HP Pavilion 15-n014st / İnceleme çok yakında!

armadillo21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, kendime yeni sağlam bir bilgisayar aldım kullanan varsa iyi mi kötü mü artıları eksileri paylaşalım.

Makine " HP Pavilion 15-n014st "

i7 4500U 1.8GHZ ( Turbo boost ile 3.00GHZ )

12GB Ram Bellek

2GB NVDİA GEFORCE GT 740M/ 2GB PAYLAŞMSIZ EKRAN KARTI

1TB HARDDİSK

Makine bu özelliklere sahip Türk Telekom personeli olduğum için 24AY Taksit seçeneği ile 2,485,39TL'ye geldi ayda 103TL taksit ile bu ayrıcalığa sahip olarak satın aldım.Ürün 30 Ekimde piyasaya sürüldü daha kötü yorum okumadım.12GB Ram zaten cabası...
Makine Salı en geç Çarşamba gününe kadar elime ulaşacak biraz inceleyip kendi yorumlarımı yazıcam almak isteyen arkadaşlara iyi/kötü her şeyini yazıcam..

Eğer aranızda kullanan varsa şimdiden bir kaç ufak bilgilendirme yaparsa sevinirim..Hepinize hayırlı geceler, iyi bir hafta dilerim...

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben de bi hp var arasıra mangal yapıyorum üzerinde :D ısınma sorunun olmaz umarım..

armadillo21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatımda bir çok makine kullandım size makinede yaptıklarımı anltayım;

Alet geldi kutudan çıkardım ekran kapalı bir şekilde 2,5-3CM inceliği var.
Ekranı çok güzel arka kapak tasarım mükemmel olmuş.
2 gün önce geldi makine COD GHOST / PES 13 / PES 14 / FİFA 14 / ETS 2 / BF3 / NERO / TARAYICI bu programlar aynı anda açık bir şekilde tam 3 saat makineyi yordum ;
Isınma yok, HP bu olayı kaldırmış bir program var " CoolSense " bunu kurunca soğutucu fanı açıp açmıyacağını siz belirtiyorsunuz.Oyunlarda kasma yok 12GB ram + Nvidia 2GB ekran kartı ile oyunları en iyi kalitede oynadım şaşırdım o kadar iyiydi ki PS3'ümü satmaya karar verdim..Bu alet çok çok iyi ısınma durumu yok ama ben her şeye rağmen soğutucu alacağım ki ileride ısınma sorunu yapmasın sipariş verdim 3 fanlı 90TL'ye iyi bir şey alacağım ki ileride sorun yaşamayayım..Eğer bu makineyi almayı düşünüyorsanız ve ya iyi bir makine istiyorsanız hiç düşünmeden satın alın..1TB disk var dolduramıyorsunuz zaten..Kasa açısından bakacak olursak " plastik tarzı bir kasa değil " çok çok iyi yani HP bu sefer adam akıllı bir makine yapmış bende G62 serisi vardı usandım artık cihazdan fakat bu makine öyle değil manyak bir şey 2 gündür kafayı yedim Açma tuşuna basıyorum 4saniye içerisinde açılıyor.Isınma sorunu yaşamadım daha klavyesi falan her şeyi çok iyi bu makine bu paranın fazlasını hakediyor..Her türlü almayı düşünen olursa yardımcı olurum...

www.facebook.com/ErgErgezen / eklerseniz daha iyi olur..Herkese iyi günler dilerim.

LemonTeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam bende hp alıcam ama kafam çok karıştı şikayet var ısınıyor diyolar senin şimdi nasıl bilgisayarın bişeyi varmı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bide benim ki hp pavilion f1f13 ea bunu alcam 12 gb ram 3 gb nvida gforcr ekran kartı i7 var fakat mhz si düşük 1.8 bunla battelfield 3 gibi oyunları oynayabilirmiyim cool sense bu modelde varmıdır teşekkürleerr