tugbagaleri dedi ki:ya allah bısmılllah...
Hayırdır Cihada mı Gidiyoruz?
tugbagaleri dedi ki:ya allah bısmılllah...
Troy dedi ki:Sansal80, 22 Temmuz'a kadar ceza almıştır. Duyurulur.
antiakepe dedi ki:Troy dedi ki:Sansal80, 22 Temmuz'a kadar ceza almıştır. Duyurulur.
Korkak insanlar; örümcek kafalılar sizi.. Biri dogruları söyleyince ve size ters gelince hemen susturmaya çalışırsınız işte. Siz bu kadarsınız sizden çoban bile olmaz. Sizin gibilere demokrasi, cumhuriyet fazla çunku siz güdelen cinslerdensiniz... Hepinizi Allaha emanet ediyorum, Allah günahlarınızı affetsin..
Ayrıca cems, yaşına yakışır şekilde olgun davranmanı beklerdim senınde.
Ülkem için savaşım hep sürecek.. Sizi örümcek hayatlarınızla başbaşa bırakıyorum..
Sansal80 dedi ki:AKP bu ülkeye en zararlı partidir. ANANI ALDA git (& diyen LAİK liğe :# karşı olan, ATAMIZIN kemıklerini sızlatan ve yolsuzluğun kaynağı bir parti. AKP ye oy vereceğinize başka kıme verebilirim diyenler bence boş atsınlar daha iyi..
Wolvo,wolvo dedi ki:Bir süredir bu başlığı takip etmekteyim. Ama görüyorum ki konu Atatürk e gelmiş durumda. Tek bir şey söylemek istiyorum acaba bu Atatürk olmasa idi kendi ananızı babanızı, hangi soydan geldiğinizi bile bilecek miydiniz? Yunanın kölesi olup amerikalıdan, inglizden medet ummadan yaşayabilecek miydiniz? Kime oy verdiğiniz ve ne halt ettiğiniz umrumda değil. Ama Atatürk e laf etmek hiçbirinizin haddine düşmez. Haddinizi bilin. O italyan arkadaşınıza dediğine değil kendi tarihinize bakın. Dikkat edin oy verip başınıza geçirdikleriniz askerinizin başına çuval geçirtip doğu anadoluyu, güney anadoluyu birkaç milyar dolara birilerine satmasın. Akdeniz sahillerinde inglizlere israilin ki gibi bir devlet kurdurmasın. Ab hayali ile milli değerlerimizden vaz geçmesin. Çocuklarına devletin parası ile gemiler fabrikalar daireler almasın. Meclisde bekleyen yolsuzluk dosyalarını dokunulmazlığı kaldırıp yargıya taşısın. Şehitlik mertebesine ulaşmış günahsız ve Allah katında en üst mertebeye ulaşmış vatan evledına kelle demesin. Binlerce insanı katledip Türkiye yi yok etmek için her türlü pisliği yapanlara sayın demesin. Kıçı sakalı boklu sahte dervişlerle kadınlarla alem yapıp ot çekenlerin dizinin dibinde oturmasın, oturursada resim çektirmesin. Aç çiftçinin anasına küfür etmesin. Çıkan eflasyon ve diğer ekonomik analizleri saptırmasın. Gerçek işsizlik rakamlarını açıklasın. Memleketimim en güzide kurumlarını ermenilere, rumlara, yunanlara satmasın. Sözde değil özde Müslüman olsun. Hepsinden çok delikanlı olsun. Atama söz etmesin.
