• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hiçbir oyun açılmıyor

Plumber41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar, win7 ultimate sp1 kullanıyorum son attığım formattan sonra hiçbir oyun açılmıyor tüm driverlerim yüklü

Uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası veriyor.

oyunların setuplarının kurulum sonundada DirectX vb. eklentilerde istenen işlem için yükseltme gerekiyor hatası veriyo.

SORUN SPDENMİ KAYNAKLANIYOR OLABİLİR ARKADAŞLAR BİLEN BİRİ Bİ YARDIM ETSİN 2 GÜNDÜR KAFAYI YİYİCEM :crying::crying::crying:

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ultimate gereksiz bence ve ellenmiş sürümleri var home premium kur adam akıllı güvenilir bir yerden indirip

Plumber41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
attığım formattan kaynaklanıyo diye düşünüyorum bende eski harici hdd'min içinde bulmuşdum iso dosyasını dün biyerden 3 gb lik bi format dosyası indirdim ama kurulumunda dil ispanyolca olduğu için kurmadım buda ultimate sp1 acaba sp1 denmi kaynaklanıyo diye baya bi forumdan araştırdım hepsi net framework'den kaynaklanıyo dedi 10 kere silip kurdum dll fixerdende tarattım hiç eksik driver çıkmıyo son çare ispanyolca olan formatı kuracağım teşekkürler cevap için hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

- - - Mesaj Güncellendi - - -

net frame work 3.5 kurulmuyor hocam ya windowsun sitesinden indirdim ama setupuna tıklıyorum hiç bi yanıt yok :huh:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,034
Bir yerlerden bulduğunun ne hayrı olur sence. Microsoft sitesinden indir ve kur. Çocuğun birisinin kendi bilgisayarındaki windowsun yedeğini yayınlamadığını nereden bilebilirsin.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Formattan sonra oyunları tekrar yükledin dimi ? Yoksa D'ye yüklediğin oyunları açmaya mı çalışıyorsun ?

Plumber41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekrar yükledim hocam cd'yle yüklesemde aynı, usb'den atsamda aynı, torrentten indirdiklerimde aynı mecbur format atıcağım heralde şimdi win7 ultimate sp1 indiriyorum heralde benim bulduğum format dosyasında bi sıkıntı vardı.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
tekrar yükledim hocam cd'yle yüklesemde aynı, usb'den atsamda aynı, torrentten indirdiklerimde aynı mecbur format atıcağım heralde şimdi win7 ultimate sp1 indiriyorum heralde benim bulduğum format dosyasında bi sıkıntı vardı.

Muhtemelen ama tavsiyem windows 8 dir. Çok daha stabil ve hızlı.

Plumber41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakayım hocam yeni formattada aynı sıkıntı olursa windows 8 i deneyeyim sağolun.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Win 8 geçmeni tavsiye ederim orjinal kullanacaksan 8.1'e yükseltmeyi unutma.

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben windows 8 yüklemeyi düşünüyorum da bazı oyunlarda sorun çıkartıyormuş. Bende MW 2 MoH 2010 BFBC 2 Black ops 2 DOTA 2 L4D2 Dead Space 1 varda bu oyunların çalışmamasından korkuyorum sizce bir sorun olur mu ? (Oyunların hepsi orjinaldir)

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben windows 8 yüklemeyi düşünüyorum da bazı oyunlarda sorun çıkartıyormuş. Bende MW 2 MoH 2010 BFBC 2 Black ops 2 DOTA 2 L4D2 Dead Space 1 varda bu oyunların çalışmamasından korkuyorum sizce bir sorun olur mu ? (Oyunların hepsi orjinaldir)

Bende mw2 mw3 moh black ops2 oyunlarını win 8de oynadım bitirdim (tabi benimkiler bide korsan ve korsana karşıyız!) bir sorun yok en azından şuana kadar hiç karşılaşmadım tavsiyem win 8 pro 64bit kullanmandır.

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende mw2 mw3 moh black ops2 oyunlarını win 8de oynadım bitirdim (tabi benimkiler bide korsan ve korsana karşıyız!) bir sorun yok en azından şuana kadar hiç karşılaşmadım tavsiyem win 8 pro 64bit kullanmandır.

Laptop var bende birde
İ7 2670qm
540M 2GB
8 GB RAM var
Bu pc nin kasmasıda normal midir BO 2 de ? İzlediğim videolarda BF 3 mediumda bile kasmıyordu bende low da kasıyordu bendemi sorun var acaba ?

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
işlemci hızınız 2.2ghz oyunu açarken turbo boost kullanarak açmayı denedinizmi? oyunun kasmaması gerekir

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turbo boost u ototmatik açmıyor muydu ?
Gerçi ısıdan dolayı kapandığı için %75 e düşürdüm işlemciyi

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Turbo boost u ototmatik açmıyor muydu ?
Gerçi ısıdan dolayı kapandığı için %75 e düşürdüm işlemciyi
Eğer güç seçeneğini dengeli konuma getirdiyseniz zorlandığında otomatik kendisi geçer güç seçeneğini yüksek performans olarak ayarlayabilirsiniz.Birde ekran kartınızın giriş orta seviyede bir kart olduğunu söyleyebilirim çok fazla bir oyun performansı beklemeyin.Laptopunuz Asus N53SV mu?

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer güç seçeneğini dengeli konuma getirdiyseniz zorlandığında otomatik kendisi geçer güç seçeneğini yüksek performans olarak ayarlayabilirsiniz.Birde ekran kartınızın giriş orta seviyede bir kart olduğunu söyleyebilirim çok fazla bir oyun performansı beklemeyin.Laptopunuz Asus N53SV mu?

Packardbell markasıda modelini hatırlamıyorum :/

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eski oyunlarsa klasik olcak ama uyumluluk dene.

Plumber41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Please resolve the following:

A newer version of Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine. visualde bu hatayı veriyor hocam.

no game

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şirket bilgisayarında oyun açılmıyor oynanmıyor yüklü sistemden dolayı fakat bunu nasıl aşabilirim?