calvaria
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
Nasıl farklı simge ??? Anlayabilirsem yardımcı olurum.RE_6 dedi ki:hocam vistada o farklı simgeleri(masaüstü) nasıl yapıyorsunuz?
evet buydu çok teşekkür ederim eğer aksaklık olursa sana öm ile sorarım konu dağılmasın diyem1903 dedi ki:Nasıl farklı simge ??? Anlayabilirsem yardımcı olurum.RE_6 dedi ki:hocam vistada o farklı simgeleri(masaüstü) nasıl yapıyorsunuz?
Şundan mı bahsediyorsun acaba:
http://www.stardock.com/products/ObjectDock/
süper mac havası estirmişsin B)cjcelo dedi ki:
Yahoo Wigdets galiba.PcMaSTeR dedi ki:Webdelisi Kenar Çubuğunu Nereden İndirdin ?
m1903 dedi ki:Yahoo Wigdets galiba.PcMaSTeR dedi ki:Webdelisi Kenar Çubuğunu Nereden İndirdin ?
Reallist dedi ki:Webdelisi ortalığı toplamış sanırım. Senin gibi web delisi olan birinin masa üstüsü daha deli diye bekliyordum![]()
webdelisi dedi ki:Reallist dedi ki:Webdelisi ortalığı toplamış sanırım. Senin gibi web delisi olan birinin masa üstüsü daha deli diye bekliyordum![]()
Aynen öyle .
O kadar dağınık kullanırdım ki masaüstünü anlatamam.
1,5 - 2 hafta kadar önce bi virüs çok canımı sıktı bilgisayardaki herşeyi sildim.Formatı bastım "ohhh bee" dedim.
Şimdi pc de doğru düzgün bişey yok ondan böyle düzgün![]()
freedelphi.orgPcMaSTeR dedi ki:Webdelisi Kenar Çubuğunu Nereden İndirdin ?
regedit dedi ki:@webdelisi arka plan süpermiş,]
![]()
Resmi upload ettim.Başka bi forumda görüp indirmiştim.
Talha Sarı Ertunç dedi ki:freedelphi.orgPcMaSTeR dedi ki:Webdelisi Kenar Çubuğunu Nereden İndirdin ?
Yahu kenar çubuğu yok bende masüstünde kullandığım takvim-hava durumu -ve kota sorgulayan programları sağ tarafta üst üste düzenli bi şekile yerleştirdim sadece. >X<