Hayatınızda Duyduğunuz En Komik Espri Yada Söz

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
yıllar önce halı sahaya maç izlemeye gitmiştik arkadaşlarla, maç başlamadan önce ısınıyolardı, şut çekiyolar falan.. hepsi de büyük adam.. biri içeri yeni girenlere uzaktan baardı: '' abi biz 1 kişi fazlaymışız kim çıkacak bizden şimdi'' cevap : sen çıkıcan :D :D yazınca komik gelmeyebilir belki ama, o an çok gülmüştük..

Zuhaha çok komikmiş :D

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlarla cafede oturuyoruz, yakın dostumun kız arkadaşı ilerdeki bir kızı gösterdi

" bak şu kızı tanıyorum, ayarlıyayım mı ? " dedi.

Ben de, "neden ayarsız mı?" diye cevap vermiştim, baya gülmüşlerdi :)

Arkadaşın müzik stüdyosu vardı, orda play station oynuyorduk, 4 kişi oynuyor bende spikerlik yapıyordum. kimisi gülmekten kolu bırakıp yere yatıyor kimi pouseye basıyor :) orda olmanızı isterdim. (Örnek: Top ETO ya geldi, topu müthiş bir şekilde çalımını attı; bu arada etonun isminin enteresan bir hikayesi var, eto küçükken amcasının kasap dükkanına gitmiş, dolabı açmış amca bu ne demiş eto demiş, :) ondan sonra adı eto olarak kalmış, evet eto vurduuu ve direği yaladı avut) gibi :) daha kaka var, babangida var, babayaru var, luis saha var, belletti var onları düşünün bide :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bi gün dışarı çıkcam çok şık giyinmişim annem kapıda beni yolcu ediyo.kendi kendime off ya ayakkabılar converse pantolon levis tshirt lacoste bu ne ya falan diyorum havalanıyorum kendi çapımda annemde bana kafanda BOSCH dedi.Dumur oldum havam bi anda söndü :D moralim bozuk bi şekilde evden ayrıldım :D:D
ahahah süperrr:4::4:
iyi bindirmiş annen

jeuq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beden dersinde hoca basketbolla alakalı bi kaç bişey anlattı, daha sonra
Dedi şimdi size uygulamalı olarak gögüs pasını göstercem...Birisi geçsin karşımadan sonra... hiç unutmam bizim bi arkadaş çıkmıştı(huzur içinde yatsın:lol:)....hoca topu eline aldıktan kısa bi süre sonra arkadaşa doğru attı...
Açıkçası söylemem gerekirse arkadaşın o topu gögsüyle karşılayaacağını hiç tahmin etmemiştim:w00t:....sonrasını hatırlamıyorum valla:mrgreen:

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bir söz: Ata binmeden ayaklarını sallama Asiye !

Yaşlı kadın , genç kadına söylüyor:)

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eğer sınıfta şişman bir arkadaşınız varsa amuda kalkması zor olacağı için 2-3 arkadaş bir olup duvara doğru kaldırırsnız arkadaşınızı :)

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bu arada etonun isminin enteresan bir hikayesi var, eto küçükken amcasının kasap dükkanına gitmiş, dolabı açmış amca bu ne demiş eto demiş, :) ondan sonra adı eto olarak kalmış

abi koptum ya :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
babamla yürürken bir tane tır görüp ne tırlar üretiyorlar öyle, kaç beygirdir acaba, 200 beygir var mıdır felan dedi.tırın yanında ilerlerken "üfff" dedim o ne öyle.. babam lastik kokusu işte deyince; ha öyle mi ben de tırın beygiri şey yaptı sandım dedim...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Valla duyduğum en komik laf "sersems***ntohumu " ydu 15 dk aralıksız gülmüştüm ve aklıma geldikçe gülüyom

