Sıcak bir espri dün Şirkerte santraldaki bayan aradı ve dediki İşte ismail bey ortada yok kargo ödemesi için bekleyen var bende dedimki ortada yoksa köşelere bak.O an için çok komikti ama tabi şimdi anlatılınca gülünmez![]()
güldüm desem yeridir

Sıcak bir espri dün Şirkerte santraldaki bayan aradı ve dediki İşte ismail bey ortada yok kargo ödemesi için bekleyen var bende dedimki ortada yoksa köşelere bak.O an için çok komikti ama tabi şimdi anlatılınca gülünmez![]()
Uludağ gagoz şişesine kücüklüğünde tecavüz eden arkadaşın olayı daha komik tabi![]()
hadi benden bitane daha bursa da yaz futbol okulundan çıktık heykele doğru çıkıyoruz üç arkadaş sonra yanımızdan iki travesti geçiyodu biz tam yanımızdan geçerken biz baktık bunlara sonuç:bunlar milletin içinde bizi 1 km kovaladırezil olduk tabii milletin içinde
Kardeş nerde oldu bu olayşehir içi otobüele eve gidiyorum duraktaki amca şöföre soruyor: bu otobüs nereye gidiyor diye... Şöför : dayı sana neresi lazım...
yine otobüsteyim amcanın biri inmek istiyor şöför: nerede indireyim diye soruyor amcanın cevabı mükemmel: yeğen bizi şo avratların (kadınların) yanında indir....![]()
Abim Tarafından Satranç Oynarken Bana Söylenilen Bir Söz... (Yarım Saat Güldük) Baya Bir Zor Durumdaydım... Sadece Bir Vezir Ve Birde Şah Kalmıştı Bende...:yes:neotiger kardeş neyi anlatıyor bu espri
zuhahahahabi knusmaya şahit oldum kısaca şöle : "adamın kolu kırılmş ve yanındaki soruyo. Abi ne oldu hayırdır geçmiş olsun. Adam da sağolasın düştüm ya diyo. Nerden düştün abi diyo hani mevki olarakoda diyoki aynen abartısız sölüyorum, Yüksekten düştüm abi diyo :d
![]()
Arkadaşlar komik olmadığını düşünmeyin..O anı canlandırıyoruz zihnimizde
Zaten bunu yapmayanlar da bu başlığa girmesin de gülmesin de![]()
Kesinlikle , kendini anlatan kişinin yerine koyacaksın ozaman komik olabiliyorArkadaşlar komik olmadığını düşünmeyin..O anı canlandırıyoruz zihnimizde
Zaten bunu yapmayanlar da bu başlığa girmesin de gülmesin de![]()
harbi komikmişbitanede benden olsun:
bizim dayi bi aksam mutfakta otururken sordu lamba sönünce isiklar nereye gider? yok olur dedik sunu dedik bunu dedik yok dedi.
sonra; Isigi söndürdü, Buzdolabin kapagini acti, kapagi acinca buzdolabinin isigi yanar ya. iste burayaaaa dedi.. biz koptuk.