Sedefcix dedi ki:hayirdir wolvo, bu sinir nerden kaynaklanio :L
sana ne demiştim? amacın üzüm yemek mi? bağcıyı dövmek mi? sen ne yazdığını anlamadıktan sonra bana nasıl anlatabilirsin. Bana eğer Mustafa Kemal ile ilgili söylediklerinle cesaret cevabı istiyorsan, zaten o cevabı sana verdim, yok eğer senin propaganda olmadığını iddia ettiğin, bilinçaltında beynine işlenmiş konulardaysa beklediğin cesaret örneğin, o halde zaten cevap belli, tabiki yanlışların var, tabiki doğruların var. Ama tavrın kesinlikle doğruyu bulmak adına bir tavır değil. Benden beklediğin cevaplar nihai fikir olarak AKP hükümetinin senin yazdıklarının bir yansıması olduğunu düşünmek istiyorsun. Bu oyuna kolay kolay gelmeyeceğimin altını çizmek istiyorum. Çekmek istediğin noktanın farkındayım, hem de tekrar tekrar okumaya gerek kalmadan, tek seferde farkındayım. Bugün içerisinde tekrar burada olamayacağım. Yarın akşam saatlerinde tekrar makine başına geçeceğim inşaAllah. Dilersen senin sakin dediğin ancak dışarıdan öyle görünmeyen tavrını yarın akşama sakla...wolvo dedi ki:Sen benim yazdıklarımı tekrar tekrar oku arkadaşım. Ona göre kararını ver. Ve eğer benim yaptığımı propaganda olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Farkındaysan ben hiçbir siyasi kurumun adını vermedim. Kendi siyasi görüşümü kimseye dayatmadım. Bende sizler gibi kendi görüşümü ortaya koydum. Bu seni ve başkalarını rahatsız etmiş olabilir. Bu duruma seviniyorum anlıyorum ki vermek istediğim mesajı bir nebze olsun almışsın. Ama beni tam olarak anlamamışsın yada anlamak istemememişsin. Benim sizin gibi sandık propagandası yaptığımın kanısındasın: Sen benim bir önceki mesajımda yazdıklarımın doğru yada yanlış olduğunu söyleye bilir misin? Buna cesaretiniz var mı?
wolvo dedi ki:Siz nerden benim sinirli olduğum kanısına varıyorsunuz anlamadım doğrusu(siz ne kadar sinirliyseniz bende o kadar sinirliyim.). Bak ben siyasi bir oluşumun adını vermedim ama sen benim söylediklerimden bir siyasi partinin adına ulaştın. Kim o parti AKP. Sanki ben yalan söylüyormuşum gibi bir hava yaratmaya çalışıyorsun. Ben dediklerimin arkasındayım. Siz bunların aksini kanıtlayamıyorsanız bunların hepsi doğrudur. Benim sorularımı kaçamak cevaplarla savuşturamazsınız. Ben ülkem için kaygılıyım. Sizin hiç öyle bir derdiniz yok gibi görünüyor. Allah akıl fikir versin. Bir bilişim forumunda editör olupta bu kadar gözleri bağlı gerçek olanları göremeyip hatta saptıran kendinin aksi görüşü savunanları sindirmeye ve yanlış düşündüklerini iddia eden biri ile daha önce hiç karşılaşmamıştim. Gerçekten ilginç bir durum. Yarın akşamada randevu veriyor hahaha
Forumun çivisi falan çıktığı yok. Lütfen ama. Bu cümlelerden hoşlanmıyorum. 1 konuya göre bu yargı nasıl yapılabilir?wolvo dedi ki:Anlayabiliyorum. Ama başka insanlarda beni anlasın istiyorum. Çok fazla beklentim yok bu konuda. Editörler olarak sizlerede kolay gelsin. Forumun çivisi çıkmış vaziyette.
wolvo dedi ki:Anlayabiliyorum. Ama başka insanlarda beni anlasın istiyorum. Çok fazla beklentim yok bu konuda. Editörler olarak sizlerede kolay gelsin. Forumun çivisi çıkmış vaziyette.
Tamam yüklenmiyelim wolvo sen eskiden de burdaymışsın sanırım forum kurallarını biliyorsundur kavga yoktur hakan abi söylemiş çivisi çıkmış olsa cevabların burada onaylanarak yazılacaktır o yüzden çivisi çıkmış anlamı biraz kötü durur sen emu ya bildir sorunu daha güzel olurwolvo dedi ki:Editör abicim bugün içinde açılan bir başlıkları incele istersen. O zaman anlarsın çivi çıkmış mı çıkmamış mı?
wolvo dedi ki:Editör abicim bugün içinde açılan bir başlıkları incele istersen. O zaman anlarsın çivi çıkmış mı çıkmamış mı?
cems dedi ki:Doctor, konunun bir hülazası niteliğindeki çalışman çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Uzun olduğu için alıntı yapmadım ama çok keyifli bir özet hazırlamışsın.
özenli çalışman için teşekkürler