Htc one antivürs programi gereklimi

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE DA antivirüs kullanan varmı gereklimidir sizce işe yarıyormu kullanışması gerekiliyorsa ne hangi antivürüs programı kuralım birde htc one önere bileceginiz uygulamaları söylerseniz sevinirimm kolay gelsin teşekkürler

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
APK Oyun yüklüyeceksen kur ama google play den yukluyuceksen gerek yok...

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
google playden yüklücem sadece benim pc de anti vürüs var norton onu da telefondada kulana biliyom kodu okutunca yükletsem mi acaba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefonu yeni aldım ben günceleme yapmadım bu en son çıkan güncelemeyi kurayım birde optimize etmek için uygulma varmı teşekkürler

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
google playden yüklücem sadece benim pc de anti vürüs var norton onu da telefondada kulana biliyom kodu okutunca yükletsem mi acaba

telefonu yeni aldım ben günceleme yapmadım bu en son çıkan güncelemeyi kurayım birde optimize etmek için uygulma varmı teşekkürler

Android 4.3 güncellemesi kur antivürüse gerek yok telefona bosuna yuk olur...

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gerek yok demişsiniz ama android markette bi dünya virüslü program var onlardan nasıl korunacağız,ben zoner kullanıyorum kaç kere virüs yakaladı..

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Virüs yakaladığını sanmıştır o.
Eğer ki cinsel ihtiyaçlarınızı telefona kuracağınız zart zurt şeylerle gidermiyorsanız, beleşe MP3 indireyim diye telefona uygulama kurmuyorsanız, benzeri aktivitelere girmiyorsanız; anti-virüs programı kurmanıza gerek yok.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayardan yükledigimiz mp3 ve diger müzikler interneten indirilmiş Freemake Video Downloader ile indiriyorum bu bilgisayardan atımız müziklerin içinde virüs olabilirmi bunlar teleofona zarar verirmi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
bilgisayardan yükledigimiz mp3 ve diger müzikler interneten indirilmiş Freemake Video Downloader ile indiriyorum bu bilgisayardan atımız müziklerin içinde virüs olabilirmi bunlar teleofona zarar verirmi

Freemake Video Downloader, video sitelerinden indirme yapıyor. Eğer Yotube gibi büyük ve bilinen sitelerden indiriyorsanız içlerinde virus olacağını sanmıyorum. Zaten öyle büyük ve denetim altındaki sitelerde biraz zor.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saolun peki htc one pc için kendisine ait bir porgramı varmı iphonun itunesi var htc de böyle bişey varmı yok sa gerek yokmu

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar virüs ile reklamı karıştırmayın. Adam bedava uygulama yaptığı için içine reklam koyuyor. Para kazanmanın derdinde herkes. Ben virüs programına gerek olduğunu düşünmüyorum.

saolun peki htc one pc için kendisine ait bir porgramı varmı iphonun itunesi var htc de böyle bişey varmı yok sa gerek yokmu

HTC Sync Manager var ama ne işe yaradığını bilmiyorum. Dropbox hediyesi vardı onu kullanabilirsiniz iTunes yerine.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Ben her şeyi elle yapıyorum o yüzden gerek duymuyorum ama HTC'ye ait bir program soruyorsanız HTC Sync isimli bir programları var. Aynı işi görür sanırım.