hazırlık okurken boş zamanın mutlaka olacaktırFırat Üniversitesi Kimya Mühendisliği Hazırlık Okuyacam 1 yıl ingilizce eğitim alacam ama bölümümden memnun değilim ve ailemde değil ygs ve lys nasıl çalışabilirim
hazırlık okurken boş zamanın mutlaka olacaktırhatta sen de şaşıracaksın bu kadar boş zaman ne felan diye
e doldurmak için bişeyler aramazsın 2 test kitabı alır çözersin
![]()
programına karışmamDoğru Da Nasıl Program Yapayım Çünkü Muğla Balıkesir Falan İstiyorumbi yardımcı olun 6 ay var ygs ye 8 ay var lys ye bi halledelim ya
![]()
programına karışmamdersane hocalarına gidip danışabilrisn ama çok boş zamanın olcak, öyle böyle değil çok olcak yani
![]()
mesela 2 hafta olur sınav zamanı senin 1 günü olcak diğer günler yatış![]()
BiliyorumKazandiktan sonraki sene sana gelen okul puaninin yariya düştüğünü biliyorsun degil mi?
ya pek ders çalışman gerekmiyor işte assay ya da draft yazdırıyolar evde yarım saat felan ayırsan yetiyor...Paso Yatış Mı![]()
ya pek ders çalışman gerekmiyor işte assay ya da draft yazdırıyolar evde yarım saat felan ayırsan yetiyor...
Hazırlığı Bi Şekilde Geçerim Ben Ygs + Lys diyorum kardeşimBen Hazırlık Derdim Değil ygs + lys ye hazırlık okurken nasıl çalışayım diyorum![]()