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Çoğu kişi anlayamaz bu esprilerin kıymetini espri sıcak sıcak güzel olur ama anlayabilenlerde var.Genelde esprileri ben yaparım yaptıktan 1 dakika sonra herkes gülsede bana hiç komik gelmez ve utanırım.O yüzden yazmama taraftarıyım yazsam bu konudan sağ çıkan olmaz :D

bi yazda sağmı çıkıyoz, şehit mi oluyoz anlarız. bi dene sen belki anlayan cıkar! (çünkü aynı handikap bendede var)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
az önce yaşadığım olay...
köydeki kuzenime yarın Allah izin verirse geliyoruz oraya dedim o da kesin geliyosunuz demi dedi. Allah izin verirse ordayız dedikten sonra; inşaallah, yarın armut(seni) toplarız deyince, sana (sepete) da koyarız dedim:D:D

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
;Üniversite 1. sınıftayım okulun ilk haftası derslere gir çık yapıp öğretmenleri ve sınıf olarak biribirimizi tanımaya çalışıyoruz. Klasik olarak gelen her hoca önce kendini tanıtıp sonra herkesin kendisini tanıtmasını isteyip sonrada sınıftakilelerle muabbet ediyor, ilk derslerden sınıftaki bir kıza gıcık oldum olur olmaz şeye söz almadan konuşuyor anlattıklarının yarısı sıkıcı yalan yanlış bilgilerle dolu dayanamdım yanımdaki arkadaşın kulağıana doğru "Olum bu karıda yırtık dondan çıkar gibi herşeyden çıkıyor" dedim. Bunu söylerken hocada yanımızdaymış ve beni duymuş, Sol omuzumda bir ağırlık hissettim ......cığım çok ayıp böyle şeyler hiç yakışmıyor dedi.:lol: Sonrada kıza dönüp "sende abartıyosun bu kadar havalanma" dedi. :4:

Üniversite son sınıfta sıkıcı bir ders sıkıcı bir hoca sıkıcı bir hava ortamında ders dinliyoruz. Dersten kalma korkusu yüzündende ders notu tutmaya çalışıyorum yazı yazarken arkadaştan uç istemek için parmağımla yanımdaki arkadaşıma hafifçe dürttüm dürtmez olaydım tiki olduğunu unutmuşum değdiğim an o sınıfın sesisliğinde hocanın yüzüne karşı "ananı ....." :helpsmilie: diye okkalı bir küfür etti. Ben arkadaşım ve sınıf şok içinde ben yandık 4. sınıfta okul hayatım bitti falan gibi düşüncelerle boğuşmaya başlamışken hoca hiç birşey olmamış gibi ders anlatmaya devam etti. Ders çıkışındada bizi yanına çağırıp korkmayın arkadaşın tiki olduğunu biliyordum 4 yıllık öğrencilerimizsiniz dedi.

Geçen yaz bir düğün için evimize amcamlar geldi , amcamın 5-6 yaşında bir kızı var yaz sıcağından rahatsız olan kuzenim buz dolabına yönelmiş ve su sandığı küçük rakı şisesini alıp bir küçük çay bardağına doldurmuş fodip yapmış. Olayın hemen arkasından küçük kuzenimi gören ben şok içinde ne içtin sen..., kuzen bunu diye rakı şişesini gösterdi. Zaten sarhoş olduğu herhalinden belli olan küçük kuzenimle gün boyu dalga geçmiştim:lol:
Mesela şöyle konuşmalarımız olmuştu.
Ben:Adın ne senin?
Kuzen:Bilmiyoyummm...

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sehirlerarasi otobusle yolculuk ederken birkac koltuk onunde kucuk bir kiz cocugu, annesi ve anneannesi oturuyordu. Kiz cocugu surekli essegin s*** diyip duruyordu. Annesi kizip ayip, soyleme desede kucuk kiz soyleyeceginden geri kalmiyordur. Annesi en sonunda kizi biraz hirpaladiktan sonra kiz bu sefer yine malum kelimeleri kullanarak aglamaya devam etmisti.

Kuzenlerle toplanmis hadi anlat bakalim oynuyoruz. Anlatilacak film olarak Kuzularin Sessizli gini sectik. Kuzen kendi gurubuna filmin ilk kelimesini anlatmak icin yere yatip kafayi bir saga bir sola sallamaya baslayinca bizim grup gülmekten kirildi. Tabi oyunda yarida kalmisti.

