeyleri söyleyeceğim çünkü :) Cihazın geldiği ülke ya da seri etkilemiyor, olabilen bir sorun alıp değiştirebilirsiniz ancak kesinlikle yoktur ya da vardır diyemem. :)

Cgtyy90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonun dün aldım ilk şarjı bittikten sonra 12 saat boyunca şarj ettim bugun telefonu öğlen 1 de şarjdan aldım saat 20.30 gibi bitti gün içinde android markette oyalandım biraz bide face de falan oyun oynamadım ve maksımmum 1.5 saat kadar video izledim sizde nasıl şarj durumu bana çok çabuk bitti gibi geliyor arka plan programlarını kapatıyorum sürekli ama anlayamadım dogrusu sizde duurm nasıl???

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence şarj da bir sıkıntı yok. Tam günü çıkartıyor. Biraz kullanım ile alakalı olabilir ama ben yoğun olarak nternet kullanıyorum. Twitter , facebook , whatsup hemen hemen 12-13 saat dayanıyor. Benim tavsiyem qualcomm a ait olan " batteryGuru " programını kullanman. Market ten indirebilirsin . Program 2 gün boyunca senin kullanımını inceledikten sonra senin kullanım alışkanlıklarına göre batarya kullanımını optimize ediyor. Ben çok memnunum . Hepinize tavsiye ederim .

golgeoyunlari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonun dün aldım ilk şarjı bittikten sonra 12 saat boyunca şarj ettim bugun telefonu öğlen 1 de şarjdan aldım saat 20.30 gibi bitti gün içinde android markette oyalandım biraz bide face de falan oyun oynamadım ve maksımmum 1.5 saat kadar video izledim sizde nasıl şarj durumu bana çok çabuk bitti gibi geliyor arka plan programlarını kapatıyorum sürekli ama anlayamadım dogrusu sizde duurm nasıl???
arkadaşım ilk günlerde az gidiyor. ama şuan 3g sürekli açık olduğu halde iki gün gidiyor.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Batarya ile ilgili son dönemde farklı günlere ait ekran görüntüleri:

1.Gün

2.Gün

3.Gün

4.Gün

caghan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben telefondan memnunum hiç bir sıkıtnsıı yok hele one x kullandıktan sonra one alınca fark ortada oluyor daha ıyı anlıyorsun one nın pil sürecini iyiki almışım diyorum olmayanlarada ALlah asib etsin

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC One'ın kasası ve ekranı ne kadar dayanıklı?

[video=youtube;VVNI9Kflqw4]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=VVNI9Kflqw4[/video]

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar buradan kullandığımız costum romları ve kernelleri paylaşır en azından adlarını yazıp stabil olup olmadıklarını söylersek birbirimize çok yardımımız dokunur diye düşünüyorum . Eğer telefonu root etmede sorun yaşayan arkadaşlar varsa onlarada burdan yardım edebiliriz.

Bencede bu çok iyi bir fikir. Daha önce ben yazmıştım ama kimse cevap yazmamıştı :)
Benim şu ana kadar kullandığım costum rom lar ve görüşlerim ;
Rayglobe 4.5 (4.2.2): Güzel bir rom fakat ben orjinal sense arayüzünü seviyorum . Bun romdaki skin hoşuma gitmedi .2 gün denedim . Çok ufak takılmalar dışında bir sakatlık görmedim . Batarya süresi ile ilgili net bir şey söylemem doğru olmaz . Tam olarak test etmedim .
RGUI Rom (4.2.2) : Çok stabil ve hızlı bir rom . Arayüz birebir sense arayüzü. Benim favori 2 romumdan bir tanesi . Herkese tavsiye ederim. Antutu skoru : 24.200 - 24.900 arası . ( Gerçi sentetik benchmark testleri zerre umrumda değil ama dipnot olsun ) .
TrickDroid_7.5.0 (4.2.2) : Hızlı ve güzel bir rom daha . Özelleştirme seçenekleri güzel. Örneğin ; Power menüsü için olanlar. Yalnız çok ender de olsa anlık takılmalar oluyor.
InsertCoin_ONE 2.0.6 (4.2.2) : Şu an kullandığım ve çok memnun olduğum rom. Özellikle batarya süresi gayet iyi . Ayrıca içinde Sony Album ve Video yazılımları var. Bunun dışında ses özellikleri iyileştiren bir kaç özellik daha var . Benim tavsiye listemin 1 numarası :)

