Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Evet benimde hoşuma gitti. Mac teması gerçekten güzel. Ama görev çubuğuna alışamadım hala:)

hocam ayrıntılı bir şekilde anlatır mısn nasıl yaparım benim masaüstünü seninkinin aynısı :D:D
çok makbule geçer valla

hs35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
34e87yw.jpg
Cok güzel olmus. Duvar kagidini paylasirsan sevinirim.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bende ''beyazayeb'' arkadaştan esinlenip apple temalı bişeyler yaptım

4522.jpg

Güzel olmuş..
Bencede masaüstündeki programları toparlarsan daha hoş olur..
Objectdock yada rocketdock kullanabilirsin..
Bu arada cpu ve ram çok güzel olmuş sende onları nasıl yaptığını anlatırsın artık:)

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19

hs35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gnome ön tanimli gösterissiz olsa da, dediginiz gibi ugrasinca harikalar yaratiyor. Tabii Kde yi de istediginiz sekle sokarsiniz fakat benim tercihim uzun zamandir Gnome. Bu kadar özellestirme ile bile ram kullanimi 250 megabayti gecmiyor.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gnome ön tanimli gösterissiz olsa da, dediginiz gibi ugrasinca harikalar yaratiyor. Tabii Kde yi de istediginiz sekle sokarsiniz fakat benim tercihim uzun zamandir Gnome. Bu kadar özellestirme ile bile ram kullanimi 250 megabayti gecmiyor.

Ben gnome un bu kadar güzel olabileceğini hiç tahmin etmezdim forumda arkadaşlar linux masa üstlerini paylaşıyorlar ilk defa çekici bir ubuntu gördüm:)
Ram kullanımında 800 mb bile razıyım yeterki işlemciyi sömürmesin. Ama işlemci benim pardusta 25 in altına düşmüyor nerdeyse. Onun için açamıyorum pardusu.
Tema dosyasını indirdim en kısa sürede ubuntuyu tekrar kuracağım.
Teşekkür ederim..