- Reaksiyon puanı
- 1,370
hackintosh ))) şaka değilAbi nasıl yaptın yav?
hackintosh ))) şaka değilAbi nasıl yaptın yav?
hackintosh ))) şaka değil
Rocket Dock ile alttaki Dock'u yaptım. TranslucentTB ile de görev çubuğunu tamamen saydam yaptım. Bunlar dışında birşey yok. İstersen dosyaları paylaşabilirim.Abi nasıl yaptın yav?
Uzun süredir normal kullanıyordum. Değişiklik olsun dedim.Hocam olduğu gibi kullan şu windowsu windowsa benzemiyor hiç.
biliyom tema olduğunuHackintosh değil bu. Windows görev çubuğu tepede. Tema var.
biliyom tema olduğunuHackintosh değil bu. Windows görev çubuğu tepede. Tema var.
Nema problema.şaka dedim zaten
Rocket Dock ile alttaki Dock'u yaptım. TranslucentTB ile de görev çubuğunu tamamen saydam yaptım. Bunlar dışında birşey yok. İstersen dosyaları paylaşabilirim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Uzun süredir normal kullanıyordum. Değişiklik olsun dedim.
1.3.5Hangi sürüm Rocket Dock kullanıyorsun abi?
Nema problema.
Hayır.Ti si Srpski/Bosanski?
Penceredeki tema nedir? Nasıl uygulayabilirim? Paylaşır mısın?
Fotoğrafı özelden atabilirmisinFormattan sonra paylaşayım dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 47900
Hocam bu temayı nasıl yaptınız?
Çok isterdim bende bir şeyler atmak ama 7 senelik emektarım az önce hayata evleda dedi :'(
Abi VS Code ile kod yazamıyorum ya normal VS den biraz farklı ilk başta gerekli kütüphaneleri falan indirmek gerekiyor sanırım lakin yapamadım hep hata ile karşılaştım. İnternette de adam gibi kaynak bulamadım müsait zamanda kısa bir şekilde anlatabilir misiniz?
Hangi kütüphaneler kardeşim ben vs code tamamen html-css yazmak için kullanıyorum.Abi VS Code ile kod yazamıyorum ya normal VS den biraz farklı ilk başta gerekli kütüphaneleri falan indirmek gerekiyor sanırım lakin yapamadım hep hata ile karşılaştım. İnternette de adam gibi kaynak bulamadım müsait zamanda kısa bir şekilde anlatabilir misiniz?