Meslek lisesinde okurken kullanmis oldugumuz lehim havyasinin isinip isinmadigini kontrol etmek burnumuza dogru yaklastirarak kontrol ederdik. Arkadaslardan biri havyanin isinip isinmadigini kontrol etmek icin burnuna yaklastirdigi sirada isinan havyayi baska bir arkadas kontrol edenin suratina dogru ittirince dudaginin ust kismi yanan arkadas hocanin yanina lavaboya gitmek icin izin istemeye gider. Tabi yanigin acisiyla konusamayan arkadas hoca dudagini gostererek izin istemeye calissada hoca buna bir anlam veremez. Gun boyunca dudaginin ustunde yaklasik 2-3 cm.lik yanik iziyle arkadas zor anlar yasamisti.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
küçük kız bi kadınlar arası gün de annesiyle birliklte komşuya gelir
komşı kadınlardan biri aay caanım ne şker seysin sen adın ne yaşın kaç falan derken
sen büüyüüyünce ne olucaksın bakiim der
küçük kızz o***** der o an herkes yıkıılır ama garip bi yüz ifadesiyle :D:D
bi arkadas anlatmıştı çok gülmüştüm:D

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lisede inklap tarihi dersi;hoca erken bitirir sohbet ederdi sair zaman,sınıf genelde katılmaz kendi arasında sohbet ederdi,hocanın etrafında da bi kaç kişi olur onlarda kendi aralarında muhabbet ederlerdi,neyse baktım 3 arkadaş hocanın yanında muhabbettler bende geldim yanlarına,bi arkadaşımız müşfik biri ve titiz bi tipti bir diğer arkadaşımıza takılır gibi dediki;nedir nu favoriler yakımıyor sana,hocaya dönerekte öyle değil mi hocam nedir bu favori istanbul çocuğu gibi(?)hiç yakışıyomu bizim gibi anadolu çocuğuna dedi,arkadaş kendini savundu;ne olmuş canım favoriye bakma biz anadolu çocuğuyuz dedi,sonra diğeri bende anadolu çocuğuyum dedi,sonra diğeri aynını dedi...derken hoca da bende anadolu çocuğuyum dedi,bir ben kaldım bana bakıyolar bende aynını diyeceğimi bekleyerek bende dedim;sizi bilmem ama ben anadolu çocuğu değilim ben babamın çocuğuyum dedim;hoca atladı ne l** biz o...çocuğumuyuz bizde babamızın çocuğuyuz diye ama koptuk tabi biz;))))):lol::lol::lol:

Not:istanbul çocuğunda kasıt fırlama.vb. ifadedir asla aldırmasın istanbullu arkadaşlarımız,

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bizim burda adamın birinin ekmeğinden çorap çıkmış gitmiş bu ne be adam demiş fırıncıya fırıncının verdiği cevap : 600 binlik ekmeğin içinden takım elbise çıkacak değil ya :D

