Herkes Yazmasın

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende Diyorum Niye Bu kadar Çok mod Alıyorlar :)

Şaka Bi Yana Ben Olmasından Yanayım Çünkü Foruma Üye nasıl olunur mail nasıl aktifleştirilir Anlamayan insan sayısı azımsanmıyacak kadar fazla

onlar Derdini anlatmasın mı ?

Şimdi Dicek Biri Herhangi Bir Arama motoruna "Foruma üye nasıl olunur " yazsın Öğrenir diye .

Ama İlk Sıradakı Tezimi Doğrulayacak 3 Arkadaşım var :)

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman üye olmanın ne avantajı kalıyor ki? Konu açmak isteyen zahmet olmazsa üye olsun.

İşte ondan bahsediyorum . Bu forum yanlış bilmiyorsam 2005 yılından beri var. Dolayısıyla bir çok konu hakkında da başlıklar açılmış. Her isteyen oraya gidip konu açanın sorunu yerine kendi sorununu çözdürmesi ne kadar doğru? Üyelerin tek avantajı konu açmak mesajlaşmak ve beğenmek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende Diyorum Niye Bu kadar Çok mod Alıyorlar :)

Şaka Bi Yana Ben Olmasından Yanayım Çünkü Foruma Üye nasıl olunur mail nasıl aktifleştirilir Anlamayan insan sayısı azımsanmıyacak kadar fazla

onlar Derdini anlatmasın mı ?

Şimdi Dicek Biri Herhangi Bir Arama motoruna "Foruma üye nasıl olunur " yazsın Öğrenir diye .

Ama İlk Sıradakı Tezimi Doğrulayacak 3 Arkadaşım var :)

O da ilginçmiş. Gerçekten hiç böyle bir durum olacağını düşünmemiştim :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İşte ondan bahsediyorum . Bu forum yanlış bilmiyorsam 2005 yılından beri var. Dolayısıyla bir çok konu hakkında da başlıklar açılmış. Her isteyen oraya gidip konu açanın sorunu yerine kendi sorununu çözdürmesi ne kadar doğru? Üyelerin tek avantajı konu açmak mesajlaşmak ve beğenmek.

Sadece o kadar değil çok daha fazlası var. En büyük avantaj üyelerin forum ortamını yaşaması. SDN Okuru.... Kim bu Ahmet mi Mehmet mi Ayşe mi? Kaç yaşında ve nerede yaşıyor? Onu geçtim hangi mesajları o yazdı acaba? Bir nicki bile yok ki ne yazdığını bilesin. Hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Forum kültürü samimi ortam gerektirir. Bunun için de SDN Okuru olmak hiçbir anlam ifade etmez. Hepsi SDN Okuru; avatar kullanma hakkı yok; özel mesaj atamaz; üye değerlendiremez; link paylaşamaz; her mesajı onaya takılır; konu açamaz; anketlerde oy kullanamaz; mesaj beğenemez; bir mesajı şikayet etmek istese edemez; tüm foruma erişemez; onu yapamaz bunu yapamaz.... Dolu say say bitmez.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
konuları abartı biçimde hortlatmasalar sıkıntı yok bence. 2007 deki konuyu falan hortlatıyorlar.

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ziyaretçilerin yazması sıkıntı değil. Ama en azından belirli bölümlere yazsınlar, belirli bölümlere yazamasınlar.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Konu hortlatmaktan başka zararları yok :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi sana ne vaat ettiler ? Kandırılmış gibi hissediyorsun.

EVET bunu bende anlamadım ? netice bu bir forum üstelik büyük bir forum sitesi ve burda paylaşmak birilerine faydalı olmak için yazıyor paylaşıyoruz. üye olsun yada olmasın faydalanabiliyor ise bizim için ne mutlu..ben bunu bilirim