HTC 10 mu S7 Edge mi almalıyım? Bugün alacağım

Ak3La'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Saolun arkadaşlar şimdi bi sorum olacak. Telefonu temiz bir şekilde nasıl sifirlayip formatlarım?

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Esnaftan aldım hocam 2700 5 günlük cihaz jelatini sokulmemis. Alan kişi aveadan almış teli nakite çevirmek için
Hayırlı olsun hocam da o fiyata sıfır kapalı kutu Samsung Türkiye garantili bulurdunuz zaten.Sizin sıkıntınız yoksa güle güle kullanın.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Saolun arkadaşlar şimdi bi sorum olacak. Telefonu temiz bir şekilde nasıl sifirlayip formatlarım?
Smart switcten yazılımı tekrar kurabilirsin recoveryde sifirlayabilrisin veya fabrika ayarlarına dön dersin yalnız hattını çıkar sıfırladım tan sonra direk 4.5g ile İnterneti açıyor sağlam ücret kitler

Reaksiyon puanı
10,315
açıkçası sizin yorumlarınızı dikkate almıyorum pek çünkü samsung fanboyusunuz başka biri s7 edge yazsa dikkate alırdım. tarafsız yorum istiyorum

"İlim geride kaldı, illa edep" demiş atalarımız.
Ben o arkadaşın yerinde olsaydım bir daha sana cevap vermeye asla tenezzül etmezdim.
Öyle ya da böyle o arkadaş sana bir cevap yazmış, beğenmiyorsan teşekkür eder geçersin.
Sen adeta hakaret ediyorsun, incitiyorsun, kırıyor döküyorsun.
Senin açtığın bir konuya ve sualine değer vermiş, tenezzül etmiş cevap yazmış, bu kadar itici, bu kadar dışlayıcı, bu kadar hakaretvari cevaplamak zorunda mısın? Aslında seni de, senin gibileri de kınamamak lazım, bu ülkenin insan kalitesi o kadar diplere vurdu ki üzüm üzüme baka baka karardı ve sonuçta hiçbir sebep yokken birbirini düşman gibi gören, aşağılayan, iten kakan bütün manevi değerlerden yoksun nihilist bir nesil türedi. O yüzden ki kişiliğine değer katmayacak bir objenin ne olduğu, nasıl olduğunun da pek bir önemi yok.