erengscan
Öğrenci
bu değerler nasıl peki kabloyu değiştirmeden önce 32 mb kullanıyordum ama sürekli kopunca 16 mb düşürdüm yine kopma olunca cat 6 kablosu ile kabloyu değiştirdim.ye
bu değerler nasıl peki kabloyu değiştirmeden önce 32 mb kullanıyordum ama sürekli kopunca 16 mb düşürdüm yine kopma olunca cat 6 kablosu ile kabloyu değiştirdim.ye
inşallah doğru yeri atmışımdır .. [emoji28]![]()
iyi günler, Süperonline kullanıcısıyım kullandığım paket 80 mb 50 gb limitsiz ben 16 mb'lik pakete geçmek işitiyorum... hatıım destekliyor mu acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 1503 Ekli dosyayı görüntüle 1503
Modem: Huaweri hg658 v2 - Santarale uzaklığım 2.4 km olması lazım
selamlar
16 mblik adsl'yi kopmasız sorunsuz kullanıyodum. ttnet kampanyasıyla 24 mpb lik vdsl e geçtim zyxel modem verdiler birde. geçtiğimden beri çok fazla kopma sorunu yaşıyorum modem yazılımı da güncelledim
değerlere (bağlıyken) :
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 17a
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 0 day: 0 hour: 10 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.851 Mbps 12.403 Mbps
****** Net Data Rate: 0.828 Mbps 12.360 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 8.4 dB 5.3 dB
****** Delay: 1 ms 2 ms
Transmit Power: 0.5 dBm 14.3 dBm
Receive Power: -13.1 dBm -15.3 dBm
****** INP: 0.5 symbols 1.0 symbols
Total Attenuation: 13.5 dB 29.6 dB
Attainable Net Data Rate: 1.024 Mbps 15.456 Mbps
============================================================================
ADSL Training Status: Showtime
Mode: ADSL2+
Traffic Type: ATM Mode
Link Uptime: 0 day: 9 hours: 12 minutes
ADSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.807 Mbps 8.223 Mbps
****** Net Data Rate: 0.799 Mbps 8.191 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 12.1 dB 5.8 dB
****** Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 12.4 dBm 19.3 dBm
Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
****** INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 22.2 dB 38.5 dB
Attainable Net Data Rate: 1.023 Mbps 8.000 Mbps
Şuan en iyi halde olduğunu sanıyorum.
Dün TTNET hipe bağlattım sonuç
![]()
![]()
bu adil kullanım kotası aşılmış hali normalde speedtestte 12mps downlad 1.2 upload hızı var biz bu neti 3 arkadaş kullanıyoruz ev sahibinin modemden bizim eve kablo geliyor bizde bu kabloyu router aldık zynex ona bağlıyruz wifiye çeviriyor ama ev sahibi neti hiç kullanmaz net çok kopuyo bizim sınırlı olup duruyo ev sahibi modemi açıp kapayana kadar gelmiyo bazen bunun bi çözümü yokmu
8mbit sorunsuz alırken 4mbite beni kitleyen ttnete bugün iptal dilekçesini veriyorum.
DSL Hızı(Kb/s): 4096 797Hat değerlerini atarmısınız?
DSL Hızı(Kb/s): 4096 797
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 9404 1080
SNR Sınırı (dB): 20.7 16.9
Hat Zayıflaması(dB): 42.5 24.8
Güç (dB): 18.7 12.1
Soylemesi ayiptir vodafone daha da beter diyorlar doğru dürüst destekleri dahi yokmusiptal ettim bile ttneti, vodafone'u aradım 8 mbitden aşağı olursa iptal ederim dedim en aşağı 10mbit alırsınız dedi, gelsinler bakalım kurtulalım ttnetten
Telekom almam varsın kötü olsun.Soylemesi ayiptir vodafone daha da beter diyorlar doğru dürüst destekleri dahi yokmus
Süperonline adsl tavsiye ederdim ben, sizin yaşadığınız durumu çok yakın arkadaşım yaşadı TTnet 3 e kadar indirdi interneti süperonline adsl ye geçti aynı alt yapı şuan 16 mbpsye kadar sorunsuz internet kullanıyor.Ttnet neydi ki beyler vodafone'u kötülüyorsunuz? 4mbite çakmış beni kurtulamıyorum ayda 80 TL veriyorum, devam mı edeyim yani?
İyi günler arkadaşlar. Hattım 16 Mbps kadar ama 3 aydır akk dolmadan 600 kb indirme yapıyordu. Ttneti arayıp eve geldiler, arıza giderildi şimdi de 800 kb indirme yapıyor. Önceden 1.5 mb kadar hız alıyordum. Sıkıntı nerededir. Yardımlarınız için teşekkürler. 1. Resim arızalı 2. resim arızasız halidir.
1. Resim
![]()
2. Resim
![]()
http://oi64.tinypic.com/6jkkkk.jpg
arkadaşlar snr ye bakabilir misiniz ? 16 ya geçtiğimden beri online oyunlarda ping arttı 8 de iken sorun yoktu..