HP laptop fan sorunu

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

HP Pavilion g6 model laptop kullanıyorum, 1 hafta önceye kadar hiç bir şeyi yoktu bilgisayarın ama artık aşırı ısınmaya başladı bunun sebebininde fanın çalışmadığı olduğunu öğrendim çünkü ilk başta fanın doğru çalışmadığını söyleyen bir hata ile karşılaştım. Bunun için ne yapmam gerekiyor acaba? Elektrik süpürgesini denedim, format attım, laptop'un içini açamıyorum.

usem222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sakın İçini Açma Aynı Sorun Benimde Başıma Geldi Elektirikli Süpürgeyle Cekince Fan Durduruluyor Acilen Yetkili Servisine Götür Bu Hp Pavilion g6 series aynı leptop bendede var ama genede ısınacak arkadasım simdilik garantiye gonder onlar hallediyorlar 1 hafta sürmez..

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sakın İçini Açma Aynı Sorun Benimde Başıma Geldi Elektirikli Süpürgeyle Cekince Fan Durduruluyor Acilen Yetkili Servisine Götür Bu Hp Pavilion g6 series aynı leptop bendede var ama genede ısınacak arkadasım simdilik garantiye gonder onlar hallediyorlar 1 hafta sürmez..

ben format atıp sahte bir sürüm yükledim windows 8'in acaba tekrar format atıp linux gibi özgür bir yazılım kurup göndersem garantisi bitmez değil mi?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
bende pavilion dv6 aynı sorunu bende yaşıyorum ama benimki çok ilerlemiş hali sıcaklık 105 dereclere geliyor ve ekran kartı felan kullanamıyorum oyun oynayamıyorum servise 6 gün sonra felan servise göndercem

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
ben format atıp sahte bir sürüm yükledim windows 8'in acaba tekrar format atıp linux gibi özgür bir yazılım kurup göndersem garantisi bitmez değil mi?

Servis yazılıma karışmıyor. Önemli bilgileriniz var ise yedekleyiniz ama format atabilirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vallaha arkadaşlar ben o pavion g6 yı tamamiyle söktüm gına getirdi artık :) ekranın letlerinden tut ta taaa klavye takımına kadar işlemciyi bile söktüm gusül abdesti aldırdım tam iki kere fanı takımını değiştirdim ama yine aynı alaf atıyor bilgisayar :) yani alışmış got tumman tutmaz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar belki beni ciddiye almayacaksınız ama süpürgeyle çekince fan yerinden oynuyor laptop açılınca güç düğmesinin yanına hafifçe vurun fan yerine oturuyor :D korkarak denedim ama ilk vuruşta çalıştı çok şiddetli vurmanıza gerek yok :D