- Reaksiyon puanı
- 238
Hayırlı olsun. Deneyimlerini yazarsan seviniriz. Ben de almayı düşünüyorum yakında.Yorumlar için teşekkürler s7 edge aldım
Hayırlı olsun. Deneyimlerini yazarsan seviniriz. Ben de almayı düşünüyorum yakında.Yorumlar için teşekkürler s7 edge aldım
Hayırlı olsun hocam da o fiyata sıfır kapalı kutu Samsung Türkiye garantili bulurdunuz zaten.Sizin sıkıntınız yoksa güle güle kullanın.Esnaftan aldım hocam 2700 5 günlük cihaz jelatini sokulmemis. Alan kişi aveadan almış teli nakite çevirmek için
Smart switcten yazılımı tekrar kurabilirsin recoveryde sifirlayabilrisin veya fabrika ayarlarına dön dersin yalnız hattını çıkar sıfırladım tan sonra direk 4.5g ile İnterneti açıyor sağlam ücret kitlerSaolun arkadaşlar şimdi bi sorum olacak. Telefonu temiz bir şekilde nasıl sifirlayip formatlarım?
açıkçası sizin yorumlarınızı dikkate almıyorum pek çünkü samsung fanboyusunuz başka biri s7 edge yazsa dikkate alırdım. tarafsız yorum istiyorum
Devre dışı bırakabiliyorsun. Uygulama kayboluyor ozaman.Ek olarak samssungda bazı uygulamalarda 2 şer adet var. bu uygulamaları root yapmadan kaldırma şansımız yada devre dışı bırakma şansımız yok mu?