vanity0435
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhabalar. İnstagram üzerinden bir kişi bana zula hesabını satmak istediğini söyledi. Bende kabul ettim. Kendisi kullanıcı adı ve şifresini verdi. Bende hesabı satmak için itemlerini bir yere yazdım ve instagram sayfama attım. Sonra hesabı satabilmek için hesabı tamamen üzerime almam gerekiyor ki hesabı satın alacak kişiye tam güvenliği sağlayabilmek için. Ardından hesap sahibine hesabı üzerime almasını istediğim anca oyun hesabı şifresini değiştirdi. Bende oyun altta açıktı. Bende oyundaki desenlerini iade ettim. Kendisi benim babamı arayacığını anlaşamazlarsa dava açacağını söyledi. Burda suçlu benim ama sinirlendim çünki kendisi istedi bende yerine getirdim. Zula hesabı paylaşmak normalde yasaktır.Oyunun kanunlarına göre. Sizce çocuk kolpamı yapıyor yoksa ciddi ciddi telefonu bulup arayabilirmi.
NOT: İLETİŞİME GEÇTİĞİMİZ İNSTA SAYFASINI KORKUDAN KAPATTIM. Lütfen bişiler yazıp içimi rahatliyin
NOT: İLETİŞİME GEÇTİĞİMİZ İNSTA SAYFASINI KORKUDAN KAPATTIM. Lütfen bişiler yazıp içimi rahatliyin