Xda forumlarındaki pek çok romu denedim . Benim tavsiyelerim bunlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Cgtyy90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bayadır arıyorum bir türlü bulamıyorum. HTC One Double Dip Flip
htc-double-dip-flip-f3-1.png

İstanbulda falan bulabileceğim yer bilen varsa eğer yarcımcı olursanız çok sevinirim htc nin orj aksesuar sayfasında kargo ucretı cok yuksek yoksa alacagım eğer bu olmazsa

htc-double-dip-angled-listing.png
bu metalik kılıfı da olabilir o kadar aradım bulamıyorum. Lütfen yardım edinn...

Ben manisanın ilçesindeyim gerekirse tanıdığıma aldıracağım. Ankarada da varsa yada izmirde bilen yardımcı olursa çokkkkkk sevinirim((İnternette hiç bulamıyorum :S )

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kasa sorunu yeni serilerde var mı hala ve ne derece? Mümkünse fotoğraf koyabilir misiniz?Ve şu üründen kullanan ya da bulan var mı?http://www.htc.com/tr/accessories/htc-battery-bar/

Ben daha 3 gün önce aldım telefonun bulunduğum yere manisa merkezden aynı gün sabahı ulaşmıştı genpadan 2. seri mi derseniz kesin konusamam onların seri numaralarını bilmiyorum çünkü ama benm telede de şuan da açıklık bulunmuyor şanslıyım sanırım :)

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben daha 3 gün önce aldım telefonun bulunduğum yere manisa merkezden aynı gün sabahı ulaşmıştı genpadan 2. seri mi derseniz kesin konusamam onların seri numaralarını bilmiyorum çünkü ama benm telede de şuan da açıklık bulunmuyor şanslıyım sanırım :)

HTC Canlı Destek ile konuştuğumda 2. parti seride kasa açıklığını sorununun çözüleceğini, ayrıca kasa açıklığı sorununun gelen şikayetlerde daha çok açık renkli cihazlarda bulunduğunu belirttiler. Böyle bir durumda, telefonu servise verdiğinizde en geç 20 iş günü içerisinde sıfır cihazınızın gönderileceğini belirttiler.

Not: Benim aklıma takılan bir şey vardı onu da sordum. Telefon tek kasa olduğu için batarya bildiğiniz gibi çıkarılamıyor ve değiştirilemiyor. Ben de yaklaşık 1.5 sene sonra batarya ömrünün biteceğini ve şarjının eskiye göre çok daha az gitmeye başlayacağını söyledim. Onlar da servise gönderdiğim zaman bataryasının ücretsiz değiştirilebileceğini söylediler. Emin olmak için 2 farklı müşteri temsilcisiyle konuştum, ikisi de aynı cevabı verdiler.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler ben htc one almaya gittim htc one yoktu ellerinde babam bana s4 aldı sevmezsen bana verirsin dedi. Şuan s4 kullanıyorum telefona baya bir alıştım. Artık sense filan karanlık gelmeye başladı. Gerçi kasa farkı kapatır onu. Ne önerirsiniz sizce one a geçersem s4 ü arar mıyım? Özellik olarak ve hız olarak çok farkı yok zaten ama arayüze filan alışabilir miyim? sense kullananlara sorum. Sense kolay pratik bir arayüz mü touchwize oranla. Sense touchwiz den sonra oh be dedirtecek kadar var mı? (amacım o değil ama öyle diyenler var :D) Birde appstoreda vardı iki yönlü çeken bir kamera uygulaması google playdede var mıdır? S4 te en çok sevdiğim kamera yazılımı :D

