- Konuyu başlatan
helpmert
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 31
Ttnet ile iletişime geçilip sorun çözülmüştür. Teşekkürler.
Sorun çözüldüyse ne mutlu sana

Ttnet ile iletişime geçilip sorun çözülmüştür. Teşekkürler.
Değerli arkadaslar forumd yeniyim. İnternet konusunda oldukça profosyonelim.
Burada sizler bana adsl hat değerlerinizi yorum olarak gönderin hattınız ne kadar maximum hız alır hattınızı hızlandırma yöntemleri ve hattınızda kopma sorunu gibi şeylerden sizleri bilgilendireceğim.
Hat Değerlerinizi modem arayüzüne girerek öğrenebilrsiniz.
Önce şuradan altyapının ne kadar hızı desteklediğini test yap. Adres bilgilerini doğru girersen oradaki sorgulama genelde doğrudur.@muratflash
Şuan ki İnternet hızından pek memnun değilim. İnternet hızım en fazla ne kadara çıkarta bilirim ve neden İnternet yavaş?
Önce şuradan altyapının ne kadar hızı desteklediğini test yap. Adres bilgilerini doğru girersen oradaki sorgulama genelde doğrudur.
TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri
Sonra şu an hangi tarifeyi kullanıyorsun?. Ve sonra modemine gelen hız değerlerini görmek için modemine girip şu kısmının ekran görüntüsünü koy.
![]()
Hızınızı 4 megabite sabitlemişler. Orada gelen kısmında 4096 değil 8191 yazması gerekiyor. Türk telekom un sosyal medya hesaplarından Facebook ve ya Twitter gibi özel mesajla ulaşıp bu fotoyu onlara gönderin. Ve hızınızın 8 megabite sabitlenmesi gerektiğini söyleyin. Müşteri hizmetlerini arayarak da söyleyebilirsiniz. (4440375)8 mgps ADSL
![]()
Hocam Allah razı olsun tekrar tekrar teşekkür ederim.Hızınızı 4 megabite sabitlemişler. Orada gelen kısmında 4096 değil 8191 yazması gerekiyor. Türk telekom un sosyal medya hesaplarından Facebook ve ya Twitter gibi özel mesajla ulaşıp bu fotoyu onlara gönderin. Ve hızınızın 8 megabite sabitlenmesi gerektiğini söyleyin. Müşteri hizmetlerini arayarak da söyleyebilirsiniz. (4440375)
Rica ederiz sorun çözüldüyse gerisi önemli değil.Hocam Allah razı olsun tekrar tekrar teşekkür ederim.
hocam çözüme nasıl kavuşturdunuz ?Ttnet ile iletişime geçilip sorun çözülmüştür. Teşekkürler.
Desteklemez.100 mbps internet icin desteklermi
Merhaba
Bu hat değerleri nasıl iyi mi kötü mü sizce ben pek birsey anlayamadım ?
Teşekkürler şimdiden.