Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ay erennn bu ne süper bişey ya :)

Teşekkür ederim Pınar. :) Üzerinde şu an bir kaç değişiklik daha yapıyorum. İlk olarak player'ı sol paneldeki boşluğa göre tasarlamakla başladım, tasarımı bitirebilirsem çok daha güzel duracak :)

Plandan biraz saptım ve player'ı sağ üste aldım :) Ama böyle daha güzel oldu sanki, kayan şarkı sözlerinin yanında olması daha avantajlı.

attachment.php

FRTYTKN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
29-03-2011 16:50 #4054
erenberk

Iyi gunler. Oncelikle forumda yeniyim daha dogrusu aktiflestirme ancak gerceklesti.. Gercekten cok basarılı bir calısma olmus ellerine saglık. Eger mumkunse senden istegim, masaustu calısmanı nasıl yaptıgını yada nasıl yapabılecegimi anlatırsan cok sevinirim.. Bende bu turde bir calısma yapmak ıstıyorum ancak sidebar sekillendirme (senin yaptıgın gibi) konusunda arastırmama ragmen hicbir yere varamadım. Senden ricam en azından bir yol gosterebilirsen cok memnun olurum :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
29-03-2011 16:50 #4054
erenberk

Iyi gunler. Oncelikle forumda yeniyim daha dogrusu aktiflestirme ancak gerceklesti.. Gercekten cok basarılı bir calısma olmus ellerine saglık. Eger mumkunse senden istegim, masaustu calısmanı nasıl yaptıgını yada nasıl yapabılecegimi anlatırsan cok sevinirim.. Bende bu turde bir calısma yapmak ıstıyorum ancak sidebar sekillendirme (senin yaptıgın gibi) konusunda arastırmama ragmen hicbir yere varamadım. Senden ricam en azından bir yol gosterebilirsen cok memnun olurum :)

her nekadar muhatab olarak doğrudan erenberk i göstermiş olsanda rainmeter programı var indir sistemine kur. sitesindende masa üstünde kullanacağın widgetlar indir. işte karşında yeni bir masa üstü benim gözlemlediğim çok sistem kaynağı götürmüyor. kolay gelsin.

FRTYTKN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her nekadar muhatab olarak doğrudan erenberk i göstermiş olsanda rainmeter programı var indir sistemine kur. sitesindende masa üstünde kullanacağın widgetlar indir. işte karşında yeni bir masa üstü benim gözlemlediğim çok sistem kaynağı götürmüyor. kolay gelsin.

Cok tesekkur ederim.. Az once girip sitesine inceledim en kısa surede ustunde calısmaya baslıycam.. Tekrar tesekkurler bilgi icin.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Pardon FRTYTKN, mesajını daha yeni gördüm. Rainmeter ve onun skinlerini kullanarak hazırlıyorsun. Yalnız benim yaptığım masaüstümde tüm widgetların kodlarını değiştirerek oluşturdum. Kodlar konusunda bilgin ne düzeyde bilmiyorum ama syntax'i zor değil, biraz kurcalarsan sen de çözebilirsin. Yardım etmemi istediğin bir konu olursa özel mesajla ulaşabilirsin. :wink:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Değişiklikler:

• Windows Media Player aracında butonların değiştirildi
  • Masaüstü arka plan resmi değişti
  • Aynı resim Windows açılış ekranına konuldu
  • Sol alt köşedeki Windows logosu (başlat) değiştirildi ve yerine beyaz bir nokta konuldu
  • Başlat menüsü tamamen saydam oldu
  • Pencerelerdeki üst kısımlar komple saydam oldu
  • Simge durumuna küçültme - ekranı kaplama - kapatma tuşları kaldırıldı ve renkli sistem getirildi
  • Görev çubuğunda açılan uygulamaların simgeleri için orta nokta ayarlandı

7mWns.jpg

SOX9g.jpg

eouOx.jpg

woVPM.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kullandığın tema nedir?
Rainmeter teması değil. Windows teması olarak.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Temada değişiklikler yaptım, yani değiştirilmiş aero glass teması diyebiliriz :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kendin değiştirdin yani tema dosyasında oynamalar yaptın?
Hangi programla nasıl oluyor bu iş :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Temada değişiklikler yaptım derken öyle komple bir değişiklik değil, ufak değişiklikler :) Tema dosyasıyla oynamadım. Bazı ayarlar için registerlarda ve sistem dosyalarında değişiklik yaptım. Kullandığı arka planı falan değiştirdim. Başka bir şey yok :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
shell32.dll den değiştirdin yani, acaba tema dosyası yapanlar nasıl yapıyor sistem dosyası değiştirmeden yapıyorlar bu işi neyse uzun mesele :D
Güzel yapmışsın :)

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla hayran kalıyorum erenberk :) umarım birgün paylaşırsın :D

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
Ooo Ali yine çözmüş olayı :D Çok tatlı bi resim bu ya çok sevdim.