Gel birlikte olsun.bende lise 1. sınıfım ben yazılım mühendisi olmak istiyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende aynıyım. Udemy ve youtubeda dersler alıyorum.ben youtubeda css js falan dersler alıyorum.
Gel birlikte olsun.bende lise 1. sınıfım ben yazılım mühendisi olmak istiyorum.
Bende aynıyım. Udemy ve youtubeda dersler alıyorum.ben youtubeda css js falan dersler alıyorum.
hangi kanaldan ders alıyorsunGel birlikte olsun.
Bende aynıyım. Udemy ve youtubeda dersler alıyorum.
Derslerim kötü diye pes etme derslerini düzeltebilirsin daha 10. Sınıfsın sana tavsiyem derslerini şimdiden çalışmandır yoksa ilerde benim yaşadığım gibi sorun çekersin malum Türkiyede okumayan sürünüyor o yüzden çalış temel oluştur kendineUzun zamandır bu sorunu yaşıyorum ilgi alanıma göre bir çok sporu denedim fakat hepsinde de başarısız oldum,derslerim çok kötü oyun oynamayı seviyorum ama istisnasız bütün oyunları kötü oynuyorum artık bilemiyorum ne yapacağımı ama geleceğimden endişe duymaya başladım, henüz lise 2. sınıfım bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
Olabilirsin tabikideEşit ağırlıkçıyım YBS ile yazılımcı olabilir miyim?
Yazılım bilimi kanalından.yazılımla uğraşanın donanımıda olmalı (steve jobs)
hangi kanaldan ders alıyorsun
senin sisteminmi
Evet. Amaç yazılımsa benimki gibi bir sistem zaten iş görür.senin sisteminmi
senin sistemin iyi benimki x86 o kadar yaniEvet. Amaç yazılımsa benimki gibi bir sistem zaten iş görür.
Deme öylesenin sistemin iyi benimki x86 o kadar yani
valla bende çok üzgünüm instagramda dolanırken canavar bilgisayarlar görüyorum o zaman ağlıyorum nınınınısenin sistemin iyi benimki x86 o kadar yani
valla 2 web sitesinde dolanırken kasıyor bilgisayar.Deme öyle. Seni anlıyorum benimde x86 taşıyan pentium b960 bilgisayarım var. Yani senide anlıyorum.
Yani kimse anadan doğma yetenekli olmuyor bunu bil. Tamam elbet bazılarının bilmese de oluyor ama gene de onlarda geliştirmezse kendini öylece kalır (spor için dedim). Spor olarak bir sürü spor var. Tavsiyem masa tenisi, hentbol, koşu ve vücut geliştirme (vücut geliştirme derken evde şınav, barfiks falan çekme). Spor dışında ise siber güvenlik ve siber güvenlik için programlama öneririm. Birazda uğraş önereyim. Yabancı dil öğrenmek çok iyidir. Önerim mesela ingilizceni ileri seviye yaptıktan sonra ispanyolca öğrenebilirsin. Eğer istemezsen çince öneririm. Zor diyeceksin, hayır değil. Alfabesinden ötürü ön yargı var. Aslında bizim dilimiz onların dilinden daha zor. Çince ileride çok işine yarar benden söylemesi. Kullanmasını bilirsen tabii. Eğer onu istemezsende rusça, japonca, almanca, fransızca önerimdir.Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum ilgi alanıma göre bir çok sporu denedim fakat hepsinde de başarısız oldum,derslerim çok kötü oyun oynamayı seviyorum ama istisnasız bütün oyunları kötü oynuyorum artık bilemiyorum ne yapacağımı ama geleceğimden endişe duymaya başladım, henüz lise 2. sınıfım bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
boşver elimizdekinin kıymetini bilelim.valla bende çok üzgünüm instagramda dolanırken canavar bilgisayarlar görüyorum o zaman ağlıyorum nınınını
valla 2 web sitesinde dolanırken kasıyor bilgisayar.
