TehPARADOX
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 44
![]()
Dediğini uygulayacaktım fakat görünüm diye bişey yok :confused1:
Ne gördüyseniz ve düşündüyseniz doğrudurbişy sorucam hani o ortadaki dock gibi bişy var yaa o fotoya aitmi yoksa harbi dock mu eger dock sa hangi program olduğunu söylermisin
edit:slider dock sanırım yeni gördüm
sadece daire şeklinde oluyo herhalde başka tarz yok sanırım yoksa yanlışmı biliyorum
Dün hem kaldırarak hemde kilitleyerek yaptım yazmayı unutmuşum ama hiçbir şekilde olmuyo yinede saolasın .çÜNKÜ "GÖREV ÇUBUĞUNU KİLİTLE" TİK'İNİ KALDIRMAMIŞŞSIN. önce ortada bir yere sağ tık- görev çubuğunu kilitle tik2ini kaldır. Sonra o büyütmek istediğin icona gel sağ tıkla en yukarda görünüm oradan büyük simgeler de...
Hocam Kullanıdığın facebook için growl uygulamasının ismini rica edebilirmiyim bir kaç tane denedim hoşuma gitmedi
Aşağıdaki konuları inceleyip yapabilirsiniz.![]()
windows 7 de bu iki simgeyi görev çubuğuna eklemek istiyorum bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
![]()
windows 7 de bu iki simgeyi görev çubuğuna eklemek istiyorum bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Seni buraya alayım. Resimli olarak anlattım
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/108617-windows-7-taskbar-buyuk-simgeler.html#post955318
Ya da
SDN Forum »Yazılım »İşletim Sistemleri »Windows 7 » Windows 7 Taskbar Büyük Simgeler
herhalde bir yanlış anlaşılma oldu ben o iki simgeyi görev çubuğuna eklemek istiyorum büyütme değil o konuda yardım istemiştim
neyse fazla bilgi göz çıkarmaz![]()
formda güncelliğini yitirmeyen tek konu olarak tahmin ediyorum yoksa yanılıyorum mu? neden daima açılıyor? izah edecek biri var mı acaba.............
formda güncelliğini yitirmeyen tek konu olarak tahmin ediyorum yoksa yanılıyorum mu? neden daima açılıyor? izah edecek biri var mı acaba.............