Herkes reddedilme hikayesini anlatsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 635883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Ben Çok Utanıyordum Aga Açıkcası Durmadan Erteledim Durmadan Erteledim Yok İşin Garip Tarafı Ben Erteliyorum Kızı Başkası Kapıyor Falan Komedi Şovu Oldu Bende Bıraktım Takmadım Pek [emoji28]
Utangac olmicaksin. Karsi taraf ne der ne dusunur demeyeceksin.
Tam bir hayvansal kimlige buruneceksin ama kibar olarak gerisi gelir hic cekinme

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Utangac olmicaksin. Karsi taraf ne der ne dusunur demeyeceksin.
Tam bir hayvansal kimlige buruneceksin ama kibar olarak gerisi gelir hic cekinme
Yok Utangaçlığım Bitti 2 Sene Öncesiydi O Şuanda Utangaç Değilim Geçen Sene Birine Açıldım Red Yemedim Şuan Öyle Devam Saygı Çizgisinde Devam Ediyoruz Yani [emoji108]

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Yok Utangaçlığım Bitti 2 Sene Öncesiydi O Şuanda Utangaç Değilim Geçen Sene Birine Açıldım Red Yemedim Şuan Öyle Devam Saygı Çizgisinde Devam Ediyoruz Yani [emoji108]
Ne kendini ezdir nede büyü kankam orta yolu bul

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Hayirlisi olsun ozaman ? daim olsun felan diyemiyorum hastalikli iliskilerden sıkıldım sogudum iyice. En iyisi boyle dua ?

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
222
açıl bence kral seviyorsan..
açılacak durum değil annem kuran kursu hocası onun annesi de hoca bizim kursta hayrına yapıyor bilgilide neyse yani şimdi ben gidip açılsam bizim burası dedikodu mekanı o öyle olmuş fln yani olmaz değişik durumlar en iyisi gömmek kalsın gitsin :d

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Şimdi planı yapalım nasıl kaçırıyoruz?
Taktik maktik yok bam bam bam ?
Saka saka gidip vincle beni cama cikarcaksiniz ben kizi halilara sarip asagi indircem. Sen overclockcu geldi hanimm diye bagircaksin.
Gunduz yapicaz ki kimsenin aklina kotuluk gelmesin ?
1 kiside gpu firinlama downgrade yapilir felan diye bagircak ?