Haylou Gt1 Pro Bağlantı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
İyi akşamlar

Gt1 Pro var kullandığım. Aldığım günden beri sağ cebimde iken kafamı sola çevirince bağlantısı kopuyor. Sorun telefondan diye düşünüyordum ama yeni telefon aldım. Hala aynı ne zaman kafamı sola çevirdim çift taraftan ses gidiyor. Sol cebime koyup sağa döndüğümde bu sorun olmuyor. Ayrıca harici kapalı alan mesafelerinde sorun yok.

Yaşayan var mı?

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Ben Mi True Wireless Earbuds'ta benzer bir sorun yaşamıştım. Daha doğrusu hala var bu problem. Kafamı biraz eğdiğimde ses gidiyor. Bir çözümü var mıdır bilmiyorum.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
İyi akşamlar

Gt1 Pro var kullandığım. Aldığım günden beri sağ cebimde iken kafamı sola çevirince bağlantısı kopuyor. Sorun telefondan diye düşünüyordum ama yeni telefon aldım. Hala aynı ne zaman kafamı sola çevirdim çift taraftan ses gidiyor. Sol cebime koyup sağa döndüğümde bu sorun olmuyor. Ayrıca harici kapalı alan mesafelerinde sorun yok.

Yaşayan var mı?
sanırım bende yaşamıştım bu durumu.internetten izleyerek ürünü sıfırladım ve bağlantım son derece stabil oldu.hemde hiç kopmadan.not:gt1 pronun yeni olan versiyonu ise şart.çünkü yeni versiyon ayrı ayrı telefon ile eşleşirken eski versiyon tek kulaklık üzerinden bağlanıyor.eskisinde bir kulaklık diğerine diğeride telefona bağlanıyor.iyi forumlar

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Bağlantı sıfırlama ile kulaklık eşleştirme yaptım fakat en sonunda sanırım iki kulaklık ayrı ayrı telefona bağlanıyor. Bir çok kulaklık deneyimledim hiç böyle sorun yaşamadım.