Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
adszoq.jpg

Dediğini uygulayacaktım fakat görünüm diye bişey yok :confused1:

çÜNKÜ "GÖREV ÇUBUĞUNU KİLİTLE" TİK'İNİ KALDIRMAMIŞŞSIN. önce ortada bir yere sağ tık- görev çubuğunu kilitle tik2ini kaldır. Sonra o büyütmek istediğin icona gel sağ tıkla en yukarda görünüm oradan büyük simgeler de...

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25

bişy sorucam hani o ortadaki dock gibi bişy var yaa o fotoya aitmi yoksa harbi dock mu eger dock sa hangi program olduğunu söylermisin

edit:slider dock sanırım yeni gördüm:)
sadece daire şeklinde oluyo herhalde başka tarz yok sanırım yoksa yanlışmı biliyorum

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sadece soyadımı biraz sansürledim yoksa orijinaldir bu. :D

t5m92s.jpg

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
bişy sorucam hani o ortadaki dock gibi bişy var yaa o fotoya aitmi yoksa harbi dock mu eger dock sa hangi program olduğunu söylermisin

edit:slider dock sanırım yeni gördüm:)
sadece daire şeklinde oluyo herhalde başka tarz yok sanırım yoksa yanlışmı biliyorum
Ne gördüyseniz ve düşündüyseniz doğrudur :)

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
çÜNKÜ "GÖREV ÇUBUĞUNU KİLİTLE" TİK'İNİ KALDIRMAMIŞŞSIN. önce ortada bir yere sağ tık- görev çubuğunu kilitle tik2ini kaldır. Sonra o büyütmek istediğin icona gel sağ tıkla en yukarda görünüm oradan büyük simgeler de...
Dün hem kaldırarak hemde kilitleyerek yaptım yazmayı unutmuşum ama hiçbir şekilde olmuyo yinede saolasın .
adsziq.jpg

adszlw.jpg

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sxy6tz.jpg

Bu da PC'me bugün kurduğum Win 7 kopyası ;)

Bi de Rise'a selam :D

BYHALO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14014315.jpg

windows 7 de bu iki simgeyi görev çubuğuna eklemek istiyorum bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22

BYHALO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22

bican

Asistan
Reaksiyon puanı
3
formda güncelliğini yitirmeyen tek konu olarak tahmin ediyorum yoksa yanılıyorum mu? neden daima açılıyor? izah edecek biri var mı acaba.............

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
formda güncelliğini yitirmeyen tek konu olarak tahmin ediyorum yoksa yanılıyorum mu? neden daima açılıyor? izah edecek biri var mı acaba.............

Güncelliğini Yitirmeyen Nadir Konulardan

Örneğin:Forum Oyunları , Gece Online Listesi ,Tamam Söyle Rahatla Aklıma Gelmeyen Başka Konulaar

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259

''Bu tişörtü yeni aldım... nasıl, yakışmış mı ?''demekle ,''bu benim masaüstüm nasıl güzel mi?'' demek aynı şey..:)