ahmetysf099
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 222
bakın o kadar kişi olursa fbı fln gerir durdurur sakin olunfetih yapacağız galiba
bakın o kadar kişi olursa fbı fln gerir durdurur sakin olunfetih yapacağız galiba
Beyler katilim cok oldugundan katilim ucretli hale geldi.Tamam seni de alıyoruz başka gelecek?
abi ne zaman gidiyoruz kaçırmaya lfmdşlgdfHocam sende gel kız kaçırcaz
Hrjfnfn uchiha hocam biz hazırızElimde kızkaçıran var, bu günü bekliyorlardı
bu iyiymişElimde kızkaçıran var, bu günü bekliyorlardı
@Uchiha Sasuke ne zaman gidiyoruz?abi ne zaman gidiyoruz kaçırmaya lfmdşlgdf
halıya gerek yok at kız kaçıranları getirsin bu kadarTaktik maktik yok bam bam bam ?
Saka saka gidip vincle beni cama cikarcaksiniz ben kizi halilara sarip asagi indircem. Sen overclockcu geldi hanimm diye bagircaksin.
Gunduz yapicaz ki kimsenin aklina kotuluk gelmesin ?
1 kiside gpu firinlama downgrade yapilir felan diye bagircak ?
Hdjdjg @Usain hocam senden de bir hikaye beklerizh
halıya gerek yok at kız kaçıranları getirsin bu kadar
Tartmaz sıkıntı orda ?h
halıya gerek yok at kız kaçıranları getirsin bu kadar
Reis hazırız ne zaman gidiyoruz?Tartmaz sıkıntı orda ?
(Dun aksam konuda olanlar haric anlayan olmazsa aciklama yapamam konuyu okuyun??)
aa onu hesapetmedik ? kac gibi gitsek ki .s gmt 16 iyimidir ? bize gore 19 ?@Uchiha Sasuke ne zaman gidiyoruz?
sakinbeyler toplanın tarikat kuruyoruz hadi
Gece gidelim bende ruhsatlı silahta var her ihtimale karşıaa onu hesapetmedik ? kac gibi gitsek ki .s gmt 16 iyimidir ? bize gore 19 ?
mesajdan sonra alt+f4 çekelim pahalıya patlarBeyler katilim cok oldugundan katilim ucretli hale geldi.
gelenler gram altin veya 50 dolar getirirse iyi olur ? mahlasimizda sdnsozluk ?
Forumu karsimiza aldikta devleti ve muslumanlari karsimiza almayalim bide ahdhdjd ?beyler toplanın tarikat kuruyoruz hadi
Hocam hazırlandık plan da hazır gece gidiyoruz. Ordular ilk hedef yaseminin evi!Forumu karsimiza aldikta devleti ve muslumanlari karsimiza almayalim bide ahdhdjd ?
Ben para ödemiyorum. Ben zaten bu konudan ilkim katılacak olan.Forumu karsimiza aldikta devleti ve muslumanlari karsimiza almayalim bide ahdhdjd ?
Benim taktiği uygulayacaz. Uygulamayan olursa ispiyonlarım.Hocam hazırlandık plan da hazır gece gidiyoruz. Ordular ilk hedef yaseminin evi!
Yok sende ödüyorsun htkgjBen para ödemiyorum. Ben zaten bu konudan ilkim katılacak olan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim taktiği uygulayacaz. Uygulamayan olursa ispiyonlarım.
Gemileri duz duvarda yurutmeye hazir olunn ??Hocam hazırlandık plan da hazır gece gidiyoruz. Ordular ilk hedef yaseminin evi!
Hayıır param yok o kadar. Taktiği verdim ben.Yok sende ödüyorsun htkgj
Hadi öyle olsun şimdi gece planını tekrar gözden geçirelimHayıır param yok o kadar. Taktiği verdim ben.
Plan bu.Penceresinin önüne gelicez. Çatıya tırmanıp aşağıya ip sarkıtarak ben pencereyi hackliycem. @Uchiha Sauske onu kucağına alıcak @Servous sende kızı sakinleştireceksin ve ileride olacakları söyleyecen ve kaçırmış olacaz.
@Uchiha Sasuke iyice okuPlan bu.
Sen ödeyeceksin.abi ben ödüyormuyum @Servous