bana da arkadaşlar anlattı çok güldüm

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben rizede dosmada okuyorum. Haftasonu eve gitmek için Rize merkezden bindim çayeli otobüsüne. En arka cam kenarında giderken yanıma oturdu yaşlı bi amca. "Hayda bu şimdi konuşur kafa şişirir" diye düşünürken adm cebinden 250 konturluk bi kard çıkardı hafif hafif kazıyo. Bende kız arkadaşımı arıcam kontör yok aksilik paramda yok ne yapıyım diye düşünüyodum. şeytan işte adamın birden aklına giriyo. Yaşlı amca konturu kazırkan ben telefonumu cebimden çıkardım ve amcaya hafiften sırtımı döndüm. amca kontur servisini arayana kadar ben kontor numarasını girdim. amca iki defa denedi baktı kontor yuklenmiyo döndü bana "torunum hau karti şuna yüklermisun" dedi. tabi amca ne demek falan derken dedim amca bu kart kullanılmış seni aldığın yer kazıklamış. bu amca birden köpürdü ve otbüsün içinde bağırarak "zaten gözüm tutmamişidi o telefoncudaki pokiyeni" demezmi" ben orda bi gülmeye başladım bu sefer millet bana bakıyodu. çok utandım ama ömrümdede bu kadar güldüğümü hatırlamam. ne yapalım öğrenciyiz devlet bize her ay düzenli kontör versin bizde böyle muzurluklar yapmayalım.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben rizede dosmada okuyorum. Haftasonu eve gitmek için Rize merkezden bindim çayeli otobüsüne. En arka cam kenarında giderken yanıma oturdu yaşlı bi amca. "Hayda bu şimdi konuşur kafa şişirir" diye düşünürken adm cebinden 250 konturluk bi kard çıkardı hafif hafif kazıyo. Bende kız arkadaşımı arıcam kontör yok aksilik paramda yok ne yapıyım diye düşünüyodum. şeytan işte adamın birden aklına giriyo. Yaşlı amca konturu kazırkan ben telefonumu cebimden çıkardım ve amcaya hafiften sırtımı döndüm. amca kontur servisini arayana kadar ben kontor numarasını girdim. amca iki defa denedi baktı kontor yuklenmiyo döndü bana "torunum hau karti şuna yüklermisun" dedi. tabi amca ne demek falan derken dedim amca bu kart kullanılmış seni aldığın yer kazıklamış. bu amca birden köpürdü ve otbüsün içinde bağırarak "zaten gözüm tutmamişidi o telefoncudaki pokiyeni" demezmi" ben orda bi gülmeye başladım bu sefer millet bana bakıyodu. çok utandım ama ömrümdede bu kadar güldüğümü hatırlamam. ne yapalım öğrenciyiz devlet bize her ay düzenli kontör versin bizde böyle muzurluklar yapmayalım.
ayıp ayıp hiç yakıştıramadım :Deuhehe:D:D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25

oldu devlet kontörünüzüde versin olmadı üstüne bide karınızıda o bulsun koynunuza atsın hatta gerdeğe giderken başbakan yumruklasın sırtınıızı
bu bi espri değil. düüpe düz hırsızlık hem hırsızlık hemde o yaşlı adamın telefoncuya farkında olmadan kızmasına belkide beddua etmesine sebep oldun. ikisininde sucu yokken ,ayıp ayıp utanmalısın kendinden düpe düz kul hakkıdır bu
bide kalkmış anlatıyosun üstüne üstlük bide utanmadan devlet verseydi ne yappim param yok diyosun
ozaman evlenecek parası olmayan yolda gördüğünü kaldısın götürsün tv si olmayan girsin çalsın parası olmayan soysun çalsın :thumbdown:

mart_1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oldu devlet kontörünüzüde versin olmadı üstüne bide karınızıda ol bulsun koynunuza atsın hatta gerdeğe giderken başbakan yumruklasın sırtınıızı
bu bi espri değil düüpe düz hırsızlık hem hırsızlık hemde o yaşlı adamın telefoncuya farkında olmadan kızmasına belkide beddua etmesine sebep oldum ikisininde sucu yoken ayıp ayıp utanmalısın kendinden düpe düz kul hakkıdır bu
bide kalkmış anlatıyosun üstüne üstlük bide utanmadan devlet verseydi ne yappim param yok diyosun
ozaman evlenecek parsı olmayan yolda gördüğünü kaldısın götürsün tv si olmayan girsin çalsın parası olmayan soysun çalsın :thumbdown:
+100000 ona muzurluk degıl dupeduz hırsızlık denır...kendı ahlaksızlıgını bıde anlatmısın ...pısman olcagına bıde ıyı bırsey yapmıs gıbı anlatıyorsunn..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
yaptığının adı hırsızlık kimbilir o yaşlı amca emekli maaşıyla o kontörü alırken ne sıkıntı çekmiştir kimbilir kimleri aramayı bekliyordur :thumbdown:

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Sence bu muzurluk mu? :confused1::thumbdown:

