Voodoo00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Hızlı Resim - Masaüstü
Çok profesyonel bir masaüstüne sahibim.
Çok profesyonel bir masaüstüne sahibim.
rainmeter - windows10 widgetsHocam sağ taraftaki ram vs gösteren uygulamanın ismini öğrenebilirmiyim
Yok hocam. Resimdeki Windows 7'dir. Temaları vb. şeyleri kapatmıştım.Linux bölüm moderatörü. Linux Windows 7 mi? Öyle bir dağıtım avrsa banada söyleyin...
Şaşırtıyorsunuz beni. Bir Linuxçu Windows kullanır mıydı?
İş Warframe ise dual boot bir ceza değil, bedeldirŞaşırtıyorsunuz beni. Bir Linuxçu Windows kullanır mıydı?![]()
Ooo reis. Seni görmek güzel.İş Warframe ise dual boot bir ceza değil, bedeldir![]()
"Eronis" - Yasaklansa da yasaklanamayan, kural, yasak tanımayan, bağımlılık yapan bir madde. Değişik bir şeyOoo reis. Seni görmek güzel.
Sayın Moderatör dostum Sama Modlu Bir sistem yakışır.Nasıl olmuş?![]()
Teşekkür ederim. Home Premium iyi. Böyle kalayım en iyisi.Sayın Moderatör dostum Sama Modlu Bir sistem yakışır.
Modlu Xp kur Baya güzel Temaları var.Hemde Boşta ortalama 170-200 Mb ram tüketir.
Glass vista final Teması
![]()
Quantria WB teması
![]()
INVI 4X Teması
![]()
Bari ALI213'ü sil
Bari ALI213'ü silSkidrow'un sitesinden indirilmiş olduğu bu kadar sırıtmasın
![]()
Masaüstünüz güzelmiş. Rica etsem duvar kağıdını paylaşabilir misiniz? Koyu ağırlıklı olan duvar kağıtlarını seviyorum da.
Lakeside Vistas Al - Microsoft Mağazası tr-TRMasaüstünüz güzelmiş. Rica etsem duvar kağıdını paylaşabilir misiniz? Koyu ağırlıklı olan duvar kağıtlarını seviyorum da.![]()
Resim gözükmüyor.
Hocam wallpaper temadanmı yoksa tekli varmı elinizde?
Kusura bakmayın. Mesajınızı yeni gördüm. Wallpaper'ı paylaşayım hemen.Hocam wallpaper temadanmı yoksa tekli varmı elinizde?