- Reaksiyon puanı
- 23,570
Bende isterim. Bulunan her sikkeye ortağım.Hoş geldiniz. Foruma bir arkeolog lazımdı zaten. Birlikte antik Roma altın sikkeleri veya büstleri ararız artık. ??
Bende isterim. Bulunan her sikkeye ortağım.Hoş geldiniz. Foruma bir arkeolog lazımdı zaten. Birlikte antik Roma altın sikkeleri veya büstleri ararız artık. ??
İyiyim teşekkürler ?Iyi kanka senden naber ? Bildirim gelmedi tesadüfen gördüm yorumunu ?
hos geldin
Hoş geldiniz. Foruma bir arkeolog lazımdı zaten. Birlikte antik Roma altın sikkeleri veya büstleri ararız artık. ??
hg efenim
Hoş geldiniz , iyi eğlenceler
Tabiki evet ama kimin definesi bu arada foruma hoşgeldiniz
Hoşgeldin.
Hoş Geldiniz
Herkese güzel mesajları için teşekkür ederim, hoş buldum. @Justinianus I The Great ben aramıyorum @Uchiha Sasuke 'ye de dedim ben çay içmeye gelirim siz ararsanızmrb h.g
5 Nis 2007Abi bu forumu da kazar, tarihi bir şeyler bulursun herhalde
Mesela, bu tarihi eser ne kadar eder?
![]()
Merhaba ben utangacım..
merhaba içeri girebılırım mıyım ben birine bakıp çıkma klasığiyle olaya gırıp ve içerde çevre edınıp kendıme sanal bir kişilik kazandırıp ılerde buyuk mevkılere gelerek galak simiz adına ıyı şeyler yapmak istiyorum ... 8)ehehehehh YASASIN SDN KARDEŞLİĞİforum.shiftdelete.net
Tüh ya ben burayı deyince eodev zannettim@QuietTouch, hoşgeldin. Umarım burayı -SDN'yi- seversin.
Vay abi bende mesaj bırakmışım konuya yawwww ?Abi bu forumu da kazar, tarihi bir şeyler bulursun herhalde
Mesela, bu tarihi eser ne kadar eder?
![]()
Merhaba ben utangacım..
merhaba içeri girebılırım mıyım ben birine bakıp çıkma klasığiyle olaya gırıp ve içerde çevre edınıp kendıme sanal bir kişilik kazandırıp ılerde buyuk mevkılere gelerek galak simiz adına ıyı şeyler yapmak istiyorum ... 8)ehehehehh YASASIN SDN KARDEŞLİĞİforum.shiftdelete.net
Teşekkür ederim, umarım@QuietTouch, hoşgeldin. Umarım burayı -SDN'yi- seversin.
Altın diye düşünme bazen bronz bile altından daha fazla ederi olabiliyor.@NGGYU, Bana göre tahmini 52 altın sikke edebilir. ?