Hayatınızda Duyduğunuz En Komik Espri Yada Söz

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sıcak bir espri dün Şirkerte santraldaki bayan aradı ve dediki İşte ismail bey ortada yok kargo ödemesi için bekleyen var bende dedimki ortada yoksa köşelere bak.O an için çok komikti ama tabi şimdi anlatılınca gülünmez:)

güldüm desem yeridir :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Uludağ gagoz şişesine kücüklüğünde tecavüz eden arkadaşın olayı daha komik tabi :D

Sakın o olayı anlatma SDN henüz hazır değil buna :lol:

Bu arada bugünlerde her aklıma gelen konu başka birisi tarafından açılıyor :unsure:

mucox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lisede hoca sınava başlarken "Konuşanın kağıdını alıcam" dedi.Arkdaşta "Hocam konuşmayana kağıt vercekmisiniz?" demişti

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hadi benden bitane daha bursa da yaz futbol okulundan çıktık heykele doğru çıkıyoruz üç arkadaş sonra yanımızdan iki travesti geçiyodu biz tam yanımızdan geçerken bi baktık bunlara sonuç:bunlar milletin içinde bizi 1 km kovaladı:D:D rezil olduk tabii milletin içinde

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
hadi benden bitane daha bursa da yaz futbol okulundan çıktık heykele doğru çıkıyoruz üç arkadaş sonra yanımızdan iki travesti geçiyodu biz tam yanımızdan geçerken biz baktık bunlara sonuç:bunlar milletin içinde bizi 1 km kovaladı:D:D rezil olduk tabii milletin içinde

zaahahahahaha

bak buna bittim:)))

:mrgreen::laugh::thumbup:

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
şehir içi otobüele eve gidiyorum duraktaki amca şöföre soruyor: bu otobüs nereye gidiyor diye... Şöför : dayı sana neresi lazım...

yine otobüsteyim amcanın biri inmek istiyor şöför: nerede indireyim diye soruyor amcanın cevabı mükemmel: yeğen bizi şo avratların (kadınların) yanında indir.... :):)
Kardeş nerde oldu bu olay :D

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kuzenim Ahmet'in bir esprisi vardı beni kırmıştı.. kuzenimi okulların tatil olduğu yaz mevsiminde Süleymancılara ait bir öğrenci yurduna göndermeye karar vermişlerdi.. halamda gitmeden Ahmet'e nasihatlerde bulunuyor
" Yurtta sakın kavga etme, arkadaşlarınla iyi geçin, ağırbaşlı ol"
Ahmet konuyu anlıyormuş gibi halamı dinledikten sonra, halama döndü ve sordu
" Yani cool mu takılayım "

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Fizik dersinde kimya yazılısı oluyoruz fizik hocamız da kan tutuyomuş Neyse sınava girdik aylanın burnu kanadı hocam bir sallandı 2 sallandı ve bayıldı kadıncağız tabi ben espriyi yapıştırdım hocam aylaya bayılıyor.:D

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hadi beyler devam süper şeyler geliyor

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Amerikan Espirisi Vardır Satranç Oynarken Yaşlanmadan Oyna Hadi... XD

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
neotiger kardeş neyi anlatıyor bu espri

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
neotiger kardeş neyi anlatıyor bu espri
Abim Tarafından Satranç Oynarken Bana Söylenilen Bir Söz... (Yarım Saat Güldük) Baya Bir Zor Durumdaydım... Sadece Bir Vezir Ve Birde Şah Kalmıştı Bende...:yes::( Ayrıca Kıl Olması İçin Demiyorum... En Yukarda Baylar Bayanlar Desen.... Belki Bayanlarda Yazabilir

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
he deyince aklıma gelmiyor ama gelince yazarım...

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bi knusmaya şahit oldum kısaca şöle : "adamın kolu kırılmş ve yanındaki soruyo. Abi ne oldu hayırdır geçmiş olsun. Adam da sağolasın düştüm ya diyo. Nerden düştün abi diyo hani mevki olarak :D oda diyoki aynen abartısız sölüyorum, Yüksekten düştüm abi diyo :d:D:D

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bi knusmaya şahit oldum kısaca şöle : "adamın kolu kırılmş ve yanındaki soruyo. Abi ne oldu hayırdır geçmiş olsun. Adam da sağolasın düştüm ya diyo. Nerden düştün abi diyo hani mevki olarak :D oda diyoki aynen abartısız sölüyorum, Yüksekten düştüm abi diyo :d:D:D
zuhahahaha:D

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yıllar önce halı sahaya maç izlemeye gitmiştik arkadaşlarla, maç başlamadan önce ısınıyolardı, şut çekiyolar falan.. hepsi de büyük adam.. biri içeri yeni girenlere uzaktan baardı: '' abi biz 1 kişi fazlaymışız kim çıkacak bizden şimdi'' cevap : sen çıkıcan :D :D yazınca komik gelmeyebilir belki ama, o an çok gülmüştük..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Arkadaşlar komik olmadığını düşünmeyin..O anı canlandırıyoruz zihnimizde:)

Zaten bunu yapmayanlar da bu başlığa girmesin de gülmesin de:D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33

abi senin karadeniz yöresiyle akrabalığın var senin olaylar çok komik oluyor :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Hehehe ben d edaha hikaye çok ara ara paylaşırız:D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119

Kesinlikle , kendini anlatan kişinin yerine koyacaksın ozaman komik olabiliyor :)

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Okullar açılsın aklıma gelmiyo şu an okulda nerdeyse her gün gülünç olay olur

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Claw95e ne oldu?Emubaltacıya falan birşeyler dedi diye mi uçtu yoksa tam okuyamamıştım konuyu.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
komik olmasına gerek var mı bilmiyorum ama babamla pcle ilgili konuşurken "senin bildiğin kadar benim unuttuğum var" o cümle hoşuma gitmişti yazayım dedim.

yakın olaylardan aklıma gelen yok, çok küçükken çamaşır makinesi kirli suyu çıkarırken aileme çamaşır makinesi kusuyor demiştim...

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Üniv. hazırlık dershanesinde çok komik bir felsefecimiz vardı.Adam hem espri hem tip olarak komikti. Dersde adamı nasıl seyre daldıysam bana döndü çuf çuf dedi :D:D

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
pek komik degil ama bir gün dolabın fişi çekiliyken(dolayısıyla karanlık bişi gözükmüyor)çok susamıştım bardagın içindekini su sanıp diktim kafaya,megersem zeytin yagıymış ondan sonrada motoru bozdum...

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aklıma kadın mat hocamız geldi espiri yaptığını sanardı

buzzle-de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitanede benden olsun:
bizim dayi bi aksam mutfakta otururken sordu lamba sönünce isiklar nereye gider? yok olur dedik sunu dedik bunu dedik yok dedi.

sonra; Isigi söndürdü, Buzdolabin kapagini acti, kapagi acinca buzdolabinin isigi yanar ya. iste burayaaaa dedi.. biz koptuk.

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bitanede benden olsun:
bizim dayi bi aksam mutfakta otururken sordu lamba sönünce isiklar nereye gider? yok olur dedik sunu dedik bunu dedik yok dedi.

sonra; Isigi söndürdü, Buzdolabin kapagini acti, kapagi acinca buzdolabinin isigi yanar ya. iste burayaaaa dedi.. biz koptuk.
harbi komikmiş:D