HP Pavilion G6 1055st Mac OS X Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardanuc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ardanuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 GB ile kasma yaşarsın azda olsa, ayrıca Mac OS X lerde 128 mb yoktur, 1536 olur tahminim oda olursa :) ama tekrar söyleyim sana, max 2 ay kullanır sıkılır ve tekrar Windows a döneceksin.
İnşallah yükleyim bi hele sıkılması sonraya kalsın.

Şimdi Hızlı Resim - Image ekranda bayadır bekliyor takıldı sanırım. Girişte args kısmına -f PCIRootUID=0 cpus=1 yazdım. Tavsiye edeceğin bi kod var mı ?

Sin0w

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kurulumda mı alıyon hatayı yoksa kurdun açılışda mı? Ekran hatası alıyorsun, Nvidia ekran kartı var ise nv_disable=1 kodu kullan ve npci=0x2000 her zaman ekle, ayrıca cpus=1 kodu işlemcinin sadece tek çekirdeğini kullandığını unutma bu kod pek tavsiye edilmez, pcıroot 1 olarak dene.

Ardanuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurulumda mı alıyon hatayı yoksa kurdun açılışda mı? Ekran hatası alıyorsun, Nvidia ekran kartı var ise nv_disable=1 kodu kullan ve npci=0x2000 her zaman ekle, ayrıca cpus=1 kodu işlemcinin sadece tek çekirdeğini kullandığını unutma bu kod pek tavsiye edilmez, pcıroot 1 olarak dene.
Kurulumdan sonra açılışta sıkıntı gene

Sin0w

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İntel işaretli mi? DSDT Fix graphics işaretleyip dene, yok ise intel üstünde ki injekt edid olması lazım onu dene, DSDT içinde ki + var ise kaldır.

Ardanuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İntel işaretli mi? DSDT Fix graphics işaretleyip dene, yok ise intel üstünde ki injekt edid olması lazım onu dene, DSDT içinde ki + var ise kaldır.
Ne yaptıysam olmadı sabah saat 4'ten beri ona uğraşıyorum ml2 yi çektim şimdide flasha ama gene görmüyor pc sabah 4 kere Windows kurdum PC'ye

Sin0w

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merak etme bende ilk zamanlar kurulum yaparken bu sorunları yaşadım, 5 günde ancak kurabildik. 15 tane DVD 8-10 tane usb bellek kullandım ben. Tabi ki o zaman AMD kuruluma yapıyorduk, neyse şimdi gelelim sana. Şuan El Capitan mı yüklü yoksa ML2 mi?

Ardanuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merak etme bende ilk zamanlar kurulum yaparken bu sorunları yaşadım, 5 günde ancak kurabildik. 15 tane DVD 8-10 tane usb bellek kullandım ben. Tabi ki o zaman AMD kuruluma yapıyorduk, neyse şimdi gelelim sana. Şuan El Capitan mı yüklü yoksa ML2 mi?
Vallaha şuan ikisininde sildim bana sorarsan canım el capitanı yani son sürümü kurmak istiyor ama sen ne dersin ? Bu arada montezumanın dediğini de yaptım faydası yok.

Sin0w

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bana kalırsa gel vazgeç derim sana. Olmayacak gibi gözüküyor saten ilk mesajlarım da dedim, ekran kartın dan bir beklentin olmasın diye.

Ardanuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana kalırsa gel vazgeç derim sana. Olmayacak gibi gözüküyor saten ilk mesajlarım da dedim, ekran kartın dan bir beklentin olmasın diye.
Bi süreliğine gene vazgeçiyorum ama peşini bırakmayacağım bu işin bu PC'ye yükleyeceğim kafaya koydum

Sin0w

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Virtual sanal tekrar kur, İAtkos ML2 USB yazdır daha sonra http://iatkos.me/uploads/ML2_Bootloader_Installer.pkg.zip burada ki bootloader indir usb yazdır. Sonra asıl kuruluma geç, -v -f npci=0x2000 PCIRootUID=1 arch=i386 GraphicsEnabler=No dart=0 kodlarını yaz ve kuruluma geç. Kurulum ekranı geldiğin de disk izlenicisi ile disk ayarla, sonra özelliştir tıkla ve senin için gerekli olan kextleri bootloader vs seç sonra yükle.
Aşağıda ki video izle.

Son düzenleme: