Htc desire 500 açılış ekranında kalıyor ! 3. gün oldu..

jazz_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc desire 500 telefonum 3 gün önce kendiliğinden resetlendi ve açılış ekranında htc yazısında kaldı açışlmasını bekledim 10 dk açılmadı bataryayı bikaç kez çıkardım açmayı denedim açıldı ve bikaç saat kullandım sorunsuz şekilde sonra tekrar kapandı yine aynı yöntemle açmaya çalıştım bi kez daha açıldı ve bikaç saat kullandıktan sonra tekrar kapandı bi daha açılış ekranından öteye gitmedi root yaptım yeni rom yükledim yine fayda etmedi bilen birileri avrda lütden ayrdım etsin şimdi yeni bi telefon alacak durumda da değilim bi el atın arkadaşlar konuya:unsure::(

jazz_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi Allahın kulu yok mu yardım edecek telefonsuz kaldım 3 gündür yenisini de alacak gücüm yok :/

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefon acarken fabrika ayarlarına dönme var ama htc de bu nasil oluyor bilmiyorum ses kisma ve kilit mi ya da açma mi.. Kulüplere danis bu konuda factory reset nasıl yapıldığını yaptiktan sonra düzelebilir

jazz_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses kısma ve pover tuşuna basınca boot ekranı açışıyor factory reset yaptım hemde defalarca ama sorun aynı.. bu arada kulüpler dedin hocam kulup ne anlamadım?