HTC ile WP8 Modellerini Konuştuk

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
HTC ile WP8 Modellerini Konuştuk

HTC, bugün Windows Phone 8 tabanlı 8X ve 8S modellerinin Türkiye lansmanını yaptı. Biz de HTC Doğu Avrupa Sorumlusu Nikitas Glykas ile yeni HTC ürünlerini ve Windows Phone 8'i konuştuk.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Keşke one x plus ın geliş tarihinide sorup sıkıştırsaydınız araya ...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
1000 liranın altında snapdragon s4 iyi satar bence.

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elimdeki android telefonu değiştireceğim zaman kesinlikle wp işletim sistemi olan bir cihaz alacağım çünkü kendi çekirdeğini kullanan sanal makine üzerinde çalışmayan çok düşük sistem kaynağı tüketen çok düşük bir sistem ile gayet iyi oyun oynanabilen ios kadar stabil adam gibi destek gören çok başarılı bir arayüz kullanan ve daha tam olarak yaygınlaşmamasına rağmen 100.000 uygulamayı aşan belki ilerde pc'deki windows gibi telefondada piyasayı ele geçirecek olan android gibi belli bir noktadan sonra sanal pc engeline takılmayacak olan önü çok daha açık olan ve arkasında adam gibi bir firma desteği olan harika bir işletim sistemi windows phone 8 ben kesinlikle bir daha android kullanmam çok istikrarsız hiç memnun değilim apple'da kullanmak istemiyorum Türkiyede adam gibi desteği yok ve iphone ekran olarak küçük benim şuan için tek umudum windows phone 8 oda gümbür gümbür geliyor.