- Reaksiyon puanı
- 2,148
Emin misiniz? Senin full artı full tarifen 47 tl gözüküyor.
Emin misiniz? Senin full artı full tarifen 47 tl gözüküyor.
96 kbps 'e düşüyor.
Verilen linki açıp "Faturalıyım. Dahası var mı?" kısmındaki açıklamaları okuyunuz..
96 Kbps deniliyor fakat, hız düşümünden sonra benim internet hızım 10 kbps'i geçmiyor.
96 kilobit o, kilobyte'a çevirince 16KB/s oluyor.
Avea kullanan arkadaslar simdi mobil veriyi açıp kullanıp bir süre sonra kapatıyorum. Sonra tekrar açtığımda net gelmiyor. Veri açık ama ama üst tarafta ne E var ne de H. İnternet ayarı Avea İnternet. Bir yardımcı olur musunuz nasıl düzelir bu?
Zaten üst tarafta E olmamalı H olmalı E çok yavaştır. Kapayıp açınca gelmemesi genel bir sorun değil bende hiçbir sıkıntı yok anında gelip gidiyor. Ben derimki müşteri hizmetlerini bir ara yapılandırmayı tekrar yaptır ya da başka bir çözüm bulsunlar.
İyi forumlar.
Hangisinin yavaş hangisinin hızlı olduğunu biliyorum dostum. Mevzuyu anlamadın. Şimdi mobil veri açık ama açılmamış gibi internete girmiyor. Sinyal kuvveti simgesinin orda da veri aktarımı hareketi yok. Veriyi açmadığın zaman nasıl sadece sinyali gösteriyorsa açtığım zaman da aynı şekil. Ancak teli restart yapınca düzeliyor.
Buna benzer bişey eski s2'mde de vardı. Bi süre gelmiyordu. Ama Wifi Hotspot s deniyorum derken geliyordu vs. Avea'dan kaynaklı olmayadabilir bu.
İnternet ayarları ile alakalı mıdır artık nedir bilmiyorum ama telefonla alakalı olmadığını biliyorum. Vodafone'da iken bir sıkıntı olmuyordu.
Hangisinin yavaş hangisinin hızlı olduğunu biliyorum dostum. Mevzuyu anlamadın. Şimdi mobil veri açık ama açılmamış gibi internete girmiyor. Sinyal kuvveti simgesinin orda da veri aktarımı hareketi yok. Veriyi açmadığın zaman nasıl sadece sinyali gösteriyorsa açtığım zaman da aynı şekil. Ancak teli restart yapınca düzeliyor.
İnternet ayarları ile alakalı mıdır artık nedir bilmiyorum ama telefonla alakalı olmadığını biliyorum. Vodafone'da iken bir sıkıntı olmuyordu.
Anladım. Restart yapınca gidiyorsa Avea tarafından bir sıkıntı yok. Şöylemi mesela her telefonu açtığında veri yi açıyosun kapıyosun ama birdaha açtığında gelmiyor taaki restart atmadan. Eğer böyleyse bence cihazdan kaynalı.
-Veriyi aç
-bir süre kullan
-Kapat
-Tekrar aç >> ama bağlantı falan yok.
-Telefonu restart yap
-Veriyi aç
.....
...
..
.
Telefondan kaynaklı değil. Vodafone kullanırken problem yoktu.
Musteri hizmetlerini aradinizmiArkadaşım hattını taşıdı hattı bugün açıldı faturalı, herşeyi hallettik bu kampanyaya geçtik lakin şöyle bir durum var, hat bugün açılmasına rağmen kalan internet hakkını sorgulattırdığımızda 9 şubata kadar kullanabileceğin 2048 mb internetin var diyor, bugün ayın 5i 4 günde mi paket yenilenecek, 1 ay olması gerekmiyor mu? @madmex
Arkadaşım hattını taşıdı hattı bugün açıldı faturalı, herşeyi hallettik bu kampanyaya geçtik lakin şöyle bir durum var, hat bugün açılmasına rağmen kalan internet hakkını sorgulattırdığımızda 9 şubata kadar kullanabileceğin 2048 mb internetin var diyor, bugün ayın 5i 4 günde mi paket yenilenecek, 1 ay olması gerekmiyor mu? [MENTION=137719]madmex[/MENTION]
Faturalıda Hesap Kesimleri Ayın 9'unda Oluyor İlk Ay için Hattın 4 Günlük Ücretlendirilir Sonraki Ay Normal Tarifen üzerinden Ödersin . 4 Günlük 2-3 Tl bi Fatura Gelir Benim de 6 Güne 3.50 TL gibi bir Fatura Gelmişti