Hatay'daki Patlama Anı Canlı Görüntü

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
şu konunun altındaki gülme smileylerini silin lütfen ya. İçim ağlıyo resmenşu görüntülere bakın ya

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam,
Haklısın,
Mutlaka cezalarını çeksinler...

Tepkisiz kalmayalım,
Uyumayalım.

Söyle şimdi bakalım..

Ne yapalım ?
üç kuruşluk çıkar için milli ve dini değerlerimizi satmayalım,kimseye şakşakçılık yapmayalım..eğer etrafımızda terör yanlısı insanlar varsa dışlayalım,alışveriş yapmayalım,tecrit edelim gerekirse dövelim..resmi binaların tabelalarından t.c yazısını kaldırmaya çalışıyolarsa biz heryere t.c yazalım heryere bayrağımızı asalım..tv de yalan haber yapıldığı zaman o kanalı telefon yağmuruna tutalım,devamlı şikayet edelim..etki tepki meselesi..bu dediklerimi sen yapmazsın biliyorum ama yapacak ben dahil milyonlarca insan var..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
üç kuruşluk çıkar için milli ve dini değerlerimizi satmayalım,kimseye şakşakçılık yapmayalım..eğer etrafımızda terör yanlısı insanlar varsa dışlayalım,alışveriş yapmayalım,tecrit edelim gerekirse dövelim..resmi binaların tabelalarından t.c yazısını kaldırmaya çalışıyolarsa biz heryere t.c yazalım heryere bayrağımızı asalım..tv de yalan haber yapıldığı zaman o kanalı telefon yağmuruna tutalım,devamlı şikayet edelim..etki tepki meselesi..bu dediklerimi sen yapmazsın biliyorum ama yapacak ben dahil milyonlarca insan var..

Tamamen farazi şeyler yazmışsın.
Somut bir şey yokki yazdıklarının içinde.
Bak bir daha sen de oku istersen.
Yazılarını okuyunca bir zamanlar ekrandan vatandaşa okuyarak millete miting yapan Cem Uzan geldi.
Bide yazının sonunda sıyrılmak ve konuyu değiştirmek için de "sen yapmazsın biliyorum ama ben dahil milyonlarca kişi yapacak" diye de yapıştırmışsın lafı...
Peh peh peh.. :)
Ey Levent kardeşim, Sen kimsin ? biz kimiz ? onu de önce bana...
B.k atmaktan başka bir şey yok mesajının içeriğinde...
Öyle ayna karşısında çıplak resim çekmek kadar kolay değil di mi bu işler...

Herşeyi bir yana bıraktım...
Şu yazdıklarının yarısını sen yaptıysan ben gene razıyım siz-biz ayrımcılığına...
Benim yurdumun güzel klavye vatandaşı... :P

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamamen farazi şeyler yazmışsın.
Somut bir şey yokki yazdıklarının içinde.
Bak bir daha sen de oku istersen.
Yazılarını okuyunca bir zamanlar ekrandan vatandaşa okuyarak millete miting yapan Cem Uzan geldi.
Bide yazının sonunda sıyrılmak ve konuyu değiştirmek için de "sen yapmazsın biliyorum ama ben dahil milyonlarca kişi yapacak" diye de yapıştırmışsın lafı...
Peh peh peh.. :)
Ey Levent kardeşim, Sen kimsin ? biz kimiz ? onu de önce bana...
B.k atmaktan başka bir şey yok mesajının içeriğinde...
Öyle ayna karşısında çıplak resim çekmek kadar kolay değil di mi bu işler...

Herşeyi bir yana bıraktım...
Şu yazdıklarının yarısını sen yaptıysan ben gene razıyım siz-biz ayrımcılığına...
Benim yurdumun güzel klavye vatandaşı... :P
farazi şeyler öylemi..ben milli değerlerimi savunmak için çok kavga ettim çok çabalıyorum ve hala uğraşıyorum..sana kendimi gerçek hayatta tanıtma imkanım olsa keşke..bu klişe klavye vatandaşı etiketini yapıştıramazdın emin ol..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
farazi şeyler öylemi..ben milli değerlerimi savunmak için çok kavga ettim çok çabalıyorum ve hala uğraşıyorum..sana kendimi gerçek hayatta tanıtma imkanım olsa keşke..bu klişe klavye vatandaşı etiketini yapıştıramazdın emin ol..