Benim eskinin de farkı yok. Açayım ona bir şans vereyim diyorum. Aşırı yavaş davranıyor. Üzülerek başından ayrılıyorum.valla bende çok üzgünüm instagramda dolanırken canavar bilgisayarlar görüyorum o zaman ağlıyorum nınınını
valla 2 web sitesinde dolanırken kasıyor bilgisayar.
valla artık bir bilgisayar alacaksak böle janjanlı jonjonlu 32 gb ramlı bilgisayar alınmalı.Benim eskinin de farkı yok. Açayım ona bir şans vereyim diyorum. Aşırı yavaş davranıyor. Üzülerek başından ayrılıyorum.![]()
Aynen doğru söylüyorsun. Ona bile sahip olamayanlar var. Ben yavaş da olsa eskimin kıymetini bilmeye çalışıyorum.boşver elimizdekinin kıymetini bilelim.
32 demişken bende sene sonu 32 rame yükseltmeyi düşünmüyor değilim.valla artık bir bilgisayar alacaksak böle janjanlı jonjonlu 32 gb ramlı bilgisayar alınmalı.
mesela bazı çocukların ebaya girecek teknolojisi yok bizim burada bilgisayar için tartışmamız pek doğru olmaz.Aynen doğru söylüyorsun. Ona bile sahip olamayanlar var. Ben yavaş da olsa eskimin kıymetini bilmeye çalışıyorum.
ama çok pahalıya patlarAynen doğru söylüyorsun. Ona bile sahip olamayanlar var. Ben yavaş da olsa eskimin kıymetini bilmeye çalışıyorum.
32 demişken bende sene sonu 32 rame yükseltmeyi düşünmüyor değilim.![]()
Doğru iletişimden konuşalım senle.mesela bazı çocukların ebaya girecek teknolojisi yok bizim burada bilgisayar için tartışmamız pek doğru olmaz.
neredenDoğru iletişimden konuşalım senle.
4 gb dahili yazılımda iş görür mü?Yazılımcı olmak için canavar bilgisayara sahip olmana gerek yok ben 8 gb ram 2 gb ekran kartlı pc ile yazılımcı oldum 4gb ramde yeter
abi biliyorumda ben sadece yazılım için demiyorum benim bilgisayarım photoshop bile kaldırmıyor.Yazılımcı olmak için canavar bilgisayara sahip olmana gerek yok ben 8 gb ram 2 gb ekran kartlı pc ile yazılımcı oldum 4gb ramde yeter
Görür abim bi ssd ekle pc hızlansın4 gb dahili yazılımda iş görür mü?![]()
O zaman düşük bütçeye 1000 tl mesela pc toplayabilirsinabi biliyorumda ben sadece yazılım için demiyorum benim bilgisayarım photoshop bile kaldırmıyor.
Abi benim sistemim bu. Bu sistem yazılım mühendisliği için yeter mi ileride?Görür abim bi ssd ekle pc hızlansın
O zaman düşük bütçeye 1000 tl mesela pc toplayabilirsin
Yeter kardeşim yani bütün işlemlerini sorunsuz yaparsın bu arada yanına bir tane daha ram eklemen senin için yararlı olacaktırAbi benim sistemim bu. Bu sistem yazılım mühendisliği için yeter mi ileride?
Ekli dosyayı görüntüle 130017
32 ram desteği veriyordu ve 4 tane ram slotu vardı. Alırken onlara baktım.Yeter kardeşim yani bütün işlemlerini sorunsuz yaparsın bu arada yanına bir tane daha ram eklemen senin için yararlı olacaktır
Gayet iyi o zaman 32 gb ram yap ama bütçen yetiyorsa pc çok güzel bi linkini atarmısın32 ram desteği veriyordu ve 4 tane ram slotu vardı. Alırken onlara baktım.
Ben ram desteğini hp teknik servise sordum.Gayet iyi o zaman 32 gb ram yap ama bütçen yetiyorsa pc çok güzel bi linkini atarmısın