- Reaksiyon puanı
- 2,191
Hangi cümle?Kurmuş olduğunuz cümlelerde noktalama işaretlerine dikkat etmediğiniz için sizden başlamamın bir sakıncası yok diye düşünüyorum. ehe ehe
Hangi cümle?Kurmuş olduğunuz cümlelerde noktalama işaretlerine dikkat etmediğiniz için sizden başlamamın bir sakıncası yok diye düşünüyorum. ehe ehe
Hoşbuldum sevgili arkadaşım teşekkürler.@Taha K. Hosgeldiniz bu arada
Hemen değiştirsem ?Türkçe yazım kurallarına dikkat etmediğiniz için gerekli işlemler başlatılmıştır.
Bizim mod'larımız cidden çok iyi insanlardır gerçekten. Zamanla sizde göreceksiniz.Eyvah Eyvah ! Ortalık karıştı
Soru işareti neden ayrı?Hemen değiştirsem ?
Nokta nerede? Ben şaka yapmıyorum gerekli kişilere gönderiyorum SS aldım.İşin şakası bir tarafa muhabbetinize doyum olmuyor
Aynen başka yer olsa baş harfi unuttum diye ban yerdim .Bizim mod'larımız cidden çok iyi insanlardır gerçekten. Zamanla sizde göreceksiniz.
hayııııııır nasıl unuturumSoru işareti neden ayrı?
Mod kardeş gereğini yap. hehehe
Bizim mod'larımız cidden çok iyi insanlardır gerçekten. Zamanla sizde göreceksiniz.
Sizin gif paylaşımlarınıza bayılıyorum ya .
Aynen konuya tam uyuyor hepsi ?Sizin gif paylaşımlarınıza bayılıyorum ya .
bir sessizlik var sankiAynen konuya tam uyuyor hepsi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Noldu şimdi?
Hayır yaa?????? konu kilitlendi sonra tekrar açıldı da ondan dedimbir sessizlik var sanki
görmemişimHayır yaa?????? konu kilitlendi sonra tekrar açıldı da ondan dedim
Hoşbuldum Mod'um merhabalar.Terbiyesizliğe lüzum yok. Konuşma üslubumuza dikkat edelim. Düz duralım. Yoksa düzeltirim.
İyi Forumlar.
Hoşgeldin Taha.
Hoşbuldum teşekkürler sen de hoşgeldin Mert. Bir birimizi takip edelim arkadaşlar.Ben de yeni üye oldum ismim Mert hazır böyle tanışma olmuşken sdn uygulaması ile forum ayrımı bunu sormak istedim iyi forumlar ?
Aynen ayrı şeyler. Forumun uygulaması yok. Sdn uygulaması ayrı birseysdn uygulaması ile forum ayrı mı
Teşekkür ederim öğrenmiş oldum, sürekli uygulama üzerinden denemiştimAynen ayrı şeyler. Forumun uygulaması yok. Sdn uygulaması ayrı birsey
Kaç kere deneseniz de buraya ulaşamazdıniz yine sanırım ?sürekli uygulama üzerinden denemiştim
Artık ulaştımKaç kere deneseniz de buraya ulaşamazdıniz yine sanırım ?
Hoşbuldum Seyyah Bey.Hoş geldin, Taha K.
Bize hemen alıştığın için biz size teşekkür etmeliyiz bence.bize hemen alıştığın için biz size teekkür etmeliyiz bene.
Hemen mesajlarıma nokta eklemeye başlıyorum o zaman.hemen mesajlarıma nokta eklemeye başlıyorum ozaman.
Nokta nerede? Ben şaka yapmıyorum, gerekli kişilere gönderiyorum, SS aldım.Nokta nerede? Ben şaka yapmıyorum gerekli kişilere gönderiyorum SS aldım.
Aynen, başka yer olsa baş harfi unuttum diye ban yerdim .Aynen başka yer olsa baş harfi unuttum diye ban yerdim .
Hayııır, nasıl unuturum?hayııııııır nasıl unuturum
Görmemişim.görmemişim
TDK bunu beğendi.Bize hemen alıştığın için biz size teşekkür etmeliyiz bence.
Hemen mesajlarıma nokta eklemeye başlıyorum o zaman.
Nokta nerede? Ben şaka yapmıyorum, gerekli kişilere gönderiyorum, SS aldım.
Aynen, başka yer olsa baş harfi unuttum diye ban yerdim .
Hayııır, nasıl unuturum?
Görmemişim.