Aynen.Direk kaciriyoruz istemek icin gec kaldik ? 15. Kapmadan halilarimizi alip gidelim ?
Unut demedik takma dedik.takmadan olmuyor sevdim sonuçta öyle kolayca unutulacak bir şey değil benim için.
Aynen.Direk kaciriyoruz istemek icin gec kaldik ? 15. Kapmadan halilarimizi alip gidelim ?
Unut demedik takma dedik.takmadan olmuyor sevdim sonuçta öyle kolayca unutulacak bir şey değil benim için.
@Uchiha Sasuke Yasemin hanımı kaçırıyoruz ne hissediyorsun?Aynen.
Unut demedik takma dedik.
Utangac olmicaksin. Karsi taraf ne der ne dusunur demeyeceksin.Ben Çok Utanıyordum Aga Açıkcası Durmadan Erteledim Durmadan Erteledim Yok İşin Garip Tarafı Ben Erteliyorum Kızı Başkası Kapıyor Falan Komedi Şovu Oldu Bende Bıraktım Takmadım Pek [emoji28]
Aynen ??Utangac olmicaksin. Karsi taraf ne der ne dusunur demeyeceksin.
Tam bir hayvansal kimlige buruneceksin ama kibar olarak gerisi gelir hic cekinme
Suan elim ayagim bosaldi oyle boyle degil cok heyecanliyim ahshssh ?@Uchiha Sasuke Yasemin hanımı kaçırıyoruz ne hissediyorsun?
Hdjdjg olur öyle dert etmeSuan elim ayagim bosaldi oyle boyle degil cok heyecanliyim ahshssh ?
Yok Utangaçlığım Bitti 2 Sene Öncesiydi O Şuanda Utangaç Değilim Geçen Sene Birine Açıldım Red Yemedim Şuan Öyle Devam Saygı Çizgisinde Devam Ediyoruz Yani [emoji108]Utangac olmicaksin. Karsi taraf ne der ne dusunur demeyeceksin.
Tam bir hayvansal kimlige buruneceksin ama kibar olarak gerisi gelir hic cekinme
Hadi inşallah. Uğurlayacaz seni.Suan elim ayagim bosaldi oyle boyle degil cok heyecanliyim ahshssh ?
Taş atarak yanlis odanin camini indirmicez. Sessiz sakin bordo klavyeli edasiyla sokulcaz ?@Estelya @Uchiha Sasuke ile biz seni kaçıracaz.
Ne kendini ezdir nede büyü kankam orta yolu bulYok Utangaçlığım Bitti 2 Sene Öncesiydi O Şuanda Utangaç Değilim Geçen Sene Birine Açıldım Red Yemedim Şuan Öyle Devam Saygı Çizgisinde Devam Ediyoruz Yani [emoji108]
Aynen şşşşş.Taş atarak yanlis odanin camini indirmicez. Sessiz sakin bordo klavyeli edasiyla sokulcaz ?
Hocam kaç kişi gidiyoruz şimdi planı yapalımTaş atarak yanlis odanin camini indirmicez. Sessiz sakin bordo klavyeli edasiyla sokulcaz ?
Hayirlisi olsun ozaman ? daim olsun felan diyemiyorum hastalikli iliskilerden sıkıldım sogudum iyice. En iyisi boyle dua ?Yok Utangaçlığım Bitti 2 Sene Öncesiydi O Şuanda Utangaç Değilim Geçen Sene Birine Açıldım Red Yemedim Şuan Öyle Devam Saygı Çizgisinde Devam Ediyoruz Yani [emoji108]
Sana da yakıyoruzbenim sevdiğim var ama o bilmiyor 4 yıldır içimde duruyor öyle açılamadım açılsam da olmaz zaten neyse boşverin :d
açıl bence kral seviyorsan..benim sevdiğim var ama o bilmiyor 4 yıldır içimde duruyor öyle açılamadım açılsam da olmaz zaten neyse boşverin :d
Cok kalabaligiz cokk ? ismini ezbere sayamayacagim nickler dolu ? dun aksamki konuda kim var kim yoksa geliyor ??Hocam kaç kişi gidiyoruz şimdi planı yapalım
Şimdi planı yapalım nasıl kaçırıyoruz?
Ben yoktum ama bende geliyorum ha.Cok kalabaligiz cokk ? ismini ezbere sayamayacagim nickler dolu ? dun aksamki konuda kim var kim yoksa geliyor ??
Tamam hocam seni de ekliyoruzBen yoktum ama bende geliyorum ha.
Bana mı sesledinCok kalabaligiz cokk
Hocam sende gel kız kaçırcazBana mı sesledin
ben de geliyorum aranıza benide alın.Tamam hocam seni de ekliyoruz
açılacak durum değil annem kuran kursu hocası onun annesi de hoca bizim kursta hayrına yapıyor bilgilide neyse yani şimdi ben gidip açılsam bizim burası dedikodu mekanı o öyle olmuş fln yani olmaz değişik durumlar en iyisi gömmek kalsın gitsin :daçıl bence kral seviyorsan..
Taktik maktik yok bam bam bam ?Şimdi planı yapalım nasıl kaçırıyoruz?
fetih yapacağız galibaben de geliyorum aranıza benide alın.
Tamam seni de alıyoruz başka gelecek?ben de geliyorum aranıza benide alın.
Elimde kızkaçıran var, bu günü bekliyorlardıTamam seni de alıyoruz başka gelecek?