Eyvallah ,
Mücadelende başarılar dilerim.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Zaten artık savaşsa savaşalım diye haykırma noktasındayız halk olarak.

Bizler 30 yıldır şehitlerin kanına giren teröristlere bilendik, hiçbir hükûmet bunları inlerinden süpürmemize müsade etmedi. Halkın bir sinir harbi içinde olduğu aşikâr fakat çok dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Halkın bu birikmiş olan öfkesinin eksenini kaydırmak isteyen bir hükûmete sahibiz, yıllarca yoğurulmuş olan bu birikimi pkk ya karşı patlatmak yerine Suriye' ye karşı kullanmamız için eksenimizi kaydırmaya çalışıyorlar. Savaşsa savaşalım ama, savaşacaksak tepesine binmemiz gereken hedef pkk olmalı. ABD ve İsrail tarafından ısmarlanan Suriye cephesi olmamalıdır hedefimiz. Şahsi kanaatim, Suriye' ye girerek "Türk Halkı"nın gazını alma politikası izleyecekleri yönünde. Suriye' ye karşı bu halkı biliyorlar, bu oyuna gelmememiz lazım. Suriye' ye gireceğimiz için pkk eylemleri hız kesti, asker iki cephede birden savaşamaz. ABD, İsrail, hükûmet bunu biliyor, bir cepheden çekip diğerine sürecekler Mehmetçikleri. Senaryo hazır, suyu ısıtıyorlar... Halkı kıvama getirmenin derdindeler.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
@friendly, çözüm olarak insan olmaktan başka ne bekliyorsun cevaplarda? Örneğin Türkiye adına hareket eden bir adamın çözümü vurmak kırmak, kafa kesmek, Esad'ı gebertmek, Suriye'de kafa kesen El-Kaidecileri desteklemek.. Bunların karşılığında çözüm olarak beklediğin nedir gerçekten? Buna karşılık anti-terorizm niyetiyle ya Allah deyip Türkiye hükümetiyle savaşa girişmek mi? Suriye'de muhaflilerin yaptığı gibi nereden geldiği belli olmayan silahları ve bombaları kuşanıp sağa sola saldırmak, sivilleri ve askerleri öldürmek mi? Cevaplarda bunları mı arıyorsun?

Ben insan olmaktan başka bir cevap ve çözüm göremiyorum. Demek ki burada ayaklar baş olacak hadisinden nispetle anladığımız odur ki; insanlıklarını yitirenlerin bir an önce insanlıklarına dönmeleri ve halkın fanitikliğine değil hak ölçülerine göre davranmasıdır "çözüm". Şu anda sorun nedir ki çözüm arıyorsun? Sorun, aklını yitirmiş bir adamın komşusuna saldırmasıysa; bunun çözümü de bizlerin bu adama karşı akıl ve sukunet ile hareket etmemizdir. Daha ne farklı bir cevap bekliyorsunuz? Halkın bu savaş çığlıklarına karşı destekleyici değil tepkili olması gerekir. Halk desteği olmayan uygulamalar zaten uzun ömürlü olamazlar. Bütün bu hengame zaten senin benim Ahmed'in Mehmed'in sabrını sınamak ve savaşa destek vermesini sağlamak için yapılan dezenformasyondur, çirkin bir yalan ve alçaklık yumağıdır.

Dolayısıyla senin düşündüğün gibi biz "halk olarak savaşalım diye haykıracak bir noktada" değiliz; sadece iki grup öyleler; birincisi cahiller, ikincisi hem cahil hem de fanatikler. Zaten bu haberlerin ve kasıtlı olayların amacı da sizleri "haydi savaşalım" psikolojisine sokmak.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=18256]Turab Garip[/MENTION] :)

Hayırlısı olsun inşallah.
Lakin ;
Ben daha fazla yorum yapmayacağım bu konuda dedikçe damarıma damarıma gelmeyin artık.

