Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
34y448x.jpg

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Buda nacizane benim masaüstüm :)

f75bc3a8.jpg

Sanırım Rocketdock kullanıyorsun.Aşağı doğru açılmayı sağlayan docklet i indirip ilgili yere koymama rağmen bende bir türlü çalışmıyor.Nasıl yaptın anlatıver :)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Sanırım Rocketdock kullanıyorsun.Aşağı doğru açılmayı sağlayan docklet i indirip ilgili yere koymama rağmen bende bir türlü çalışmıyor.Nasıl yaptın anlatıver :)

Buradan indirin ve

C:\Program Files\RocketDock\Docklets klösörü altına indirdiğiniz rar arşivindeki StackDocklet klasörünü atın.

Rocketdock programına sağ tıklayıp öğe ekle' ye gelip StackDocklet eklentisini seçin.

Yeni eklenen simgeye sağ tıklayın ve folder kısmına kısayollarınızı koyduğunuz klasörü seçin. icon kısmına da görüntülenmesini istediğiniz simgeyi seçin.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Buradan indirin ve

C:\Program Files\RocketDock\Docklets klösörü altına indirdiğiniz rar arşivindeki StackDocklet klasörünü atın.

Rocketdock programına sağ tıklayıp öğe ekle' ye gelip StackDocklet eklentisini seçin.

Yeni eklenen simgeye sağ tıklayın ve folder kısmına kısayollarınızı koyduğunuz klasörü seçin. icon kısmına da görüntülenmesini istediğiniz simgeyi seçin.

İşte sorun da tam burda söylediğiniz dizine atıyorum dosyayı ama masaüstünde dock a sağ tıklayıp Öğe ekle diyorum ama orada görünmüyor.:helpsmilie::helpsmilie:

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
İşte sorun da tam burda söylediğiniz dizine atıyorum dosyayı ama masaüstünde dock a sağ tıklayıp Öğe ekle diyorum ama orada görünmüyor.:helpsmilie::helpsmilie:

Rocketdock klasörüne tam erişim hakkı vermeyi deneyebilirsin.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tekrar özür dileyerek sorayım...Bunu nasıl yapacağım...:blush::helpsmilie:
Arkadaşım sana başka bir önerim var.
Bence objectdock kullansan daha iyi olur..

Şu anda kullanmaya çalıştığın dockleti objectdock ta kullanabilirsin bir farkı yok.
Ben sana yinede kullandığım dockleti paylaşayım
Buradan indirebillirsin
Program files/stardock/objectdock/docklets klasörünün içerisine Stackdocklet dosyasını atman gerekiyor.

Sonrada objectdock ayar simgesine sağ tıklayıp ''This dock/add/stack docklet'' i seçiyoruz.
28kh53p.jpg

Açılan yeni icona sağ tılayıp göstereceğin klasör ve simge ayarlarını yapabilirsin..
2j1aro1.jpg

Aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi şekil olarak Fan ve grid seçenekleri var.
keyfine göre düzenleme yapabilirsin
29eutz.jpg

29pemhz.jpg

Kolay gelsin..

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Tekrar özür dileyerek sorayım...Bunu nasıl yapacağım...:blush::helpsmilie:

Rocketdock klasörüne sağ tıkla ve güvenlik sekmesine tıkla ve oradan hangi oturumda kullanıyorsan onu seç ve düzenle seçeneğine tıkla ve oradan kendi oturumunu seçerek kutuların hepsini işaretleyerek tamam demek.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
tfWp.jpg

Konuyu pek takip edemiyorum, duvar kağıdı, widget ya da dock simgelerini isteyen olursa PM ile ulaşınız :)