Voodoo00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Hızlı Resim - Masaüstü
Çok profesyonel bir masaüstüne sahibim.
Çok profesyonel bir masaüstüne sahibim.
rainmeter - windows10 widgetsHocam sağ taraftaki ram vs gösteren uygulamanın ismini öğrenebilirmiyim
Yok hocam. Resimdeki Windows 7'dir. Temaları vb. şeyleri kapatmıştım.Linux bölüm moderatörü. Linux Windows 7 mi? Öyle bir dağıtım avrsa banada söyleyin...
Şaşırtıyorsunuz beni. Bir Linuxçu Windows kullanır mıydı?
İş Warframe ise dual boot bir ceza değil, bedeldirŞaşırtıyorsunuz beni. Bir Linuxçu Windows kullanır mıydı?
Ooo reis. Seni görmek güzel.İş Warframe ise dual boot bir ceza değil, bedeldir
"Eronis" - Yasaklansa da yasaklanamayan, kural, yasak tanımayan, bağımlılık yapan bir madde. Değişik bir şey Sağolun, var olunOoo reis. Seni görmek güzel.
Sayın Moderatör dostum Sama Modlu Bir sistem yakışır.Nasıl olmuş?
Teşekkür ederim. Home Premium iyi. Böyle kalayım en iyisi.Sayın Moderatör dostum Sama Modlu Bir sistem yakışır.
Modlu Xp kur Baya güzel Temaları var. Hemde Boşta ortalama 170-200 Mb ram tüketir.
Glass vista final Teması
Quantria WB teması
INVI 4X Teması
Bari ALI213'ü sil Skidrow'un sitesinden indirilmiş olduğu bu kadar sırıtmasın
yok oradan bir şey indirmedim oyunun kendi kayıt dosyasının adı öyleBari ALI213'ü sil Skidrow'un sitesinden indirilmiş olduğu bu kadar sırıtmasın
Masaüstünüz güzelmiş. Rica etsem duvar kağıdını paylaşabilir misiniz? Koyu ağırlıklı olan duvar kağıtlarını seviyorum da.
Lakeside Vistas Al - Microsoft Mağazası tr-TRMasaüstünüz güzelmiş. Rica etsem duvar kağıdını paylaşabilir misiniz? Koyu ağırlıklı olan duvar kağıtlarını seviyorum da.
Resim gözükmüyor.
Hocam wallpaper temadanmı yoksa tekli varmı elinizde?
Kusura bakmayın. Mesajınızı yeni gördüm. Wallpaper'ı paylaşayım hemen.Hocam wallpaper temadanmı yoksa tekli varmı elinizde?