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kardeş senin yaptığın muzurluk değil hırsızlık.
ben de öğrenciyim,paraya çok ama çok ihityacım var ama bankadan para çekerken yardım isteyen yaşlı amacaların,teyzelerin kartını almıyorum
250 kontör tam bilmiyorum ama 40 tl .
olması lazım yani bir işçinin bir günlük yevmiyesi
halen rizede okuyorsan git adamın kontörünü geri ver

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
MR çekildim ve filmleri almak üzere bekliyorum. yanımda da kolu kırık bir adamla onun yanında başka bir adam. Ve kolu kırık adama soruyor:
- hayırdır abi nasıl oldu felan.
- düştüm ya kardeşm sorma!
- hadi ya nereden düştün?
- YÜKSEKTEN DÜŞTÜM ABİ. dmesin mi adam koptm hastanede :d:D

attigo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaw biz de universitede evde kalıoduk.temizlik yapıodu bizim usaklar bende insafiyete geldim halıları silkeliyeyim dedim.halıyı bir silkeledim ki (2 aydır temızlenmeyen 1 halıdan bahsedıorum) vel hasıl halıyı silkelememle alttaki yonetici 1 baağrmaya basladı.ne yapıosun sen karrdesimmm die.bende dedim gormuon mu halı silkeliorum.megerse adam orda karısınla beraber balkonda kahve zevki yapıomus.bizim halıdan dokulen zeytin cekirdekleri direk fincanın içine ..
yonetici dedi naaptın olum butun pislikler ri balkona zeytin cekirdeklerini fincana dusurdun..,

bende dedim bi dene bakalım ... belki zeytinle daa ii gidiodur.
ibnetor da dedi geliorum oraya sizin kalmanısla alakalı gorusmeye dedi.
bende dedim sen zahmet etme ben geliim cıkariim cekirdekleri kahve fincanından içmee devm edin..
o arada bizim arkadaslara baktım hepsi yerde bişeler yapıolar.
dedim ulan naabıonus yerleri mi siliosunuz?
bizim uşak ta" hee yerleri silioruz fakat gulmekten kalkabilirsek tavanları da silicez " deince bende basladım gülmeee

:D:DD:
VEL HASIL KELAM DURUM BUNDAN İBARET.YÖNETİCİNİZLE İİİ GECİNİN. :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
azıcık utanman olsun , hem hırsızlık yapmışsın hemde bunu utanmadan bu forumda anlatıyorsun , senin gibiler bu ülkede oldukça ülke bi yere varamaz , herşeyi devletten bekliyorsunuz nasıl bi anlayış bu ya ? Devletiniz size hizmetçide tutsun mu ? Hatta akşam yemeğinizide devlet dağıtsın hatta ve hatta ayakkabınızı bile o bağlatsın nasıl bir zihniyet bu ya , aklınıza gelebilicek herşeyi devletten istiyorsunuz nasıl bir zeka kapasitesi anlıyamıyorum.

savruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lise 2 ya da 3. sınıftayız. bitireli bayağı olduğu için tam hatırlamıyorum. Neyse. Şuursuz bir arkadaş almış eline su şişesi, delmiş kapağını, sağa sola ayarsızca fışkırtıyor. Safçana bir kızımızın da suratına gelmesiyle; "ay kaaaaaan, suratıma attırdın"ın ağzından çıkması sadece bir kaç salise farkla oluyor. bende haklı olarak gülmüyorum, tepiniyor, zıplıyor, ordan oraya devriliyorum

edit: sinirimi kusmayı unuttum.

ultraslan19 inşallah rizeli değilsindir. inşallah sadece oturuyorsundur orda. Çünkü gerçekten senin gibi bir hemşerim olmasından tiksinirim. Karadenizli dediğin delikanlı olur. Yamuk olmaz karadenizlide. Yaptığından üzüleceğine, nasıl telafi edecem diyeceğine, gelmiş burda anlatıyorsun. Birde kendini haklı göstermeye çalışıyorsun. Kıçına giycek donun olmasada çalmayacaksın. Çalacak kadar haysiyetsiz, cibilliyetsiz misin? Önce bu soruyu sor kendine. Evet dersen, yolun açık, farın patlak olsun