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkese merhaba! Ben de birçok insan gibi s4 ile one areasında kaldım. S4 daha teknolojik one ise daha kaliteli. Bana one'ın teknolojilerinden bahseder misiniz? Mesela; drama photo veya sesli fotoğraf var mı, sesli komut (siri ve s voice gibi) var mı? vs. CEvap verirseniz sevinirim çünkü ona göre ikisinden birini alacağım.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhaba! Ben de birçok insan gibi s4 ile one areasında kaldım. S4 daha teknolojik one ise daha kaliteli. Bana one'ın teknolojilerinden bahseder misiniz? Mesela; drama photo veya sesli fotoğraf var mı, sesli komut (siri ve s voice gibi) var mı? vs. CEvap verirseniz sevinirim çünkü ona göre ikisinden birini alacağım.

One da drama photo yok ama zoe var oda aynı şeyi yapıyor ve biraz daha kullanışlı. Sesli fotoğraf yok. Sesli komut için google in bir yazılımı var google+ galba adı. S4 kullanıyorum şuan teknolojik ama hepsi işlevsel değil. sesli kamerayı hiç kullanmadım, svoiceu da ama müzik dinlerken biraz aksanla next volume up down pause filan diyosun aksanı tutturursan çalışıyor.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
One'da esas olay S IV'ün karışık menülerini bir araya toplamak. Zoe demiş adına hiç bir şey yapmana gerek yok. Tek tuşa dokun çek, sonra nesne kaldırırsın, en iyi yüzü seçersin onlar senin tercihin. S-Voice ve Siri güzel şeyler, zaman öldürmek için Siri'yle muhabbet eden arkadaşlarım vardı. :) [MENTION=350749]88febo88[/MENTION] e katılmakla beraber ekleyeceklerim bunlar. [MENTION=329714]ozantabas[/MENTION]

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] Bugun aliyodum cihazi Silver yoktu magazada. Istanbul'da falan 1850 TL'nin altinda bi fiyata alabilecegim bi yer var mi bildigin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mrb isterseniz 2. Resimdeki kılıfı 50 tl ye bırakabilirim. İyi kılıf çok iyi koruyor one a değer...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
One'da esas olay S IV'ün karışık menülerini bir araya toplamak. Zoe demiş adına hiç bir şey yapmana gerek yok. Tek tuşa dokun çek, sonra nesne kaldırırsın, en iyi yüzü seçersin onlar senin tercihin. S-Voice ve Siri güzel şeyler, zaman öldürmek için Siri'yle muhabbet eden arkadaşlarım vardı. :) @88febo88 e katılmakla beraber ekleyeceklerim bunlar. @ozantabas
öncelikle cevabınız için teşekkürler ancak son bir soru olarak eğer one alırsam Samsung'daki donanımlar yüzünden biraz da olsa pişman olur muyum yoksa htc bana çok daha fazlasını mı verir?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
öncelikle cevabınız için teşekkürler ancak son bir soru olarak eğer one alırsam Samsung'daki donanımlar yüzünden biraz da olsa pişman olur muyum yoksa htc bana çok daha fazlasını mı verir?

Genel Performans: HTC One
Grafik Performansı: Galaxy S IV
Yazılımın Performansı: HTC One
Yazılımın İşlevselliği: Galaxy S IV
Kasa Kalitesi: HTC One
Ses Kalitesi: HTC One
Fotoğraf Çözünürlüğü: Galaxy S IV
Fotoğrafların Renk vb. Açılardan Kalitesi: HTC One
Şarj: Galaxy S IV
Aksesuar Bolluğu: Galaxy S IV
2. El Piyasası: HTC One
Kendi tercihim: HTC One

Başka açıdan sorarsan değerlendiririm hocam :)