- Reaksiyon puanı
- 6,233
Ooo Uchina'yı nasıl unuturuz. Kendisi Alfalığın kitabını yazmıştır.@Uchiha Sasuke yasemini ne zaman istemeye gidiyoruz??
Ooo Uchina'yı nasıl unuturuz. Kendisi Alfalığın kitabını yazmıştır.@Uchiha Sasuke yasemini ne zaman istemeye gidiyoruz??
Gerekirse kaçıralımufak bi ustalik isi cikti civi cakip gelicem ? ama hazir olun bu gece baskin basanindir diyip kiz kacirmaya gidiyoruz ahsjshs ?
Ahahha keşke o gece yatmasaydım.Gözümde canlanır koskoca 650 mesaj??
Banlanırız diye bekliyorduk. Sağ çıktıkAhahha keşke o gece yatmasaydım.
O gece dun geceydi ?Ahahha keşke o gece yatmasaydım.
Haliyi hazirladim garanti olsun diye 2 tane aldim ahdjdjdjddGerekirse kaçıralım
dahada bize bisey olmaz ahshsBanlanırız diye bekliyorduk. Sağ çıktık
en iyisiHiç aşık olmadım, hiç açılmadım, hiç reddedilmedim.
Mutluyum.
Saat gece 1'miş imkansız o saat ayakta olmam.Banlanırız diye bekliyorduk. Sağ çıktık
4 saat o konuda konuştuk. Ben içtim saçmaladım en sonunda dağıldıkSaat gece 1'miş imkansız o saat ayakta olmam.
Olm konuyu saptırma kilit yicek şimdi döverim seni He69 mesaj.
Oa.lisede sevdiğim çocuğu tavlamak için ankara gezisine gittim sonra omuz attım bana yavaş ayı d.ed.i
Benim ki siyasi görüşümden dolayı reddetmişti. Siyasete girmeyelim sonra uçarız
Aynen. Uçabiliriz uçuşan üyelerden.Benim ki siyasi görüşümden dolayı reddetmişti. Siyasete girmeyelim sonra uçarız
Zalim @Uchiha Sasuke yi niye reddettinlisede sevdiğim çocuğu tavlamak için ankara gezisine gittim sonra omuz attım bana yavaş ayı d.ed.i
Sorun yok kanka takma.ortaokulda sevdiğim bir kıza teklif etmiştim hayır diyip güldü sanki küçük düşürüyormuş gibi :'( çok kötü bir gündü :/
Aynen niye reddetmiş?Zalim @Uchiha Sasuke yi niye reddettin
Aynen niye reddetmiş?Zalim @Uchiha Sasuke yi niye reddettin
Takma reis boşverortaokulda sevdiğim bir kıza teklif etmiştim hayır diyip güldü sanki küçük düşürüyormuş gibi :'( çok kötü bir gündü :/
Ben Şuana Kadar Hiç Reddedilmedim Çünkü Sevdiğim İnsanlara Açılamadım Açıkcası Utangaç Bir İnsadım 2 Sene Öncesine Kadar Yani Kısacası Kimseye Açılamadım Ki Red Yiyeyim [emoji1787] Bi Geçen Sene Açıldım Şansıma O Denemem Red Olmadı [emoji28]Merhaba arkadaşlar hepimizin sevdiği biri elbet olmuştur. Bazılarımız reddedilir ancak bazılarımız muradına erer. Herkes reddedilme hikayesini anlatsın. @Uchiha Sasuke özellikle senden bekliyoruz gfjfng Yasemin lokum gibi çocuk kaçmaz dön buna. Konu tutarsa bende anlatacağım
Beybisiii gunaydinn ??lisede sevdiğim çocuğu tavlamak için ankara gezisine gittim sonra omuz attım bana yavaş ayı d.ed.i
İyi o zaman sorun yok.Ben Şuana Kadar Hiç Reddedilmedim Çünkü Sevdiğim İnsanlara Açılamadım Açıkcası Utangaç Bir İnsadım 2 Sene Öncesine Kadar Yani Kısacası Kimseye Açılamadım Ki Red Yiyeyim [emoji1787] Bi Geçen Sene Açıldım Şansıma O Denemem Red Olmadı [emoji28]
Direk veto verip erteledi dimi sjsjsjs ?Ben Şuana Kadar Hiç Reddedilmedim Çünkü Sevdiğim İnsanlara Açılamadım Açıkcası Utangaç Bir İnsadım 2 Sene Öncesine Kadar Yani Kısacası Kimseye Açılamadım Ki Red Yiyeyim [emoji1787] Bi Geçen Sene Açıldım Şansıma O Denemem Red Olmadı [emoji28]
Hocam istemeye gidiyor muyuz?Beybisiii gunaydinn ??
takmadan olmuyor sevdim sonuçta öyle kolayca unutulacak bir şey değil benim için.Ta
Takma reis boşver
Reis üzdün ?takmadan olmuyor sevdim sonuçta öyle kolayca unutulacak bir şey değil benim için.
Direk kaciriyoruz istemek icin gec kaldik ? 15. Kapmadan halilarimizi alip gidelim ?Hocam istemeye gidiyor muyuz?
Ben Çok Utanıyordum Aga Açıkcası Durmadan Erteledim Durmadan Erteledim Yok İşin Garip Tarafı Ben Erteliyorum Kızı Başkası Kapıyor Falan Komedi Şovu Oldu Bende Bıraktım Takmadım Pek [emoji28]Direk veto verip erteledi dimi sjsjsjs [emoji23]
Yasemin hanım bavulunu hazırlaDirek kaciriyoruz istemek icin gec kaldik ? 15. Kapmadan halilarimizi alip gidelim ?