Ben olayın üzüntüsünde ve sinirinden haykırmak istedim.
Asla küfür eden bir insan değilim lakin benim tepki gösteriş tarzımda bu.
Çevremden bir çok insan aynı tepki verdiler. Lanet olsun dedik içimizden.
Bu demek midir topu tüfeği sırtlanıp savaşa gittik, gideceğiz.
Öfkenin tanımına önce bir bakmak gerek...
Sırf bu insani duyguları gösterdik diye bize cahil yaftası vurdun ya helal olsun gerçekten.
Reyhanlıda hayatta kalanların hepsi zır cahil sizin bakış açınıza göre... !!
Arkadaşın teki yukarıda döverim , keserim, parçalarım , söverim dedi.
Diğer başka arkadaşlarda aynı öfkeyle hükümeti devirdiler..
Bu mudur vurguladığınız sağduyu ?
Neden onlara bir kelime yazmadınız ?
Sizinde niyetiniz üzüm yemek değilmiş..

Çünkü herkes kendi penceresinden baktığı sürece kalpler kırılır, moreller bozulur...

Nasılsa Sevgili Başbakan ABD'de şu an...

Çözer elbet (!)

Bizlerde birbirimizi horgörür, kelime oyunlarıyla alaşağı eder tatmin oluruz...!

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz ve hak etmediğimiz gibi ölüyoruz....

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Diğer başka arkadaşlarda aynı öfkeyle hükümeti devirdiler..
Bu mudur vurguladığınız sağduyu ?

Hocam, insanların öfkesini mi eleştiriyorsun gerçekten? :) Tam tersine "savaşacaksak savaşalım" diyorsun kaç mesajdır. Hatta bu alıntıladığım mesajda da aynı psikolojiyle yazıyorsun. Öyleyse sen "halk olarak savaşalım diyecek noktaya geldik" derken, insanların hükümete öfkelenmesine neden şaşırıyorsun?

Lanet olsun dedik evet, ben de dedim, hala da diyorum; fakat nereye doğru? Haksız yere adam öldürene mi? Yoksa haksız yere öldürülene mi? Arada bu kadar ciddi bir fark var. Yoksa sizin insani duygularınızı paylaşıyorum; sorun bunu hissetmenizde değil, sorun "savaşalım diyecek noktaya geldik" demenizde, yani gaza gelmenizde ve bir yöne doğru kolayca yönlendirilmenizde.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hocam, insanların öfkesini mi eleştiriyorsun gerçekten? :) Tam tersine "savaşacaksak savaşalım" diyorsun kaç mesajdır. Hatta bu alıntıladığım mesajda da aynı psikolojiyle yazıyorsun. Öyleyse sen "halk olarak savaşalım diyecek noktaya geldik" derken, insanların hükümete öfkelenmesine neden şaşırıyorsun?

Lanet olsun dedik evet, ben de dedim, hala da diyorum; fakat nereye doğru? Haksız yere adam öldürene mi? Yoksa haksız yere öldürülene mi? Arada bu kadar ciddi bir fark var. Yoksa sizin insani duygularınızı paylaşıyorum; sorun bunu hissetmenizde değil, sorun "savaşalım diyecek noktaya geldik" demenizde, yani gaza gelmenizde ve bir yöne doğru kolayca yönlendirilmenizde.

Üstat benim gibi sıradan basit bir yurdum insanının gaza gelmesinde sorun olmaz.
Sağduyulu mesajları görünce elbet kendime gelirim, geldimde...
Önemli olan belli kitlelere yön verebilen insanların ve idarecilerin bu gaza gelmemesidir...

Sizi önceden beridir bilirim, takip ederim hatta sayarım.
Eleştirinizi dikkate alacağım diğerlerini de aldığım gibi..

Hayırlı akşamlar diyeyimde nolur kapansın konu. :)

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bizim Beşiktaş çarşı facebook sitesinde pazartesi günü yazmıştı hastane hastane ölü sayısını, o zaman 170 den fazlaydı

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
[MENTION=63117]friendly[/MENTION], biraz net konuşuyorum kırılmadın umarım; fakat "idarecilerin gaza gelmemesi önemli" diyorsun ya; onlar zaten gaza getirmeye çalışan taraf. :)