MSDN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
saner abimiz olduğu için ona verilen özellikTuningMert dedi ki:Talha Ertunç dedi ki:O sdnsayac.exe ne ?Saner Apaydın dedi ki:
Onuda öğrenmeyiver Talha![]()
![]()
saner abimiz olduğu için ona verilen özellikTuningMert dedi ki:Talha Ertunç dedi ki:O sdnsayac.exe ne ?Saner Apaydın dedi ki:
Onuda öğrenmeyiver Talha![]()
![]()
İşte sonunda 'baş döndürücü' bir masaüstü geldiworld-18 dedi ki:
Talha Ertunç dedi ki:O sdnsayac.exe ne ?Saner Apaydın dedi ki:
world-18 dedi ki:
m1903 dedi ki:world-18 dedi ki:
Bende real desktop bir süre sonra hata veriyor yada yavaşlıyor.Sendede öyle bir sorun var mı?
regedit dedi ki:@necibex arka plan resmin çok güzelmiş !!!
birde sadece arka plan resmini upload etsen![]()
Kullandığım tema Royal(energy blue) temasıregedit dedi ki:@necibex arka plan resmin çok güzelmiş !!!
birde sadece arka plan resmini upload etsen![]()
Bir sorun çıkmıyor rar dosyasını bir yere çıkar ondan sonra RoyalTemaYüklev2.exe yi çalıştır.Gerisini sana anlatacaktır zaten o...bdco dedi ki:necibex hiç sorun çıkardımı yani tema sorun çıkardı diyeceksin ama temalardan az çekmedim![]()
egm dedi ki:Yeni üyeyim ve bu benim ilk mesajım.
Dikkatini çekerim vista değil.regedit dedi ki:@teknojen hiç koymasaydın daha iiydi +( zaten pc ye format attığında direk bu şekilde geliyor masaüstüama çok düzenli
![]()
royale Windows Media Center 2005 ile birlikte gelen windowsun normal teması onu xpye atınca hiç sorun çıkartmazbdco dedi ki:necibex hiç sorun çıkardımı yani tema sorun çıkardı diyeceksin ama temalardan az çekmedim![]()
çürük linkjZCaglar dedi ki:http://img41.yukle.tc/image.php?id=8930masaustu.JPG
Benim masaüstüm böle [Ayıptır sölemesi masaüstü düşkünüyümde ;D ]
Sİzde kendikilerinizi koyarsanız sevinirim!
İçim rahatladı zaten çok güzel temaymış herkese tavsiye ederimJojoba dedi ki:royale Windows Media Center 2005 ile birlikte gelen windowsun normal teması onu xpye atınca hiç sorun çıkartmazbdco dedi ki:necibex hiç sorun çıkardımı yani tema sorun çıkardı diyeceksin ama temalardan az çekmedim![]()
![]()